Oh, tänan viite eest, ise polegi seda kuulutust tähele pannud.tarmo kirjutas:praegune omanik onmystical aka weix ja auto täitsa müügis. http://www.sierraclub.ee/foorum/viewtop ... =10&t=2200" onclick="window.open(this.href);return false;

Oh, tänan viite eest, ise polegi seda kuulutust tähele pannud.tarmo kirjutas:praegune omanik onmystical aka weix ja auto täitsa müügis. http://www.sierraclub.ee/foorum/viewtop ... =10&t=2200" onclick="window.open(this.href);return false;
Hea hommikupoolik muud midagiitalianopriit kirjutas:ei no tartus on lahe elada. Täna hommikul siis tööl olles 0 tundi maganud, lõunakeskusest jalutanud annelinna vigase põlvega... Konkreetsemalt siis: jalutasin peolt koju. Tuli vastu 3 mustlast, kes küsisid suitsu. Ütlesin, et ei ole. Sellepeale lendas üks neist mulle kannaga põlve ja teine küünarnukiga molli. Selle aja peale kui reageerida jõudsin olid taskud juba tühjad ja jorsid jooksus. Saldo siis: põlveliigese põrutus(kui 5 päevaga paremaks ei lähe siis kips) telefonist ilma(nokia 6500C, ca 5000eeku), rahakott läinud(deebetkaart, krediitkaardid, load, ID kaart + igasugused sooduskaardid).Ja ega siis keegi mind pärast avalduse kirjutamist koju ei viinud- hommikul kl 6 Lõunakeskusest annelinna. Kohalikud teavad, kui mõnus see on(ca 7km)Lisame jalutuskäigule siis põrutatud põlveliigese ja ongi nalja kui palju
TARTU-HEADE MÕTETE LINN![]()
heh, no omakohus omakohtuks.Pole mul nende näod nii selgelt meeleski, et kindlalt ära tunneksin...ma isegi tean mõnda maja kus tsurkad elavad ja üks on sündmuskohale üsna lähedal...Teet01 kirjutas:Politsei on tavaliselt sellistes asjades jõuetu. Ma tean 3 majapidamist, kus Tartus elavad mustlased. Kas lähme hiilima? Mina lahendaksin antud olukorra omakohtuga. Ka minul on varasematel aastatel olnud halbu kokkupuuteid mustlastega....
Siis tuleb k6igil kes sarnased on nahad kinni tagudaTeet01 kirjutas:Ma pidasingi silmas seda, et Tartu mustlased käivad kõik omavahel läbi ja kui ühes kohas aegajalt passida, siis on üpris tõenäoline, et seda varast võib seal varem või hiljem kohata. Aga probleem on selles, et need mustlased kõik ühesuguse näoga. Ega mul ei ole vist mõtet minna oma 10 aastase sugulase jalgratast tagasi küsima, niikuinii on mahamüüdud....
Kui nüüd päris aus olla, siis ega see paha ei teeks küll. Kõik neist niikuinii kellegile mingit -tsenseeritud- keeranud.tann15 kirjutas:Siis tuleb k6igil kes sarnased on nahad kinni tagudaTeet01 kirjutas:Ma pidasingi silmas seda, et Tartu mustlased käivad kõik omavahel läbi ja kui ühes kohas aegajalt passida, siis on üpris tõenäoline, et seda varast võib seal varem või hiljem kohata. Aga probleem on selles, et need mustlased kõik ühesuguse näoga. Ega mul ei ole vist mõtet minna oma 10 aastase sugulase jalgratast tagasi küsima, niikuinii on mahamüüdud....
ei lehenda see huupi tagumine midagi ka minuarust. Või siis olen lihtsalt memmekastarmo kirjutas:arvestage et teie omakohus lõppeb teile endile halvasti siis, teie lähete viiekesi, kuid nemad tulevad 25kesi. Neil ju põhimõtte et puutud üht puutud kõiki.
Paraneb jõudsalt õnneks. Hommikuti ja õhtuti peab veel nats lonkama, päeva peale läheb paremaks. Teema ongi minu isklikuks halamisnurgaks kujunenud jubatarmo kirjutas:kuidas jalg on? paraneb või paistab kips?
Mees mingi jama on tead jhitalianopriit kirjutas:Paraneb jõudsalt õnneks. Hommikuti ja õhtuti peab veel nats lonkama, päeva peale läheb paremaks. Teema ongi minu isklikuks halamisnurgaks kujunenud jubatarmo kirjutas:kuidas jalg on? paraneb või paistab kips?![]()
Halan siis korraga ära, saab muudel teemadel rääkima hakata:
Viimase aja ebaõnnestumised:
*Sierral sõideti uks sisse, süüdlast ei kuskil
*Sierrast varastati asju. Osa sain tagasi kadunuks jäid pass ja fotokas. Süüdlane teadmata
*Klubist varastati mantel+taskusolevad võtmed. Süüdlane teadmata, klubi maksis õnneks kompensatsiooni
*Nüüd siis rahakott+dokumendid ja telefon(alla 2 kuu vist sain omada)
*Pmst järgmine päev kohe sierra plokikaanetihend
*+ mitmed eraelu probleemid veel juurde
Aga olen veel siiski optimistlik. Nüüd peaks juba põhi käes olema ja saab ainult paremaks minna. Hakkan hoolega lotot mängima