Müüa 2.0 OHC mootor.
Mootori küljes oli 4 käiguga käimakast- heas korras.
Pakkuda veel Sierra püstakud
ja sillatala koos mootoripatjadega.
Ripakil on ka ühed mootorikäpad ja uueväärne radiaator.
Huvilisele on pakkuda ka 1.6L OHC mootor, mille külge saab panna ka 4-se käigukasti.
Kaup asub Ida-Virumaal, Jõhvi kandis.
Asjad on jalus, paku oma hind ja tule vii ära!
Ühendust saab ps ja tel 55kakskuuskuus73
Peal värske veepump, korralik generaator. Mootor sõitva masina pealt, karteritihend ei ole esimeses nooruses. Peal on uued küünlajuhtmed ja küünlad.Ford Sierra 2.0 OHC
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Re: Ford Sierra 2.0 OHC
Huvilistele viimased nädalad kaupa pakkuda, hakkab vaikselt Kuusakoskkisse liikuma.
Ühtlasi kui kellelgi peaks olema ripakil Sierra -dohc- 85kw sobilikku radikat, ventilaatorit, elektrijuhtmestikku, bensiinipumpa, paisupaaki, roolilati ja pumba vahelist toru või korralikku siduriketast, siis olen pakkumistele avatud!- olen valmis eelpool nimetatud asju raha vastu vahetama.
Kui foorumi avarustes on mõni Ford Taunuse huviline, siis alati võib kontakteeruda, laias laastus on pakkuda terve 74.a Taunus juppidena.
Kokkuleppel saan ka transpordiga aidata üle kogu Eesti!
Teie pakutav kaup võib sobida ka minu pakutu vastu vahetuseks.
Ühtlasi kui kellelgi peaks olema ripakil Sierra -dohc- 85kw sobilikku radikat, ventilaatorit, elektrijuhtmestikku, bensiinipumpa, paisupaaki, roolilati ja pumba vahelist toru või korralikku siduriketast, siis olen pakkumistele avatud!- olen valmis eelpool nimetatud asju raha vastu vahetama.
Kui foorumi avarustes on mõni Ford Taunuse huviline, siis alati võib kontakteeruda, laias laastus on pakkuda terve 74.a Taunus juppidena.
Kokkuleppel saan ka transpordiga aidata üle kogu Eesti!
Teie pakutav kaup võib sobida ka minu pakutu vastu vahetuseks.