Ford Sierra 2.0i GT '91 aka "Saaga" & Ford Sierra 1.6i CLX '90 - Janek
Re: Ford Sierra 2.0 GT '91 aka "Saaga" - Janek
Ma pole dohc mootoriga kursis, pole omal kunagi olnud. Ohc on jämedate küünaldega ja tihenduspind on ilma seibita koonus. Mõtlesin, et dohc-l on samasugused küünlad.
esivedu tähendab tõmbamist
Ja siis kui uus vahetusaeg (ca 15k km) kätte jõuab vahetad koos kaanega. Küünlad keeratakse ikka mõistliku jõuga kinni ! Kui ei tea siis tudeeri googlis ja kasuta dünamomeetrilist võtit.JanekE kirjutas:Uued juhtmed saan, siis igaks juhuks keeran uuesti kõik üle
Väga kahtlen selles, et järgmise vahetuse ajal vanu kätte ei saa 

'91 Sierra "GT", '90 Sierra & '90 730i
Küünalde ajuvaba momendiga pingutamisega võid kaane seest vindi maha keerata. Mõnikord jääb ülekeeratud küünal isegi sisse pidama ja avastad jama alles maha keerates, kui küünal koos kaane keermega välja tuleb. Seega, lolli jõuga kinni keerata pole mõtet, aga aegajalt väike pingutamine ei tohiks küll probleemi tekitada.
esivedu tähendab tõmbamist
Eks siis järgmine kord tean, mida teha, kui mootor jälle jõnksutama ning kinni pooma hakkab - küünlaid pingutada 
Raunexis oli kohapeal vajalik komplekt täitsa olemas ja nüüd töötab kenasti

Raunexis oli kohapeal vajalik komplekt täitsa olemas ja nüüd töötab kenasti

Kahjuks saadud puksid olid 28mm sisemise läbimõõduga ja originaalid hoopis 24mm.. Aga alla nad igatahes said ning rool ei laperda enam käes.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
samade kinnituste sisse läheb ka 26mm puks ja stabikas, 28 tahab juba teist kinnitust, soovitan vähemalt 26mm panna
dohc'l on jah teised küünlad, 16mm võti oli vistrekkamees kirjutas:Ma pole dohc mootoriga kursis, pole omal kunagi olnud. Ohc on jämedate küünaldega ja tihenduspind on ilma seibita koonus. Mõtlesin, et dohc-l on samasugused küünlad.
Eks uuel aastal lasen uued õiged puksid panna. 16 küünlavõti jah 

Sai üks kiire reis täna Valga poole ette võetud, kuna mulle üherattavedu ei istu.
Kärmelt pesulast ka läbi, loputasin auto saastast puhtaks ning lükkasin garaaži ära, kuna ülevaatus läbi. Osta keegi ei tahtnud, niiet jääb alles. Vaikselt käin aeg-ajalt nokitsemas ning vaatab, mis saab.

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
mitte ainult puksid vaid stabikas kah, kui jätad 24mm stabika siis ikka 24mm puksidJanekE kirjutas:Eks uuel aastal lasen uued õiged puksid panna. 16 küünlavõti jah
kui kuskilt leiad 28mm stabika, siis pane see, aga siis pead koos kinnitustega saama
Seda ma mõtlesingi, et 24mm puksid.
Samas suurem stabikas oleks parem küll.

Eile õhtul vahetasin juhiukselingi ära, vana logises üsna tüütult ning vedru oli ka nii roostes, et ei liikunudki enam. Avatud uksega jäi vana link üles. Panin asjalikumad kruvid, vanad tahtsid üle keerata, kuid sain ikkagi kätte.
Ühtlasi võib pakkuda roostevabu esiuksi ning pagassiluuki mulle. Värv ei ole oluline, asukohaks võiks jääda Pärnu maakond, hea hinna korral võib ka mujalt pakkuda.
Ühtlasi võib pakkuda roostevabu esiuksi ning pagassiluuki mulle. Värv ei ole oluline, asukohaks võiks jääda Pärnu maakond, hea hinna korral võib ka mujalt pakkuda.
-
- aktivist
- Nimi: Markus
Eile just lõikasin oma doonorilt roostevaba uksed maha müügijaoks.JanekE kirjutas:Ühtlasi võib pakkuda roostevabu esiuksi ning pagassiluuki mulle. Värv ei ole oluline, asukohaks võiks jääda Pärnu maakond, hea hinna korral võib ka mujalt pakkuda.
Kui tahad siis kriba PS mulle

Graafiline disain / Kleebiste print ja paigaldus
Mida sa läbi lõikasid?Tuninparts kirjutas: Eile just lõikasin oma doonorilt roostevaba uksed maha müügijaoks.

'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
-
- aktivist
- Nimi: Markus
Kere küljest lõikasin maha nii sai kiiremini ja pärast siis võtsin splindi maha ja lõin selle junni väljaJaanus kirjutas:Mida sa läbi lõikasid?Tuninparts kirjutas: Eile just lõikasin oma doonorilt roostevaba uksed maha müügijaoks.poldid lahti keerata või tiftid välja lüüa

Graafiline disain / Kleebiste print ja paigaldus