m .sirtsu varuosad
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
m .sirtsu varuosad
pildid http://nagi.ee/photos/okstom/sets/184325/" onclick="window.open(this.href);return false; ja veel igast siera ja scorpa juppe.hinnad kokkulepel
asukoht pärnumaa
nr 58018172 või ps
asukoht pärnumaa
nr 58018172 või ps
Re: m .sirtsu varuosad
kas sierra ukselukk on ka olemas w
sooviks siis saada ukselukku süütelukku ja kui on siis ka salongivurri
kus pärnumaal täpsemalt asud?
auto all ma sündisin ja suren ka;)
lukkud olemas aga mis see salongivur onmotohead kirjutas:kas sierra ukselukk on ka olemas w

vastasin ps
mis mootoriga see sierra on oleks aju vaja
siera on 2,0 karpa ja teine sierra mis lajali sai võetud efi 2,0 ja ajusid terve kasti täis olemas(on ka dohi ajusid)saada pilt ps kui võimalik milist täpselt vajaollu21 kirjutas:mis mootoriga see sierra on oleks aju vaja
peal on motorcraft kiri suht suurelt ja seal on 25 klemmi.
ok kui nädala vahetus maale siis teen pildid ja vaata miuke sobibollu21 kirjutas:peal on motorcraft kiri suht suurelt ja seal on 25 klemmi.

lamdat on ? Panin tähele et kablist oled, ma elasin ka seal lähedal pool elukest 

on 2,9 jäid üle!huvitav kas ma tean sind?Tomzz kirjutas:lamdat on ? Panin tähele et kablist oled, ma elasin ka seal lähedal pool elukest
kas see lamda andur sobib 2,0 dohcile ka ?ma ei tea kas mind aga kindlasti mu venda Marekit
oleneb kui kaua sa ise seal kandis elanud

vahelduva eduga 30aastatuleb ääTomzz kirjutas:kas see lamda andur sobib 2,0 dohcile ka ?ma ei tea kas mind aga kindlasti mu venda Marekitoleneb kui kaua sa ise seal kandis elanud