vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: lõputu vihm
sama siin...
No krt selle sedaani stange ei läinud ju minu sirtsule niet ma ei tea mis jama on 

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Mismõttes ei läinud?tann15 kirjutas:No krt selle sedaani stange ei läinud ju minu sirtsule niet ma ei tea mis jama on
No krt seletasin juba ära ei olnud neid siine mis keresse lähevad,ta oleks ainult kylgedelt hodma jäänd stangetSigmar kirjutas:Mismõttes ei läinud?tann15 kirjutas:No krt selle sedaani stange ei läinud ju minu sirtsule niet ma ei tea mis jama on
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Enda sedaan tehasest oli konksuta ja isa pani konksu külge (Fordi originaal konks mitte mingi aftermarket kraam) ja ei pidanud küll stanget vahetama lihtsalt lõikas natukene konksujaoks ruumi juurde stangesse. 

Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
sul oli siis mitte originaal konks või siinid kellegi poolt eemaldatud, mul olid kõik ilusti allestann15 kirjutas:No krt seletasin juba ära ei olnud neid siine mis keresse lähevad,ta oleks ainult kylgedelt hodma jäänd stangetSigmar kirjutas:Mismõttes ei läinud?tann15 kirjutas:No krt selle sedaani stange ei läinud ju minu sirtsule niet ma ei tea mis jama on
R6hutan seda et ei olnud tegu minu autoga millelt stange v6tsin,see oli tuttava oma ja siine seal kyljes ei olnudtarmo kirjutas:sul oli siis mitte originaal konks või siinid kellegi poolt eemaldatud, mul olid kõik ilusti allestann15 kirjutas:No krt seletasin juba ära ei olnud neid siine mis keresse lähevad,ta oleks ainult kylgedelt hodma jäänd stangettann15 kirjutas:No krt selle sedaani stange ei läinud ju minu sirtsule niet ma ei tea mis jama on

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
Re: Eestimaa suvi - kehv suusailm
palju õnne Don-A
-
- Klubi juhatus
ühe õde teise pruut
keegi ei keela sul priit ju teha vabateemast eraldi teema kus on ot ja mäda, kuigi vabateema on ju teema kus on kõik mis sülg suhu toob

keegi ei keela sul priit ju teha vabateemast eraldi teema kus on ot ja mäda, kuigi vabateema on ju teema kus on kõik mis sülg suhu toob
Depressiivne Eesti väikelinn.. 

tarmo kirjutas:ühe õde teise pruut![]()
Tarmo mida sa sõid hommikuks et nii tark oled

Ei ausalt öeldes jagab GTO autodest päris palju,ja austust talle selle eest!!Aga ta mängib vahepeal päris suurt m}}}I Ja seda aega kui ta nii teeb on päris palju,ei tea miks ta seda teeb aga eks iga inimene ole erinev.
Kui ta enda suhtumist muudaks ei oleks seda probleemi ma arvan

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
http://www.krimi.ee/2008/08/11/fotod-mi ... as-avarii/" onclick="window.open(this.href);return false;
2,9V6 sedaan
www.kohtunikud.ee
www.kohtunikud.ee
Jh sierrade maine jälle all
Tänu sellistele vendadele j6uame rullnokkadele ysna kiirelt järgi 

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
http://image.nettix.fi/extra/partimg/41 ... 303c7b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mis asi see on?
Mis asi see on?

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ja kellel varosasid vaja on siis siin jubedalt palju igast jama(Soome keeles)
http://www.cosworthrsclub.com/foorumi/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cosworthrsclub.com/foorumi/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v