Ford Sierra 2.0 DOHC RS 91a. vookas
Re: Ford Sierra 2.0 DOHC RS 91a. vookas
Küttepump vaga. Kellegil on võib teada anda. 

Uuendusi niipalju,et pump ammu korras juba. Praeguseks siis plekid all talvekatega. Võimalik,et lähiajal saab LSD alla ehk.
Rohkem nagu ei oskagi midagi.
Muidu kevadeks plaanis keretöid teha. Talveks teine stange ette,saab vaikselt seda RS lisa korraliku stange peale ehitama hakata.
Paras sahk on hetkel.

Muidu kevadeks plaanis keretöid teha. Talveks teine stange ette,saab vaikselt seda RS lisa korraliku stange peale ehitama hakata.
Paras sahk on hetkel.

Viimati muutis vookas, 04 Dets 2012, 12:41, muudetud 2 korda kokku.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
talveks on cossu stange paras, see vähe kõrgem kui rs 

Anna mulle cossu stange või sebi,paneks kohe ette.Tarmo kirjutas:talveks on cossu stange paras, see vähe kõrgem kui rs

-
- Klubi juhatus
kasutaja rydelil tuleb pigistada hellast kohast et ta tegutsema hakkaks, ma tean juba kolme kes tahavad, üks saaks ühe minu omadest, aga rydel arvab et ei ole tähtjaid 

Mis mõttes ta tegutsema hakkaks? No kuule, mina tahaks kohe kindlasti. Oi kaua tahtnud juba tegelt,Tarmo kirjutas:kasutaja rydelil tuleb pigistada hellast kohast et ta tegutsema hakkaks, ma tean juba kolme kes tahavad, üks saaks ühe minu omadest, aga rydel arvab et ei ole tähtjaid

-
- Klubi juhatus
no ta saaks minukäest terve mk2 cossu ringi mille järgi koopiad teha klaasriidest, võre juba tegi.
ja tahtjad on palju, ja on ka mõni neist maksujõuline.
mk1 cossu plastikuid on mul kah, puudu on veel küljelaiendid ja kapott.
ja tahtjad on palju, ja on ka mõni neist maksujõuline.
mk1 cossu plastikuid on mul kah, puudu on veel küljelaiendid ja kapott.
Vb juba kuskil siin teemas kirjutatud sellest, aga kas ratas koopas ei käi? Või igastahes kui on jäigad madaldusvedrud, siis vist pole probleemi sellega, aga kui stock, siis hakkab koopas käima?
Ei käi koopas. Ei käinud velgedega ja nüüd plekkidega ka mitte. Rehvi ja tiiva vahe on küll väga väike aga vedru jäik,seega ei lase vastu minna. Vedrud on punased - 40mm aga eest on julgelt maha tõmmatud veel.Kaktus kirjutas:Vb juba kuskil siin teemas kirjutatud sellest, aga kas ratas koopas ei käi? Või igastahes kui on jäigad madaldusvedrud, siis vist pole probleemi sellega, aga kui stock, siis hakkab koopas käima?
-
- fanaatik
Mõnda aega seda autot linna pildis ei näe,kuna audiront keeras ette
veitsa halvad pildid on aga abiks ikka

Tauri sa täna valges ei teinud pilte? Eks kunagi saab sheerida siia olukorda.
Ai plääd, sa nahka teed!
Kuidas nii juhtus?
Kuidas nii juhtus?
-
- fanaatik
Üks naine arvas,et audi on kiirem ja jõuab ära aga tutkid
keeras ette ilusale autole

aga nuh spetsialistid on auto üle vaadanud ja läheb mahakandmisele,kuna kalkulatsioon läheb auto hinnast üle

aga nuh spetsialistid on auto üle vaadanud ja läheb mahakandmisele,kuna kalkulatsioon läheb auto hinnast üle

Vanade autode puhul see kahjuks nii on jah, et kantakse kohe maha, sest juba värvimine on kallim kui keskmine turu hind.
Aga kui ise korda teha ja ÜV punktis üle vaadatakse, siis peaks saama ikkagi legaalselt liigelda ?
Aga kui ise korda teha ja ÜV punktis üle vaadatakse, siis peaks saama ikkagi legaalselt liigelda ?
Sierra 1.8 OHC 87
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
vigastused olematud ju.. ma küll ei laseks maha kanda.. või vähemalt kakuks rootsuks, et uuele pillile asjad kruttida..
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´