Thunderi 2.0 dohc universaal ja 2.0 ohc sedaan
Re: sierra 91. aasta DOHC universaal thunder
Ei teagi kas üle 40mm on, vb tõesti mitte. Vedrud ära ma aga vahetan, sest praegused on 2-3 tükiks, vähemalt esimesed. Imelik üldse et sierradel need vedrud nii ruttu puruks lähevad. Ning pooleks tagumist vedru näen ma üldse esimest korda 

Ford sierra universaal 2.0 91.a
Ford sierra sedaan 2.0 OHC 89.a
Renault Laguna 1.8
Yamaha R1
Renault Laguna 1.8
Yamaha R1
esimesed lähevad üldjuhul sellepärast, et amordi tugilaager kinni jäänud (tuksis/ära kulunud)
Vedrud läksid kohe tagaplaanile, sest rihma pingutus rullik jooksis kokku, samas jah, peale 2 aastat järjest valjemat häält teinud rullikult seda lõpuks oodanud olekski. Igastahes sai sierra üle 7 kuu vist nööriotsas sõita. Kui nüüd raha ja aega leian, tuleb uus rullik ja vedrud ka siis muretseda. Seniks aga sierra seisab jälle.
Renault Laguna 1.8
Yamaha R1
Renault Laguna 1.8
Yamaha R1
Termostaadi korpus vahetatud,"downpipe" uue lambdaga küljes ja uued rattad kah all.
Ja isegi liikus omal jõul,käima muidugi lükkasime
Pildid suht sitad,kuna pääris pime oli ja see telefon ei tee pimedas ilusaid pilte.

Ja isegi liikus omal jõul,käima muidugi lükkasime

Pildid suht sitad,kuna pääris pime oli ja see telefon ei tee pimedas ilusaid pilte.

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Nüüdsest ees recaro istmed ja sel nädalavahetusel lähevad vedelikud vahetusse.
Renault Laguna 1.8
Yamaha R1
Renault Laguna 1.8
Yamaha R1
Ole nüüd õnnelik,ei kuku kurvis vähemalt autost välja
Tegu siis minu vanade recarodega

Tegu siis minu vanade recarodega

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Üle pika aja saab siia ka miskit kirjutada. Jah, auto siiani alles. Enamuse talvest auto seisis, kokku sõitsin vb 100km talvega. Nüüd siis kui lumi sulanud tegelesin autoga veidi täna. Esivedrudelt lõikasin 1.5 keerdu maha. Tagumised on juba 1.5-2 keerdu kärbitud. Välja näeb asi nii:

Sisust ka üks pilt:

Kui midagi plaanidest rääkida. Siis suvega tahaks hoolduse ära teha+esiklaas vahetada. Samuti oranžid suunad ette, kui tekkib võimalus siis toonklaas, uued rehvid peaks otsima M+S 15 tollised, Summutil tuleks midagi välja mõelda selle osaga kus 2 katti olema peaks. Siis oleks summuti ka täies pikkuses korralik. Samuti tahaks üldise tehnilise poole korda saada ja äkki sügisel isegi auto Eesti tuua et ÜV teha
Värvimist ei hakka algul siia lisama, üritab algul tehnika ideaalseks saada, küll siis seda välimust ka teeb. Hetkel ongi selline omapärane wannabe rat-style auto
Lõppu veel üks pilt koos mu igapäeva sõidukiga:

Sisust ka üks pilt:

Kui midagi plaanidest rääkida. Siis suvega tahaks hoolduse ära teha+esiklaas vahetada. Samuti oranžid suunad ette, kui tekkib võimalus siis toonklaas, uued rehvid peaks otsima M+S 15 tollised, Summutil tuleks midagi välja mõelda selle osaga kus 2 katti olema peaks. Siis oleks summuti ka täies pikkuses korralik. Samuti tahaks üldise tehnilise poole korda saada ja äkki sügisel isegi auto Eesti tuua et ÜV teha

Lõppu veel üks pilt koos mu igapäeva sõidukiga:

Renault Laguna 1.8
Yamaha R1
Renault Laguna 1.8
Yamaha R1
Kõrge ju ikka veel 

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ma homme kärbin veel esivedrusid. Hiljem vb ostan mingid madaldusvedrud. Algul katsetan kuidas kodune madaldus välja näeb
Karterikaitsme kruvin ka alla tagasi, arvan et seda läheb madaldusega kohe eriti vaja

Karterikaitsme kruvin ka alla tagasi, arvan et seda läheb madaldusega kohe eriti vaja

Renault Laguna 1.8
Yamaha R1
Renault Laguna 1.8
Yamaha R1
No soomes ei ole eriti selliseid kohtasid kus see karter viga võiks saada,kui sa just kaljude peale ronima ei lähe nagu mina

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Sai natuke veel tegeletud. Karterikaitse all, kapoti värvisin mustaks ja esivedrudelt 1 keerd veel maha. Rohkem enam ei saa sest muidu peaks autoga aind otse sõitma

Tagumisi peaks ka kärpima nüüd natuke, siis oleks paras. eestis sellise madaldusega ei sõidaks

Tagumisi peaks ka kärpima nüüd natuke, siis oleks paras. eestis sellise madaldusega ei sõidaks

Renault Laguna 1.8
Yamaha R1
Renault Laguna 1.8
Yamaha R1
Seda nimetad madalduseks?
Feil

Feil

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Nagu oleks sul endal midagi madalat ette näidata.Tanel kirjutas:Seda nimetad madalduseks?![]()
Feil
Aga teemasse, Eestis sõitmist kartma ei pea, saab hakkama küll. Lihtsalt põhja alt kostub vahel imelikke hääli:D
LowLifer@FB
Aga on sinul midagi madalat näidata???mu kunagine punane oli ikka väääga madal sellega võrreldesTomks kirjutas: Nagu oleks sul endal midagi madalat ette näidata.
Aga teemasse, Eestis sõitmist kartma ei pea, saab hakkama küll. Lihtsalt põhja alt kostub vahel imelikke hääli:D

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ei, feil oleks see kui ma oleks veelrohkem vedrusid kärpinud ja siis avastanud et oih, rattaid ei saa keerata
Et põhjaalt kolksusid kuulda ei pea Eesti tulemagi, siin Raumas on neid lamavaid politseinike piisavalt palju ja see talv on ka teed päris hulluks teinud.
Järgmise asjana vaatan ma mingid madaldusvedrud arvatavasti. Ega see originaali kärpimine amordile hästi ei mõju.

Et põhjaalt kolksusid kuulda ei pea Eesti tulemagi, siin Raumas on neid lamavaid politseinike piisavalt palju ja see talv on ka teed päris hulluks teinud.
Järgmise asjana vaatan ma mingid madaldusvedrud arvatavasti. Ega see originaali kärpimine amordile hästi ei mõju.
Renault Laguna 1.8
Yamaha R1
Renault Laguna 1.8
Yamaha R1