PILDID:
äraviimine:
ma kah pildile jäänud
ja omas uues kodus....
Minu homne päev!
mõned surnud hobused?!?!?!
ka siin tuleb muudatusi..
ja lõpetuseks väike perepilt
peaks vist kuskilt poest vaatama...aga võrreldes dohciga on ta väga kättesaadavas kohas...tarmo kirjutas:auto juppide poest peaks saadaval olema, ei maksnud kah palju mu meelest. kuid kui kinni on jäänud küünlad siis ei tule sellega võibolla lahti. ma ei tea muidugi kui sügavad sul augud on kuid dohcil on üsna sügavad. ja kui lahti ei saa sõidad kuskile nurgatagusesse remondikotta, kus töömees suht sümboolse tasu eest keerab sul nad lahti. Võid muidugi viimast varianti kohe kasutada, kuid hea kui küünlavõti omal tulevikus olemas on
ära ainult mingit väga odavat paska osta kuna selliseid võtmeid olem ma 1- mitu katki keeranudkinqpool kirjutas:peaks vist kuskilt poest vaatama...aga võrreldes dochiga on ta väga kättesaadavas kohas...tarmo kirjutas:auto juppide poest peaks saadaval olema, ei maksnud kah palju mu meelest. kuid kui kinni on jäänud küünlad siis ei tule sellega võibolla lahti. ma ei tea muidugi kui sügavad sul augud on kuid dohcil on üsna sügavad. ja kui lahti ei saa sõidad kuskile nurgatagusesse remondikotta, kus töömees suht sümboolse tasu eest keerab sul nad lahti. Võid muidugi viimast varianti kohe kasutada, kuid hea kui küünlavõti omal tulevikus olemas on