Ford Sierra 2.0 dohc / tann

Kasutajate pikendused
Suletud
ccp
kasutaja

Re: Ford Sierra 1,8 / tann

Postitus Postitas ccp »

osad pildid on tmk koooli eees?
TURBOSLAVA
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

kõik on seal tehtud
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

täna just lasin karpidesse ja uste sisse õli kh, ehk säilib kevadeni ilusti roosteta 8) praegu põhja all mõne koha peal miskit pindmist on. eelmine omanik oli kuskilt venemaalt või kuskilt kohast sebinud laia servaga logarid ka,et katab koopaserva ära ilusti, ei peksa värvi maha.
Veltz
turist

Postitus Postitas Veltz »

IvoK kirjutas:Ilus korralik, pole türil silma jäänud veel.

:)
mulle on jäänud silma türil see pill 8)
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

Veltz kirjutas:
IvoK kirjutas:Ilus korralik, pole türil silma jäänud veel.

:)
mulle on jäänud silma türil see pill 8)

ma pean siis hakama silmad lahti sõitma.

:mrgreen:
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

eile käisin diagnostis kh, mõtlesin et miski jama on, et külmalt pöörded mingi pea 2000...aga pidigi iseloomulik olema monopritsel, et külmalt tühikäik päris kõrgel... ei olnud nagu midagi parandada, öeldi et nagu uus auto, heitgaasid korras ja puha.
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

Täna siis käisin lõuna ajal sierraga poest mootoriõli toomas...ja jäin esimest korda elus sierraga teeäärde :? Ja nagu murphy seadus, keset linna :) Nimelt siis sõitsin ja järsku käiks kolks ja kärrrr....nagu vedu kadus ära. Panin käigu sisse vaatasin kardaan käib ringi ja parem pooltelg käib ringi...no selge veovõlli ots. Tõmbasime siis töökotta, panin teise pesu selga ja keerasin auto üles. Ja ülla-ülla, pooltelje poldid olid lahti olnud ja pooleks murdunud. Õnneks selle flantsi küljes olid keermed korras ja said kohe uued poldid ja korralikult kinni 8) .
Siis edasi hakkasin vaatama et vahetaks mootoriõli ära ja selgus, et sain juba teist korda vale mootoriõli filtri...nüüd siis jälle ümber vahetama kui on veel variante mille vastu vahetada..oehh on ikka raske elu. Aga no üldiselt olen ikka üsna rahul...muie tuleb ikka näole, kui ülemustega samasse ritta pargid ja nende 2000+ aasta masinad minu (hetkel veel) roosteta sierra kõrval roostetavad heh.
Veltz
turist

Postitus Postitas Veltz »

tann kirjutas:Täna siis käisin lõuna ajal sierraga poest mootoriõli toomas...ja jäin esimest korda elus sierraga teeäärde :? Ja nagu murphy seadus, keset linna Nimelt siis sõitsin ja järsku käiks kolks ja kärrrr....nagu vedu kadus ära. Panin käigu sisse vaatasin kardaan käib ringi ja parem pooltelg käib ringi...no selge veovõlli ots. Tõmbasime siis töökotta, panin teise pesu selga ja keerasin auto üles. Ja ülla-ülla, pooltelje poldid olid lahti olnud ja pooleks murdunud. Õnneks selle flantsi küljes olid keermed korras ja said kohe uued poldid ja korralikult kinni 8) .
Siis edasi hakkasin vaatama et vahetaks mootoriõli ära ja selgus, et sain juba teist korda vale mootoriõli filtri...nüüd siis jälle ümber vahetama kui on veel variante mille vastu vahetada..oehh on ikka raske elu. Aga no üldiselt olen ikka üsna rahul...muie tuleb ikka näole, kui ülemustega samasse ritta pargid ja nende 2000+ aasta masinad minu (hetkel veel) roosteta sierra kõrval roostetavad heh.

oleks võnud helistada kui mööda sõidsin oleks sinu ära tirinud 8) ma ei teadnud et sul ära lõppes
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

mul oli sama teema 2,9'ga
aga mul murdusid küll poldid ära, kuid kuna liiklus oli tihe ja ei saanud autost välja tulla et lükata siis proovisin kas liigub ja liikus
sõitsin umbes km enne kui parkla leidsin, kui sul üldse ei liikunud siis suht kahtlane et lsd, ma ise arvasin et äkki mul 2,9 ei ole lsd aga seega vist ikka on.
Mul olid 3 järjestikust polti lahti kerinud ennast ja 3 järeljäänut ei tulnud selle jõu pidamisega enam toime ja murdusid ära, eelmine omanik oli ilusti määrdega nad sinna sisse keeranud (pigem oleks pidanud kasutama keerme liimi)
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

mul olid sellised poldid:
Pilt
Pilt

ja oli nii, et kui panin esimese käigu sisse, siis nagu tahtis kohalt minna, liikus paar sentimeetrit, aga noh lume sees sõita ei jõudnud ja siis ma rohkem ei käristanud. muidu kui kuskile kinni olen jäänud lume sisse, siis ühe ratta alt lumi ära kaevata ja juba läheb välja.
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

njah mul oli suvel
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

Veltz kirjutas: oleks võnud helistada kui mööda sõidsin oleks sinu ära tirinud 8) ma ei teadnud et sul ära lõppes
tuha oli juba sinna tulemas, sellepärast :)
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

nii vahepeal siis uuemaid uudiseid kh.
nädala keskel ükspäev tegin sierrale vee kaitseks plekist põhja katte, paksusega 1,5mm ja see on radika alt kuni sillatalani ja servad on poolraamide küljes.
siis mind tüütas ära see, et juhi ukse lukk ei keera uksi lahti ja panin signa peale, ikka palju mugavam on puldist uksed lahti saada 8)
ja just hetk tagasi vahetasin käigukangi all selle plastikust jubina ära, sain lõtkud ka kangist välja :)
ahso ja siis ostsin kenwood´i 5 kanaliga võimu ja 12" infinity supaka ka. ja sony maki panin ka sisse mingi aeg.
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

täna siis lõpuks sõber võttis kätte ja tegi k.kangile koti kh. selline mustast nahast, armatuuri pool hall paari cm laiune triip. istub suht hästi.
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

täna käisin natuke poodlemas, ostsin tagumised piduriklotsid ja sadulate rem. komplektid, homme saan kettad ka kätte ja siis saab päeva madistada jälle sierra kallal
edit: kettad ka käes. 8)
Suletud