84a. XR4-jal on el.akende toite pistik armatuuri all olemas, uste juhtmestikus on ka el.akende valmidus olemas. Aknalülitite jaoks on eraldi juhtmekimp, üks pistik läheb armatuuri alla, kust tuleb vool, üks pistik vasaku ukse jaoks ja teine parema. Sai siin just paar päeva tagasi oma autole el. aknad ühendatud, õigete juppide olemasolul imelihtne töö.
Niipalju, kui mina olen sierrasid lammutanud, pole neil uste sees mitte mingit juhtmete valmidust olnud.
Armatuuri alt olen küll leidnud tühje pistikuid, iseasi milleks need olid ja kas need järgi olid.
Kunagi oma 87a 2,3d Cl sierral oli üks pistik armatuuri all, mis arvasin, et äkki elektriakende oma, aga elektriakendele sealt voolu ei saanud igatahes.
xr4 kohta ei oska öelda.
Ehh, minu kahel sierral (88a ja 89a) ei olnud ka miskipärast el. akende valmidust. Huvitav, mille alusel seda vabrikus otsustati, et kas jätta vajalikud juhtmed ja pistikud või mitte.
xr4-jal peaks olema elektriaknad juba tehasest peal, või tehti neid erineva varustusastmega.?
võibolla sõduripoisi omal olid nad lihtsalt kellegi eelmise omaniku poolt ära võetud.
XR4 'jal on valmidus olemas!!
Eks neid xr4jasi veeres välja ernevas varustus astmes aga kuna ta oli 83aaastal ikkagist mugavusvarustusega auto siis on ka valmidus olemas, erinevalt tava seirrast!