Juppide sobivus
Juppide sobivus
Tervist!
Kas 2.0 77kw siduriketas hakkab 88kw DOHC sierrale alla?
Kas 2.0 77kw siduriketas hakkab 88kw DOHC sierrale alla?
Viimati muutis sierraman, 16 Okt 2009, 16:29, muudetud 1 kord kokku.
Re: Juppide sobivus
nt 74kw pinto õhuregulaatori(see mis seal õhutoru küljes on) panin 2,0 dohc´ile,töötas ilusti.
Tänud, kuid nüüd tekkis uus küsimus ja 74kw juppide sobivus enam ei huvita.
Kas Sierradel on sidurikettad kõigil samad ? Lisaks veel küsimus, et kas 77kw siduriketas 88kw alla hakkab või peab seal midagi jeblama?
Kas Sierradel on sidurikettad kõigil samad ? Lisaks veel küsimus, et kas 77kw siduriketas 88kw alla hakkab või peab seal midagi jeblama?
Lähiajal plaanis siduriketta vahetus, arvatavasti ka siis korv ja laager.
Oskab keegi rääkida midagi sobivuse kohta?
Oskab keegi rääkida midagi sobivuse kohta?
Olen vahetanud 1.8 64kW type9 kastiga , 2.0 dohc kt75 kastiga vastu ja siduriketta jätsin sama, ka korv tundus sama, aga lihtsalt 1,8 oma nägi halvem välja.
ei käi küll otseselt mootori teema alla aga kas 90 a universaal sierra 2,0 -dohc- 88 kw bensiini paak sobib 87 a 2,0 77 kw sedaanile?
ette tänades !
ette tänades !
pm peaks minema kuna kinnitused ju kõik samad...ma ei usu et erinevad on...sellel sedaanil väline või sisene pump?
krt ma pole välimisega kuigi kursis...dohcil on pump sees...ja paagi peal on ta,diameetriga 10-15cm ehk,paagi välisel peaks küljepeale tulema pump ja mingi vooliku laadne asi peaks külje pealt käima..selles võib see vahe olla...aga kui sa dohci paagi või noh pritsungi paagi paned ma usun et nii annaks midagi leiutada isegi.
okei Tänud vaatan mida teha annab siis 

aga dochi paak ikagi ei sobi:(