IvoK kirjutas:TO: tann15 kas sa sõitsid ndv ka türilt, koos haagisega läbi (grossi poe ees seisid)
tann15 kirjutas:
IvoK kirjutas:TO: tann15 kas sa sõitsid ndv ka türilt, koos haagisega läbi (grossi poe ees seisid)
Kui see oli paar nädalat tgsi siis kll Aga see nv olen soomes olnud Haagist mul kll ei ole olnud taga,siis kui autol tapal järgi käisin oli ainult autoja peale seda ei ole eestis liiklend
IvoK kirjutas:Sellge, lihtsalt oli suht sarnane punane sierra, mille haagis järel, ja sellel haagisel olid mingi eriti vinged valud all.
tann15 kirjutas:Asi selles et mendid ei j6ua joosta,nad liiga palju söövad burgereid
Mitte ei söö palju burgereid vaid sinu järgi on halb joosta, kui sul püksid vedelat täis on eest ärasõitmisest, lõhn mis püksist tuleb paneb silmad vett jooksma
tann15 kirjutas:Asi selles et mendid ei j6ua joosta,nad liiga palju söövad burgereid
Mitte ei söö palju burgereid vaid sinu järgi on halb joosta, kui sul püksid vedelat täis on eest ärasõitmisest, lõhn mis püksist tuleb paneb silmad vett jooksma
Ahh mida iganes,sul ikka väga haige m6tlemine
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD / Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi Ford Mondeo mk1 1.8 16v
tann15 kirjutas:Mina joon viskit 700 juba nahkas ja uus käsil
Krt 2 x 700 joodud kahepeale ja pohmakas kah jube peetud krt jube hea tunne oli juba meelest läin see kleepuv tatt suus :twisted:ja pidev limonaadi joomis vajadus
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD / Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi Ford Mondeo mk1 1.8 16v