87 aasta sedaan
ma tean et 35 kõrgus oleks parem,tahakski aga ennem oli 40 peal juba kui sain need veljed ja ega ma mingi miljonär pole et uusi kumme osta
ainult esimesed käivad vastu ratast põhja keerates ja august läbi sõites liiga suure hooga:Dporika äär käib vastu kummi
plaanisin need ääred üles ära keerata et nad ette ei jääks ja peaks hea saama
ainult esimesed käivad vastu ratast põhja keerates ja august läbi sõites liiga suure hooga:Dporika äär käib vastu kummi
plaanisin need ääred üles ära keerata et nad ette ei jääks ja peaks hea saama
vaatasin üle,kõrgus oli ikka 45
eile toppisin laiendi ka karbi peale rippuma ja vaatasin kaugelt et päris tore jääb:)
kui ma kunagi nad päriselt külge needin siis kavatsen pahtliga nad kerega tasaseks ka ajada ja altpoolt iluliistu kõik üle ka värvida
logarid välja ja koopad seest ilusasti mastiksiga üle

eile toppisin laiendi ka karbi peale rippuma ja vaatasin kaugelt et päris tore jääb:)
kui ma kunagi nad päriselt külge needin siis kavatsen pahtliga nad kerega tasaseks ka ajada ja altpoolt iluliistu kõik üle ka värvida
logarid välja ja koopad seest ilusasti mastiksiga üle

mis ma teinud olen sis talle nii väga et ära peaks tüdinema????
laiali kakkund ja kokku pannud ainult ju:Dnüüd vaja veel sisu laiali kakkuda ja uus toppida juhhei:)
ei tohi tüdineda,siis läheb -tsenseeritud-
ma kavatsen veel selle tagu silla värgi(reduktori ja veo võllid)ära vahetada kardaani ka
kunagi panen karbi laiendid ka peale;)
alguses värvin mustaks ja topin peale ,kunagi pahteldan nad kerega kokku ja värvin ilu liistust allapoole pruuniks tagasi,peaks tore tulema

Edu sisuga, ma seda juba teist korda panen kokku, 2 aastajooksul, vaikselt hakkab asi käppasaama
. Ei ega ta midagi hullu pole aga audio juhtmeid sättida ja vedada aeganõudev töö igavesti.
Mis siis sisuplaanid on ? Lederstraustung ?

Mis siis sisuplaanid on ? Lederstraustung ?
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
mkmmm veel ei ole aga ma püüan hakkama saada:D
üleeile sai veel 190ga sõita ja õhtul kui ära panin oli ka kõik korras
eile võtsin,panin käima,terve õuepealne tossu täis ja tundus nagu 1 silinder ei käiks õieti nagu rõhku poleks silindris
kolistab õrnalt
aga pole hullu ju:) peab end kokku võtma ja mootori ringi vahetama,mul on palju ilusam Is olemas mis sinna panna
sellel mis praegu peal on ,kavatsen silindrid ära puurida lasta ja 2,8 sierra kolvid sisse panna,nagu siin foorumis kusagil oli kirjutatud et 2,1l peaks tulema siis
siis ma usun et mul 85kw on:)
üleeile sai veel 190ga sõita ja õhtul kui ära panin oli ka kõik korras
eile võtsin,panin käima,terve õuepealne tossu täis ja tundus nagu 1 silinder ei käiks õieti nagu rõhku poleks silindris

aga pole hullu ju:) peab end kokku võtma ja mootori ringi vahetama,mul on palju ilusam Is olemas mis sinna panna
sellel mis praegu peal on ,kavatsen silindrid ära puurida lasta ja 2,8 sierra kolvid sisse panna,nagu siin foorumis kusagil oli kirjutatud et 2,1l peaks tulema siis
siis ma usun et mul 85kw on:)