Masin on asjalik. Hõbedane 2.0 DOHC 88Kw katiga. 1991 aasta masin.
Katuseluuk, roolivõimendi, automaatselt regullitavad tuled. mk3 sedaan
PS. Foto tehtud moblaga.

Mis tehtud:
*Seisis ta mul mitu päeva maja ees ja vaatasin, et oi oi, veelomp all, radikas lekib. Selge. Vahetasin ära radika. Tosool oli jubedat värvi sai sisse pandud uus sunoco jahutusvedelik.
*Ventidest töötas vaid väiksem vent, sai vendid ära vahetatud, nüüd töötavad mõlemad vendid.
*Tahhoka vahetasin ära, kuna eelmine jamas veits.
*Armatuuri pirnikesed vahetasin ära ning kella kuna kell ei näidanud viimast numbrit.
*Makk oli Fordi originaal, mis sai asendatud Pioneeri DEH-1300R-iga. Midagi tundus ikka valesti ja kontrollisin kaitsmekarpi, 3 kaitset oli läbi. Vahetasin need ära, kõik hakkas ilusti toimima.
*Kaasreisija poolne turvavöö laperdas. Asendasin korralikuga.
*Uus õhufilter.
*Pagasiruumi matt oli jube must, tegin uue.
Mis vaja teha.
* Kindlasti õlivahetus mootoris, käigukastis.
* Roolilatt tundub läbi olevat, asendan uuega, vahetan ka seega roolivõimu õli ära.
* Klapikambri kaane vahelt immitseb natuke õli välja (väääga minimaalselt) Kuid nagu radikaga, parem ennem ära vahetada kui pärast kahetseda.
*bensiinifilter, küünlad küünlajuhtmed uued kojamehed vaja järgmine kuu panna.
* Kontrollida üle, ega veermikus midagi jama pole, peale seda stendi.
* Uus spidoka tross
Tuleviku plaanid.
* Asjalikumad veljed. Fordi originaal valu 14" ei ole minu maitse. 15" on juba parem.
* Keretööd.
* amordid ja vedrud vahetada sport /madaldus.
* Kui leiab RS spoilerid siis keriks need alla.
Mootorist.
Eelmine omanik on mootorile suurt tähelepanu pööranud, oli vahetanud plokikaane tihendi ja muu sellega seonduva ning uue keti pannud. Miks aga klapikambrikaane vahelt immitseb veits, on kummaline.
Mootori käimapanemisel on klõbin 1 sec, peale seda klõbin puudub täielikult.. Ilus. Soojaks läheb kiirelt ja salongi õhkab kuuma.
Veermikust:
Kolinad puuduvad, mõnus on sõita, eelmine omanik väitis, et vahetas paljud detailid, kahjuks unustasin küsimata, mis täpsemalt.
Härib originaalvedrustus, liiga kõrge.
Kerest.
Üllatavalt hästi säilinud. Mõnes üksikus kohas roostetäpid. Lasin tuttaval automaalril üle vaadata ja eks ma ikka kriitikat sain.
Üks karp vaja vahetada teine ka natuke roostetab, ühel tiivakaarel on väheke roosteet (ei ole silmaga nähtav kaugemalt kui pool meetrit)
Eks tegemist on aga põhjalikud keretööd algavad sügisepoole. Stanged on jubedad!
Salong:
Natuke tuli ikka tegeleda koristamisega, istmes üks häiriv põletusauk koniga ilmselt.Olen üldiselt rahul

Nädalavahetusel teen veel pilte.