Sierra 85kw 92 2.0 DOHC - FLAMEWAR

Kasutajate pikendused
Vasta
FLAMEWAR
fanaatik

Re: Sierra 85kw 92 2.0 DOHC - FLAMEWAR

Postitus Postitas FLAMEWAR »

ma kahtlustan ka kaant! suits on hele aga ilmad ka sellised imelikud.. igatahes lõdvikud paistsid kuivad.. hetkel juba yle poole vett tosooliga segatud.. ja 3-4 päeva on tosooli paak tyhi! nõme tegelt kuna kuu tagasisai mootor vahetatud ja varsti liialt kylm nii et tuleb tosooli peale yle minna :(
tele2-51-70-236
instagram:RS garage™
FLAMEWAR
fanaatik

millest veel arusaada et tosool sumpsi kaudu väljub?

õli ei peaks värvust muutma? tosoolipaagis mullitama? äkki kyynlad korra pealt ära keerama?

eile lasin vee välja ja pesin aia voolikuga systeemi läbi.. ilgelt tuli roostet! ilus sinine tosool nyyd sees! hetkel veel vara öelda kas ja kuhu kaob..
tele2-51-70-236
kurivaim
kasutaja

Postitus Postitas kurivaim »

Õli peaks minema hallikaks.
FLAMEWAR
fanaatik

sain nati infi sassult ta PSis et:

Õli ei puutu asja. Kui õli mõjutama hakkab siis on suht pahasti juba.
Kui sumpast valget suitsu tuleb siis enamasti on tegemist jahutusvedelikuga. Mul ajas ka kenasti valget tagant välja.

Alguses kokku pannes oli jah probleem, et osa läks sumpast välja. Pääses vist 1.silindrisse, kuna sillelaskekolle tihend oli alla igasugu arvestust.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sillelaskekolle? mul tundub kahtrlaselt sama jama. kui gaasiannan siis hommikuti jääb seljataha valge udu, muud pole tahavaate peglist näha vaid heleda tossuseina!
ons seda võimalik parandada ilma et peaks keti jura maha võtma.. sest kuuldavasti keti pinguti vaja siis vahetada?

üks jama veel et sumpa viimane pytt hakkab toru kyljest lahti tulema ja pool väljuvatest gaasidest kasutab lihtsamat teed, seega viimane paun ehk ei kuiva õieti ja sestap ta aurab rohkem...
tele2-51-70-236
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Kui oskad teha siis ei pea vahetama pingutit :wink:
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
FLAMEWAR
fanaatik

Mis vahepeal tehtud:

ette suuremad ketad supordid! täitsa rahul nendega
Pilt

vana ots läks tagasi

Pilt

laupäeval saika uuritud kyynlaid kõik olid pruundid peale salongi poolseima, mis oli hallikas

Pilt

tossab mõnusalt

Pilt

mõned talvised pildid ka

Pilt
Pilt
tele2-51-70-236
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

millega sa selle tagumise stange lisale nime sisse lõikasid?laserlõikur?
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

Mille pidurikettaid sa kasutasid, kas lihtsalt sierra ABS-iga varjandi omasid, või millegi muu mudeli omasid ?
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
FLAMEWAR
fanaatik

jah laser! muud moodi nagu ei kujutagi ette :P asendasin roostevaba 1 m, kuna sealt oli stange katki või olematu ja jube bensupaak ning varuratta koht paistis silma!
pagassi lukku ymber on lihtsalt edevus.. tegelt tahaks leegi kleepse esirattast kuni keskohani aga sinna on aega, jaman selle tobeda mootoriga pidevalt... njah ja korjan RS ringi! tagastange veel puudu!

need Kettad ja suppordid olevat sierra ghia alt, mingi 2-3 cm on diameeter suurem, ei saanud aru kas klotsidel ka erinevust... kulu pinda oli piisavalt! nii et ei hakkanud ka neid vahetama!'
mul otseselt pole ABS aga kändmikus olid mingid torud, ei hooli ka sest ABS ikka naiste värk :P mul ralli sumps nii et alustan pidurdus loha 300 m enne ristmikku ja ikka on kõik juba kaugelt kuulnud et tuleb lumehange hypata või turvalise tara taha peituda! hallelujah
tele2-51-70-236
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

FLAMEWAR kirjutas:jah laser! muud moodi nagu ei kujutagi ette :P
plasmalõikur,gaas,päris hea surve all vesi,mooduseid on mitmeid.
FLAMEWAR
fanaatik

laser lõikab lämmastikuga, plasma suht kehv täpsus kvaliteet(olen kuulnud) vesi on äge aga kõlab pillamisena.. arvan et õhuke materjal.. laser .. supper!
tele2-51-70-236
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

gaasiga ei saa
siim_o
Klubi liige

Postitus Postitas siim_o »

FLAMEWAR kirjutas:jah laser! muud moodi nagu ei kujutagi ette :P asendasin roostevaba 1 m, kuna sealt oli stange katki või olematu ja jube bensupaak ning varuratta koht paistis silma!
pagassi lukku ymber on lihtsalt edevus.. tegelt tahaks leegi kleepse esirattast kuni keskohani aga sinna on aega, jaman selle tobeda mootoriga pidevalt... njah ja korjan RS ringi! tagastange veel puudu!

need Kettad ja suppordid olevat sierra ghia alt, mingi 2-3 cm on diameeter suurem, ei saanud aru kas klotsidel ka erinevust... kulu pinda oli piisavalt! nii et ei hakkanud ka neid vahetama!'
mul otseselt pole ABS aga kändmikus olid mingid torud, ei hooli ka sest ABS ikka naiste värk :P mul ralli sumps nii et alustan pidurdus loha 300 m enne ristmikku ja ikka on kõik juba kaugelt kuulnud et tuleb lumehange hypata või turvalise tara taha peituda! hallelujah
need kettad olid -89 aasta sierra 2,9 ghia alt, ilma abs-ita
klotsid on tiba suuremad
Sierra 24V coupe - ajalugu
Probe RWD 2,3T
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

siim_o kirjutas:need Kettad ja suppordid olevat sierra ghia alt, mingi 2-3 cm on diameeter suurem, ei saanud aru kas klotsidel ka erinevust... kulu pinda oli piisavalt! nii et ei hakkanud ka neid vahetama!'
need kettad olid -89 aasta sierra 2,9 ghia alt, ilma abs-ita
klotsid on tiba suuremad[/quote]

Ehk siis need 2.9 kettad on sama suured kui tava dohc ABS-iga varjandi sierra omad. :roll:
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
FLAMEWAR
fanaatik

läbimõõt 260 mm, paksus 25 mm

ja kui vaadata poe valikut siis ytleks et jah sama mis ABSiga!
tele2-51-70-236
Vasta