vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
Visible
fanaatik

Re: Päike tuli välja ja soojaks läks ilm

Postitus Postitas Visible »

tarmo kirjutas:praegune omanik on :lol: mystical aka weix ja auto täitsa müügis. http://www.sierraclub.ee/foorum/viewtop ... =10&t=2200" onclick="window.open(this.href);return false;
Oh, tänan viite eest, ise polegi seda kuulutust tähele pannud. :D
Viimati muutis Tarmo, 25 Juul 2008, 12:14, muudetud 1 kord kokku.
Priit
Moderaator

Postitus Postitas Priit »

ei no tartus on lahe elada. Täna hommikul siis tööl olles 0 tundi maganud, lõunakeskusest jalutanud annelinna vigase põlvega... Konkreetsemalt siis: jalutasin peolt koju. Tuli vastu 3 mustlast, kes küsisid suitsu. Ütlesin, et ei ole. Sellepeale lendas üks neist mulle kannaga põlve ja teine küünarnukiga molli. Selle aja peale kui reageerida jõudsin olid taskud juba tühjad ja jorsid jooksus. Saldo siis: põlveliigese põrutus(kui 5 päevaga paremaks ei lähe siis kips) telefonist ilma(nokia 6500C, ca 5000eeku), rahakott läinud(deebetkaart, krediitkaardid, load, ID kaart + igasugused sooduskaardid).Ja ega siis keegi mind pärast avalduse kirjutamist koju ei viinud- hommikul kl 6 Lõunakeskusest annelinna. Kohalikud teavad, kui mõnus see on(ca 7km)Lisame jalutuskäigule siis põrutatud põlveliigese ja ongi nalja kui palju :twisted:

TARTU-HEADE MÕTETE LINN :lol:
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

italianopriit kirjutas:ei no tartus on lahe elada. Täna hommikul siis tööl olles 0 tundi maganud, lõunakeskusest jalutanud annelinna vigase põlvega... Konkreetsemalt siis: jalutasin peolt koju. Tuli vastu 3 mustlast, kes küsisid suitsu. Ütlesin, et ei ole. Sellepeale lendas üks neist mulle kannaga põlve ja teine küünarnukiga molli. Selle aja peale kui reageerida jõudsin olid taskud juba tühjad ja jorsid jooksus. Saldo siis: põlveliigese põrutus(kui 5 päevaga paremaks ei lähe siis kips) telefonist ilma(nokia 6500C, ca 5000eeku), rahakott läinud(deebetkaart, krediitkaardid, load, ID kaart + igasugused sooduskaardid).Ja ega siis keegi mind pärast avalduse kirjutamist koju ei viinud- hommikul kl 6 Lõunakeskusest annelinna. Kohalikud teavad, kui mõnus see on(ca 7km)Lisame jalutuskäigule siis põrutatud põlveliigese ja ongi nalja kui palju :twisted:

TARTU-HEADE MÕTETE LINN :lol:
Hea hommikupoolik muud midagi :twisted:
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Teet01
aktivist

Postitus Postitas Teet01 »

Politsei on tavaliselt sellistes asjades jõuetu. Ma tean 3 majapidamist, kus Tartus elavad mustlased. Kas lähme hiilima? Mina lahendaksin antud olukorra omakohtuga. Ka minul on varasematel aastatel olnud halbu kokkupuuteid mustlastega....
Priit
Moderaator

Teet01 kirjutas:Politsei on tavaliselt sellistes asjades jõuetu. Ma tean 3 majapidamist, kus Tartus elavad mustlased. Kas lähme hiilima? Mina lahendaksin antud olukorra omakohtuga. Ka minul on varasematel aastatel olnud halbu kokkupuuteid mustlastega....
heh, no omakohus omakohtuks.Pole mul nende näod nii selgelt meeleski, et kindlalt ära tunneksin...ma isegi tean mõnda maja kus tsurkad elavad ja üks on sündmuskohale üsna lähedal...
Teet01
aktivist

Postitus Postitas Teet01 »

Ma pidasingi silmas seda, et Tartu mustlased käivad kõik omavahel läbi ja kui ühes kohas aegajalt passida, siis on üpris tõenäoline, et seda varast võib seal varem või hiljem kohata. Aga probleem on selles, et need mustlased kõik ühesuguse näoga. Ega mul ei ole vist mõtet minna oma 10 aastase sugulase jalgratast tagasi küsima, niikuinii on mahamüüdud....
Tanel
sõltlane

Teet01 kirjutas:Ma pidasingi silmas seda, et Tartu mustlased käivad kõik omavahel läbi ja kui ühes kohas aegajalt passida, siis on üpris tõenäoline, et seda varast võib seal varem või hiljem kohata. Aga probleem on selles, et need mustlased kõik ühesuguse näoga. Ega mul ei ole vist mõtet minna oma 10 aastase sugulase jalgratast tagasi küsima, niikuinii on mahamüüdud....
Siis tuleb k6igil kes sarnased on nahad kinni taguda :lol:
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Visible
fanaatik

