Tarmo kirjutas:Tarmo kirjutas:kõlar heli tekitabki ju sedasi et vool on, ei ole, on, ei ole ja sedasi kõlar liigubki ning meie kuuleme neid võnkeid ja arvame et muusika

sain teada et see oli täiesti vale lause ja hoopis sedasi töötab, ehk siis jah vool pidevalt
http://electronics.howstuffworks.com/speaker5.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Sisuliselt tal mingi paus peaks tekkima, nagu ka vahelduvvoolul, kuid kuna see paus on nii väike, saab siiski pidevat võimsust mõõta, samuti on ju implus toiteplokid, nemadki on impulsidega aga võimsust siiski mõõdetakse neil.
Üldiselt mina olen makiga rahul autos ja kogu lugu, kui valjuhääldi korralik, siis ei teki probleeme, loomulikult peab plaad peal ka heli korralik kolema:)
Minu panasonicu cd-mängija peaks suutma välja anda nominaalvõimsust 15-20w, maksimum võib küündida ka üle 30w, aga see on siiski kõigest hetkeline maksimum.
Niipaljiu olen suutnud selgeks teha, et olle maki voolutarve on üle 100w ja tal on 4 kanalit väljundis.
kaitse on 15a, ehk siis pidevat võimaldab 180w, hetkelist rohkem.
Palju seal täpselt võimsused on, ma öelda ei oska, aga 15-20w vahemikuga nominaali võib arvestada, tõenäoliselt kipub siiski olema alla 20w.
Ega ma teda põhjas muidugi ei kuula kah, ega maksimum bassiga.
Samuti tean seda, et 5A toiteplokiga ehk siis 60w, ei kannata voluumi eriti üldse panna, tõmbab kohe kooma, olen proovinud automakki selle toiteploki sabas.
Kui päev otsa tümpsub, siis aku tõmbab ikka omajagu tühjaks.
Kuid kuumaks läheb ka asi ikka, sellega peab piiri pidama, muidu põleb maha, lääne võimendite viga, lähevad kuumaks, vene omad olid selles osas head, jahutus oli piisav igati.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.