vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: Sügis käes sügis käes lehti puudelt langeb ....
Päris palju sünnipäevalisi sügisel... Igatahes õnnitlused tänastele-olbert ja MetalBender!!
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Õnnesoovid ka minupoolt tänastele sünnipäevalistele.!!!!
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
oi bender, palju õnne
Sierra salongi harutades tekkis selline mõttevälgatus, et kas Ghiadel või mingitel Sierradel on tehase poolt olemas ka kõrvalistuja istme kõrguse reguleerimine ? Kui nii, siis kas kellegil pole mulle selliseid kõrvalistuja istme siine pakkuda ? 

Õnne kõigile sünnipäevalistele jah.
Muidu, kelle sierra on hall sedaan reg. xxx xxx(kaotasin numbri, peale vastuse saamist ära), hall sierra, tuttav number oli ja taga oli sierra klubi kiri, nägin täna tartus mikski 3 aeg päeval või midagi sellist.
Ega see Tarmo hall sedaan pole, mis tal pildil on? Oli teine suht kiirema liiklemisega, pean mainima.
Muidu, kelle sierra on hall sedaan reg. xxx xxx(kaotasin numbri, peale vastuse saamist ära), hall sierra, tuttav number oli ja taga oli sierra klubi kiri, nägin täna tartus mikski 3 aeg päeval või midagi sellist.
Ega see Tarmo hall sedaan pole, mis tal pildil on? Oli teine suht kiirema liiklemisega, pean mainima.
Viimati muutis AlarT, 24 Okt 2009, 23:57, muudetud 1 kord kokku.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Tarmo auto ikka...
http://sierraclub.ee/foorum/viewtopic.p ... e5d868c3b6" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sierraclub.ee/foorum/viewtopic.p ... e5d868c3b6" onclick="window.open(this.href);return false;
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Siis nägingi vist Tarmot liiklemas, sõitis mul kõrvalreast mööda ja kadus:Ptamar kirjutas:Tarmo auto ikka...
Minu mäletamist mööda, see sierra isegi sõelus ridade vahel, nii et ei olnud just kõige ohutum, viisakam ega mõtekam liiklemine.
-
- Klubi juhatus
mis ma ikka niiväga sõelusin, ees oli üks volvo (vist) mis kiirendas natuke aeglaselt ja kõrval oli buss mis liikus veel aeglasemalt tekitades akna et saada sinna ritta kuhu ma pidin reastuma (nimelt peale ümera poodi on keskmine rida vasakule keeramiseks), peale reastumist nägin ees teist bussi mis tähendas uuesti reastumist kuna osad nende peatused asuvad äärmisel sõidurajal mitte taskus, minu kurvastuseks tuli mul ikkagi korra hiljem tagasi keskele reastuda kuna keegi oli kastani riia risti juures liivahunniku teele pannud ning siis peale seda äärmisse ritta tagasi, ning kui oli ravila riia rist ületatud tuli keskmine rida uuesti tagasi ning siis oli mul vaja sellele reastuda kuna riia ringilt võru poole keeramiseks pead olema keskmises reas. ning siis peale ringi uuest äärmisse ritta et saaks keerata olerexi tanklasse.
Kuna selline on tartus liiklus korraldus siis pole midagi teha, peab sõeluma.
Ohtliku ei olnud kuskil midagi, sest foorides olid rohelised tuled, libe ei olnud, talvekad korraliku mustriga olid all, kiirus oli spidojärgi nii umbes 55 kiirendamisel algul vast ka 60 (gps järgi 55 on täpselt alla 50 realset kiirust), külge kuskil ei libistanud foorita jalakäiate ületuskohti polnud. Pealegi kuna ma avastasin ennist et õli on mootoris vähe siis ma ei paarutanud, seega ei tea mida sa endale ette kujutasid.
Üldiselt mulle meedlib oma rida varakult ära valida sest hiljem võib muidu trügimiseks minna ja kui mõni vahele ei lase siis pead keerama mitte soovitud suunda
Kuna selline on tartus liiklus korraldus siis pole midagi teha, peab sõeluma.
Ohtliku ei olnud kuskil midagi, sest foorides olid rohelised tuled, libe ei olnud, talvekad korraliku mustriga olid all, kiirus oli spidojärgi nii umbes 55 kiirendamisel algul vast ka 60 (gps järgi 55 on täpselt alla 50 realset kiirust), külge kuskil ei libistanud foorita jalakäiate ületuskohti polnud. Pealegi kuna ma avastasin ennist et õli on mootoris vähe siis ma ei paarutanud, seega ei tea mida sa endale ette kujutasid.
