Aga su jutu järgi tundub nagu oleks autoremont lihtne ja lõbus ajaviide

No ega see kokkujooks nüüd vaevalt paigas on enam.Aga nagu alati aitab ajutiselt kaks hernekeppi ja nendeabil saab kokkujooksu enamvähem ligilähedaseks niikauaks kui stendi saab.Priit kirjutas:Kokkujooks jäi paika? Kui mul siin üks rooliots kunagi vahetatud sai, siis alguses ei lasknud sillastendi teha, kuna kohe-kohe oli veel rooliotsi vahetusse minemas. Aga selle ühe rooliotsa vahetusega läks kokkujooks nii paigast, et igas väiksemaski kurvis esirehvid vilisesid. Päris naljakas oli sõita![]()
Aga su jutu järgi tundub nagu oleks autoremont lihtne ja lõbus ajaviide
huvitav, ei tea kedagi kes mõistliku kvaliteediga ja mõistliku hinnaga midagi tartus teeks.legendaarne666 kirjutas:Praegu neid tegijaid iga nurgapeal.Oma tutvusringkonnaski päris mitu ja neil endal garaazid olemas.Katsun oma liistude juurde jääda ikka ja autodega aind hobikorras tegeleda.
Jah Tarmo selles on sul õigus,et raha küsima on enamus kibedad,aga töö võibolla polegi nii kvaliteetne.Tarmo kirjutas:huvitav, ei tea kedagi kes mõistliku kvaliteediga ja mõistliku hinnaga midagi tartus teeks.legendaarne666 kirjutas:Praegu neid tegijaid iga nurgapeal.Oma tutvusringkonnaski päris mitu ja neil endal garaazid olemas.Katsun oma liistude juurde jääda ikka ja autodega aind hobikorras tegeleda.
siiani on olematu suhtlusoskusega, üle -tsenseeritud- tehtud ja ülikallis töö.
eks anna siis mullegi nende kontaktid kui neid ei pea kerjama et nad autot remondiks, ning töö hind on normaalne ja kvaliteet kannatab kriitikat
Jah eks ta nii kipub olema.Nagu vanasõnagi ütleb,et kuna seda ennem nähtud,et rätsepal korralikud püksid jalas on.Teet01 kirjutas:Ära hakka jah igapäevaselt tegema, usu mind, see töö muutub nii vastikuks, et siis ei taha oma autot enam ültse sättida. Kuule, kas sa mulle juuni kuus Ventikat laenad mõneks tunniks?
Olen siiani ka püüdnud kõik asjad ise ära teha alustades mootoriremondist kuni värvimiseni välja.Ja tead endale on maruhea pingevaba teha,sest keegi ei hakka kvaliteedi pärast nurisema.Muidugi on ju asju mida ise teha ei saa näiteks plokikaanelihvimiseks ja sillaregulliks lihtsalt vahendid puuduvad.kaups kirjutas:Alati ju võimalik ise ja paremini teha
Nöörigaerx000 kirjutas:Sildades midagi peale kokkujooksu eriti sättida ei ole ja siiamaani olen nööriga hakkama saanud. Kokkujooks on tavaliselt lubatud +-1mm, aga nööriga saab vabalt +-0,5mm täpsusega. Sel juhul on ainult jama, kui ees näiteks porilapakad ette jäävad.
Seda ma tean jah aga eks ma üritan leida mõne pildi.IvoK kirjutas:Pildimaterjal ei teeks üldse mitte paha.
Jah pildilt on asi ilus tõesti aga päriselt hakkab auto vanaks ära saama ja laguneb koguaeg.Kõigehullem on rooste mis teda igast otsast kõvasti näksib.Aga ta sõidab ikka veel ja see on hea.Serjogaclx kirjutas:ilus auto