Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
1 pihusti,pihustilati vaakum ning küünlajuhtmed müüdud !
Küsida pole mõtet - Plokikaane plastikust otsakaant,väntvõlli rihmaratta taga olevat plastikust kaant,väntvõlli rihmaratast ning veepumba rihmaratast.
Kui võtad sisselaske kollektori plokikaane küljest lahti, siis milline see ühenduskoht välja näeb? Mul on pmst sama plokiga 2.0 Scorpio mootor, 16 klapiga, ja sellel on sisselaske kollektori ja plokikaane vahel selline vaheplaat, mis on mul katki ja uus maksab jube palju. Ega sellel mootoril seal mingit sarnast plaati ei ole?
Sorri et spämmin nüüd võõrast teemat aga... on mul scorpa mootoril seda vaheplaati sinna üldse vaja? Miks ei või olla nagu Sierral, et lihtsalt õhuke tihend vahel?
Mootoriplokk koos kepsude/kolbidega ning väntvõlliga läheb esmaspäeval rauda,kuna jääb garaazis jalgu juba.
Alles veel karteripõhi,hooratas,plokikaas(seisukord teadmatta),starter,rv pump koos kronsaga,klapikambrikaas,väljalaske kolle,sisselaskekolle,mootorikäpad,jagajakaas koos rootoriga jms.