Sierraclub kalender (vaja kalendri jaoks pilte sierradest)
Re: Sierraclub kalender
1) kaups +1
2) Nustu826
3) Tarmo
4) Sigmar
5) Kersti
6) Sassu
7) BrutalAnts
8. kaabakas
9) legendaarne666
10) TOm
11) Jaanus
12) suusabaas
13) xr4
14) IvoK
15) tann
Pilte võiks tõesti rohkem tulla! Ei taha siis keegi oma autot kalendrisse saada?
Kes oma autost leiab suureformaadilise pildi siis võiks PSi kaudu juba mulle hakata saatma.
edit: lisasin nimekirja xr4ja.
edit2: lisasin nimekirja IvoK
edit3: lisasin nimekirja tanni
2) Nustu826
3) Tarmo
4) Sigmar
5) Kersti
6) Sassu
7) BrutalAnts
8. kaabakas
9) legendaarne666
10) TOm
11) Jaanus
12) suusabaas
13) xr4
14) IvoK
15) tann
Pilte võiks tõesti rohkem tulla! Ei taha siis keegi oma autot kalendrisse saada?
Kes oma autost leiab suureformaadilise pildi siis võiks PSi kaudu juba mulle hakata saatma.
edit: lisasin nimekirja xr4ja.
edit2: lisasin nimekirja IvoK
edit3: lisasin nimekirja tanni
0 esiveolist, 8 tagaveolist.
Ma oleks ka huvitatud, muidugi võiks ka minu sierra-st pilt olla 

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
no aga selleks et oma sierrast pilt sinna saada pead sa ju siia kah panema kõigepealt pildi mida sa sinna saada tahaksid
Pange siis mind ka kirja, mõne valuvelgedega pildi leian kah, kui kõlbab vaadata. Näiteks midagi sellist http://www.rate.ee/albums/tannu114/p7325922" onclick="window.open(this.href);return false; (tossud küll kapoti peal kuivamas, aga leian veel norm kvaliteediga ma arvan). See ka hästi välja tulnud, mis avatari peal. http://img200.imageshack.us/i/imgp0068.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
kaups kirjutas:

-
- Klubi juhatus
ennem võiks ikka siia vähemalt 12 pilti kokku saada, kui saab rohkem siis hakkame valima millised lähevad. sedasi oleks kah nõme et lihtsalt saadetakse sulle pildid, sa teed oma valiku ja pärast on üllatus milline see kalender välja näeb
pange aga julgelt oma autodest pilte, ärge kartke, kõige hullem mis saab juhtuda on et ei valita kalendrisse. kui keegi ei oska väiksemaks teha või kuskile pildiserverisse panna kus saab valida ka väiksema mõõduga pildi, siis paluge kaupsi et ta teil väiksemaks selle teks ja ülesse siia riputaks
pange aga julgelt oma autodest pilte, ärge kartke, kõige hullem mis saab juhtuda on et ei valita kalendrisse. kui keegi ei oska väiksemaks teha või kuskile pildiserverisse panna kus saab valida ka väiksema mõõduga pildi, siis paluge kaupsi et ta teil väiksemaks selle teks ja ülesse siia riputaks
Ma saatsin oma suure pildi igatahes ära kaupsile. Loodan, et sobis ikka.(sama, mis siin ennem väiksel kujul oli)
Piltidest puudus, usun et suusabaasi omaga on kõik nõus et see mõnele talvekuule satub. Aga siiski, kasutajad kellel on oma sierrast olemas pilti siis kohe julgelt siia!! 

-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Kahjuks pole ühtegi pilti normaalset oma liikurist,sest kõik on telefoniga tehtud ja kvaliteet jätab soovida 

Ma pakuks oma pilti siis novembrit kaunistama, kuna see on ju teada-tuntud kõige pimedam aeg, siis see pilt sobiks sinna nagu valatult.
Talve kuudel võiks ikka mõni lumega pilt vast olla.
Talve kuudel võiks ikka mõni lumega pilt vast olla.

-
- Klubi juhatus
see seal valguse käes on xr4 

tuleb keegi pilti tegema?
ps.

'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
1) kaups +1
2) Nustu826
3) Tarmo
4) Sigmar
5) Kersti
6) Sassu
7) BrutalAnts
8. kaabakas
9) legendaarne666
10) TOm
11) Jaanus
12) suusabaas
13) xr4
14) IvoK
15) tann
16) Tomks
ja saabus ka selline pilt.

Hetkel olemas 4 pilti, suusabaasi talvine, tanni suvine, Sly ralli oma ja Tomksi sügisene. Kui nende piltidega nõus ollakse siis on hea ja pilte oleks juurde ka vaja.
2) Nustu826
3) Tarmo
4) Sigmar
5) Kersti
6) Sassu
7) BrutalAnts
8. kaabakas
9) legendaarne666
10) TOm
11) Jaanus
12) suusabaas
13) xr4
14) IvoK
15) tann
16) Tomks
ja saabus ka selline pilt.

Hetkel olemas 4 pilti, suusabaasi talvine, tanni suvine, Sly ralli oma ja Tomksi sügisene. Kui nende piltidega nõus ollakse siis on hea ja pilte oleks juurde ka vaja.