ehk keegi teab midagi öekda selle kohta midagi tarka

mulle jäi see point arusaamatuks, ehk seletad pikemalt?tarmo kirjutas:kui tahad teha lihtsalt madalamaks, kuid kardad põhja löömist originaal amortidega siis selle vastu aitavad spets kummist rõngad vedrude vahele.
kummirõngad vahele? siis auto tõuseb kõrgemale ju...madalamaks lastakse nii, et kolmveerand keerdu maha vedrulttarmo kirjutas:no ma sain aru et tom tahab lasta oma autot madalamaks, juhitavuse soove ei olnud mainitud (kehvemaks ei tohiks minna), ja et amort põhja ei lööks ja põhi mööda maad ei lohiseks ebatasasustel siis pannakse kummist rõngad vedru ringide vahele
Dexteri auto tagavedrudel kah need samad kummijullad vahel..ja hetkel nagu ei teaks et vedru pooleks olekstarmo kirjutas:seda ma ei teadnudki et nad lõhuvad, äkki räägid lähemaltxr4 kirjutas:kummirõngad kõrgemaks ei tee, aga olenevalt vedrust tiba jäigemaks ja ei lase vbl alla vajuda-üldiselt tuntakse neid kui vedru lõhkujaid![]()
Dexter kirjutas:Dexteri auto tagavedrudel kah need samad kummijullad vahel..ja hetkel nagu ei teaks et vedru pooleks olekstarmo kirjutas:seda ma ei teadnudki et nad lõhuvad, äkki räägid lähemaltxr4 kirjutas:kummirõngad kõrgemaks ei tee, aga olenevalt vedrust tiba jäigemaks ja ei lase vbl alla vajuda-üldiselt tuntakse neid kui vedru lõhkujaid![]()