tamar kirjutas:Rehvivahetus küllaltki kirves siis ikka. Sama töö saab siinkandis umbes 200ga tehtud (2 rehvi vahetada ja tasakaalu). Vanad rehvid saab viia jäätmekohta kus võetakse tasuta vastu.
Aga teemasse kah. Oli päris kaua aega see auto müügis ju. Välimust-audiot-sisemust ei plaani ´´järgi aidata´´ ?
Kavatsen küll, siemus on totaalselt tuksis tal, tahan talle osta uued istmed korralikud ja ka uksepolstrid, siis kui raha saan.
See auto oli müügis jah tükk aega, selle mainisin ka omanikule ära, ega tema algne hind oli mingi 10 000kr, kui kohale läksin, aga ma tingisin täiega, siis sain 7000 peale, aga noh jah remonti ta ikka tahab ka, nii et odavaks seda hinda pidada ei saa, ennem kalliks. Aga mis peamine, kere enamvähem ja mootor paistab ka norm olevat, nipet näpet vaja teha mootoriga.
Ega ma tükk aega mõtlesin, kas seda autot osta.
Ega kuulutusest ma paljusid asju ei näinud ja ka kohapeal vaadates kõiki vigu ei näinud, üllatusi ikka tuli, aga õnneks mitte midagi hullu.
Tuleb ka sellega arvestada, et vana diislit pole nii kerge leida, ka sierra diisleid on väheks jäänud, eriti norme, paljud on ikka totaalsed rondid.
Selle auto saatus on kas maha müümine või kuusakoski, aga seda alles 1,5-3a pärast.
Seda sedasi lammutama ei hakka, nagu oma eelmist valget diisel sierrat hakkasin.
Aitab küll, 3 sierrat juba korralikult ära lammutatud, kolmas hetkel siis lammutamisel.
Aga oot 2 rehvi? Mul oli ju 4 rehvi pluss 2 vana rehvi jätsin sinna, mis maksis 20kr juurde lihtsalt kummagi rehvi eest 10kr.
Aga rehvivahetuse hind on jah tõusnud, tõsi ta on.
Tasakaalud pandi vanad mulle, aga muidu tasakaalustamine pingil tehti ära küll jah.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.