Postitus Postitas Visible »

tann15 kirjutas:
Teet01 kirjutas:Ma pidasingi silmas seda, et Tartu mustlased käivad kõik omavahel läbi ja kui ühes kohas aegajalt passida, siis on üpris tõenäoline, et seda varast võib seal varem või hiljem kohata. Aga probleem on selles, et need mustlased kõik ühesuguse näoga. Ega mul ei ole vist mõtet minna oma 10 aastase sugulase jalgratast tagasi küsima, niikuinii on mahamüüdud....
Siis tuleb k6igil kes sarnased on nahad kinni taguda :lol:
Kui nüüd päris aus olla, siis ega see paha ei teeks küll. Kõik neist niikuinii kellegile mingit -tsenseeritud- keeranud.
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

arvestage et teie omakohus lõppeb teile endile halvasti siis, teie lähete viiekesi, kuid nemad tulevad 25kesi. Neil ju põhimõtte et puutud üht puutud kõiki.
Priit
Moderaator

tarmo kirjutas:arvestage et teie omakohus lõppeb teile endile halvasti siis, teie lähete viiekesi, kuid nemad tulevad 25kesi. Neil ju põhimõtte et puutud üht puutud kõiki.
ei lehenda see huupi tagumine midagi ka minuarust. Või siis olen lihtsalt memmekas :D No eks ma olin ise süüdi kah-oleks võinud ju hoopis taksoga koju minna :P Ei võta surm ka sealt kust võtta ei ole... Kummaline on ainult see, et kuidas mul neid jamasid nii palju juhtub koguaeg. Olen ikka mingi jama vist maailmale korda saatnud :?
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

kuidas jalg on? paraneb või paistab kips?
Priit
Moderaator

tarmo kirjutas:kuidas jalg on? paraneb või paistab kips?
Paraneb jõudsalt õnneks. Hommikuti ja õhtuti peab veel nats lonkama, päeva peale läheb paremaks. Teema ongi minu isklikuks halamisnurgaks kujunenud juba :mrgreen:
Halan siis korraga ära, saab muudel teemadel rääkima hakata:
Viimase aja ebaõnnestumised:
*Sierral sõideti uks sisse, süüdlast ei kuskil
*Sierrast varastati asju. Osa sain tagasi kadunuks jäid pass ja fotokas. Süüdlane teadmata
*Klubist varastati mantel+taskusolevad võtmed. Süüdlane teadmata, klubi maksis õnneks kompensatsiooni
*Nüüd siis rahakott+dokumendid ja telefon(alla 2 kuu vist sain omada)
*Pmst järgmine päev kohe sierra plokikaanetihend
*+ mitmed eraelu probleemid veel juurde

Aga olen veel siiski optimistlik. Nüüd peaks juba põhi käes olema ja saab ainult paremaks minna. Hakkan hoolega lotot mängima :lol:
Tanel
sõltlane

italianopriit kirjutas:
tarmo kirjutas:kuidas jalg on? paraneb või paistab kips?
Paraneb jõudsalt õnneks. Hommikuti ja õhtuti peab veel nats lonkama, päeva peale läheb paremaks. Teema ongi minu isklikuks halamisnurgaks kujunenud juba :mrgreen:
Halan siis korraga ära, saab muudel teemadel rääkima hakata:
Viimase aja ebaõnnestumised:
*Sierral sõideti uks sisse, süüdlast ei kuskil
*Sierrast varastati asju. Osa sain tagasi kadunuks jäid pass ja fotokas. Süüdlane teadmata
*Klubist varastati mantel+taskusolevad võtmed. Süüdlane teadmata, klubi maksis õnneks kompensatsiooni
*Nüüd siis rahakott+dokumendid ja telefon(alla 2 kuu vist sain omada)
*Pmst järgmine päev kohe sierra plokikaanetihend
*+ mitmed eraelu probleemid veel juurde

Aga olen veel siiski optimistlik. Nüüd peaks juba põhi käes olema ja saab ainult paremaks minna. Hakkan hoolega lotot mängima :lol:
Mees mingi jama on tead jh :lol:
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Probleem järgmine, nimelt lakapeal elab üks kassipoeg :) ... Üks on kindlasti, võibolla on neid juba mitu, vanust öelda ei oska aga umbes 20cm pikkused on, omal käpal põgenevad ringi jne. Kuna lakapealne on üsna suur ja paljupalju kola on seal, siis küsiks ideid kuidas kassipoeg-pojad sealt kätte saada ?
Proovisin meelitada küll singiga ja erinevate liha toodetega, üritasin ´´kinni püüda´´ kuid edu ei saavutanud ning kass jooksis minema. Samuti vanakassiga proovisin, et mida tema arvab, kõndis ja nuusutas ringi ja kui väikest kassi nägi oli tal täiesti poogen, üldjuhul ründab kõiki kasse, va emaseid. Ju on enda poeg.

Ehk siis äkki keegi oskab öelda, kuidas saada kassikene kätte sealt, eitaha jätta sinna metsistuma, ikka kodustada tahaks ja värki.

Naljakas aga siis enam pole kui 2h ajad taskulamp üheskäes ja vorstitükk teiseskäes kassi taga ja kätte ei saa :lol
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Tanel
sõltlane

Käi paar päeva nendejuures seal viska neile syya,algul kaugemale siis ligemale kll ära harjuvad ja tekkib ka 6imalus kinni pyyda 8)
mis nendega peale hakkad muidu?
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Vasta