Üldiselt mulle meedlib oma rida varakult ära valida sest hiljem võib muidu trügimiseks minna ja kui mõni vahele ei lase siis pead keerama mitte soovitud suunda
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Ma leian et see kuidas keegi liikleb on ikka tema enda asi ja pole vaja selle üle arutada siin tervel foorumil.Ja kui sai kiiremini edasi ja tunneb selle linna reegleid paremini kui keegi teine siis kas on kade meel????? Näidake mulle sellist meest kes poleks kunagi kiirust ületanud,mõtetuid manöövreid teind jne.Või kui ongi mõni selline mees siis on ta teisest küljest jällegi päris piider 

-
- Klubi juhatus
ah pole midagi, ma kiirust ju ei ületanud kui siis mõni km aind ja ei tunne et oleks teinud ohtlikke manöövreid, küll aga tegin rea vahetusi rohkem kui tavaliselt, kuid selles osaliselt süüdi linn ise. Kui oleks igal bussipeatusel tasku siis võiks isegi nende aeglaste busside taga hädapärast sõita.
ja noh see teeremont mida ma ei teadnud
tegelikult minu reavahetus harjumustega oleks reaalselt võinud tulla terve hunnik reavahetusi veel, kui keegi oleks tahtnud peale riia ravila risti vasak pööret teha ja oleks mul ees seisma jäänud, siis oleks tagasi äärmisse reastunud ja uuesti keskele, ning nii igal ristmikul oleks saanud teha. Tihti just vasakule pöörajad seal ette ei jää seega pole sellel lõigul harjutanud äärmisel real sõitmist
ja noh see teeremont mida ma ei teadnud
tegelikult minu reavahetus harjumustega oleks reaalselt võinud tulla terve hunnik reavahetusi veel, kui keegi oleks tahtnud peale riia ravila risti vasak pööret teha ja oleks mul ees seisma jäänud, siis oleks tagasi äärmisse reastunud ja uuesti keskele, ning nii igal ristmikul oleks saanud teha. Tihti just vasakule pöörajad seal ette ei jää seega pole sellel lõigul harjutanud äärmisel real sõitmist
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
See Riiatänava liikluskorraldus on jah nats imelik ,aga samas,ega seal pole ka ruumi midagi oluliselt parandada.Seda,et esimesel real sõites jah võidki kolm korda punase tule taga istuda,samas kui lähed teisest reast saad esimese korraga üle ja tänu uimastele saad vabalt ka vahele reastuda ilma trügimatta.Tänu sellele saab ka oluliselt rohkem autosid ristmiku ületatud kuigi see mõnele ei meeldi,aga ega ma hoor ei ole,et peakski kõigile meeldima.
legendaarne666 kirjutas:Ma leian et see kuidas keegi liikleb on ikka tema enda asi ja pole vaja selle üle arutada siin tervel foorumil.Ja kui sai kiiremini edasi ja tunneb selle linna reegleid paremini kui keegi teine siis kas on kade meel????? Näidake mulle sellist meest kes poleks kunagi kiirust ületanud,mõtetuid manöövreid teind jne.Või kui ongi mõni selline mees siis on ta teisest küljest jällegi päris piider
Me kõik liikleme samadel teedel, seega see puudutab meid kõiki.
Mulle ei meeldi sõelumine, kuna kui kõik nii teeksid, siis liiklus aeglustuks ja avarisiid oleks rohkem, sõelumisest on kasu vaid siis, kui seda kõik ei tee ja siis ka tihti see segab teisi liiklejaid.
Sõelumine on arusaadav muidugi siis, kui sulle mitu ilma põhjuseta 20-ga sõitvat autot ette jääb linnas, see on tõesti närvi ajav.
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Selleni ma tahtsingi jõuda oma jutuga,et migite memmede taga on mõtetu liigelda.Kui manööver näib ikka ohtlik ja mõtetu siis on ju selge et pole mõtet tõmmelda.AlarT kirjutas:Sõelumine on arusaadav muidugi siis, kui sulle mitu ilma põhjuseta 20-ga sõitvat autot ette jääb linnas, see on tõesti närvi ajav
peale transformereid mõtsin, kas mu sierra annaks mulle tappa või teeks pai kui ma ta otsa juuatäis peaga kast õlut käes kukuks ja peale seda peaksta transformeriks muunduma.
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
56 158 990
Transformeriks muundub sierra siis, kui selle omanik on 1-2 liitrit viina alla kulistanud kiiresti.Kups kirjutas:peale transformereid mõtsin, kas mu sierra annaks mulle tappa või teeks pai kui ma ta otsa juuatäis peaga kast õlut käes kukuks ja peale seda peaksta transformeriks muunduma.
Peale paari kasti õlle on ka muidugi see lootus.