...

Kasutajate pikendused
Vasta
mait91
turist

...

Postitus Postitas mait91 »

...
Viimati muutis mait91, 02 Nov 2009, 22:12, muudetud 1 kord kokku.
mait91
turist

...

...
Viimati muutis mait91, 02 Nov 2009, 22:12, muudetud 1 kord kokku.
mait91
turist

Re: Ford Sierra 2.0 74kW

see auto on ja oli nii persses: esivedrud on ligikaudu 1,5 tiiru mõlemad murdund, rooste (küljekarpe pole praktiliselt ollagi :P
mait91
turist

aga ma müüsin selle auto veel maha ja sellega see jama ei piirdunud: auto ostis mustvee kandist mingi marko kukk ja sama päeva õhtul olisee auto uuesti soovis müügis jahind 4500kr (mina müüsin 3000kr) ja see auto müüsin maha veebruaris ja märtsis osteti tagasi põlvamaale perile mingid jotad,. nüüd natukene päevi tagasi tulid need ostnud mulle uksetaha et umbes autoga jama et mina veel olin auto omanik ja et auto viidi tasulisse parklasse ja ilma omanikuta kätte seda sealt ei saa. mina läksin arki ja tegin mingi paberi et 5 päeva pärast võetakse auto arvelt maha kui nad seda enda nimele ümber ei tee. ja mis kõige pullim?! nad sõitsid volitusega. kas mina olen loll või lihtsalt tundub, et volitusel poeab omaniku(ehk siis minu) allkiri olema? ja nüüd on auto arvelt maas. ja nüüd tekkis mul selline küssa et kelle oma see sis nüüd on? sellest ei saanud arklis aru.
Teet01
aktivist

Postitus Postitas Teet01 »

Kui sul on alles ostu-müügi leping, kus on mõlema osapoole allkirjad, siis ära muretse mitte millegi pärast. Sina ei ole millekski kohustatud. Kui sa müüsid auto suulisel kokkuleppel, siis on kehvem lugu....
Mait
turist

Postitus Postitas Mait »

Ostumüügi lepinguga selline lugu , et alles siis kui lähed selle lepiguga ARK-i, täidad sinise blanketi kus kirjutad "soovin teatada võõrandamisest" siis teevad nad ostumüügilepingust koopia ja andmebaasi märke et sina oled auto müünud ja sul pole selle autoga enam kohustusi. Niisama kui ostumüügi leping sul kapi sahtlis seisab võib veel jama palju tulla. Võib juhtuda nii et saad tõestatud alles kohtus. Selle Marko Kukke käest ostsin mina alles ühe Sierra, mis oli ca kuu aega enne Paides müügis. Muu kõik hea ainult võõrandamis keeld peal (auto ikka paides oleva omaniku nimel)
Autoremont ja hooldus viimsis, alajaama tee 10, 56242797
fordsi
aktivist

Postitus Postitas fordsi »

mis selle teema mõte on? muutus nuhtluseks, autost polnud kahju, see on foorum kus inimesed sõidavad oma sierradega ja tunnevad sellest rõõmu. mine kurda delfis oma mõttetut muret ja ära enam kunagi sierrat osta.
jään fordide juurde
Vasta