Sierra 1,8 CL 59kw 1988 Sir Tamme (Mayle)
Re: Sierra 1,8 CL 59kw 1988 Sir Tamme (Mayle)
pettumus selles et sõidan peatselt tallinna ja tagasi tulen alles ca 2 nädala pärast:(
Keegi tuttav äkki veab kohale. 

Po'hui.
Kell on 10:10!!!

Nii tore on kuulda, et vana auto ka Saaremaal tänu Kaupsile uue kodu leidis 

Oma parima heameelega pakun kodututele sierradele uut kodu! 

0 esiveolist, 8 tagaveolist.
Vaadates sinu hoovi pilti, kus kõik kohad Sierrasid ja juppe täis tekib mul üha rohkem see mõte, et varsti pead sa hakkama ise kodu otsima kui kunagi ei tahetud väga seda ühte Sierratki sinna.kaups kirjutas:Oma parima heameelega pakun kodututele sierradele uut kodu!

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
no mis seal on siis, üks sierra on elutoaks, üks köögiks ja üks peldikuks (see kus põhjas kõigesuurem aukVisible kirjutas:Vaadates sinu hoovi pilti, kus kõik kohad Sierrasid ja juppe täis tekib mul üha rohkem see mõte, et varsti pead sa hakkama ise kodu otsima kui kunagi ei tahetud väga seda ühte Sierratki sinna.kaups kirjutas:Oma parima heameelega pakun kodututele sierradele uut kodu!

Ei pole hullu midagi, kõik on juba leppinud sellega et siia on neid tekkinud, ema oli täna Sir Tamme oma vaadanud kui ma tööl olin, arvamust ma ei küsinudki aga midagi vastu tal ka ei olnud, muigas ainult, keerasin täna valged suunad ka Sir Tamme omale külge
2 kuud tagasi halasin, et sierra viidi ära ja tüdruk jättis maha, nüüd on 3 sierrat ja jaanipäevast saati on mul üks väga tore tüdruk ka jälle, siiamaani on hästi läinud (ptüi, ptüi, ptüi)!

2 kuud tagasi halasin, et sierra viidi ära ja tüdruk jättis maha, nüüd on 3 sierrat ja jaanipäevast saati on mul üks väga tore tüdruk ka jälle, siiamaani on hästi läinud (ptüi, ptüi, ptüi)!
Eks siis anna ka tulevikus foorumis auto käekäigust ilusti teada....tasuta selline auto saada on iga Sierra omaniku unistus
Mina tahan vaid, et ma saaks siin foorumis tema elu kulgemisest edasi lugeda.

mayle kirjutas:Eks siis anna ka tulevikus foorumis auto käekäigust ilusti teada....tasuta selline auto saada on iga Sierra omaniku unistusMina tahan vaid, et ma saaks siin foorumis tema elu kulgemisest edasi lugeda.
Saad, luban! aga jätkan oma teemas teda siis.