Keerasin veelkorra süüdet ja panin käima. Käis nagu paremini küll aga hull benakas oli üleval. Krdi sisselaskekollel oleks nagu kusehäda olnud, soristas radika peale bena. Tagasivoolu voolikul polnud kolle poolses otsas klambrit peal... sai siis too kinni keeratud ja teine katse. Käivitasin uuesti ja ikka raibe soristas. Vähem küll kui eelmine kord aga nõme ikkagi ju. Võtsin vooliku küljest ja tegin juba pildidki ostuteema jaoks... aga pooletunnise jamamise peale otsustasin murenenud osa otsast ära lõigata lihtsalt. Voolikul selleks pikkust küll ja veel. Järgmine katse ja siis läks sõiduks kah (enam ei soristanud). Jõudu nagu oli aga hääled olid ikka väga imelikud. Iga kord kui seisma jäin siis mootor suri välja. Pidi kogu aeg gaasi peal hoidma. Edasi kruttisin tühikäiku ja uurisin kas temp lüliti töötab (ei tööta, kuumeneb ikka üle). Lõpuks tuli mingi tark vana ligi ja ütles, et ta vaatab mind juba pikemat aega, et ei saa ja ei saa seda aparaati käima. Käiks nagu 3 silindriga ja soovitas surveid mõõta. Kontrollimaks mitme silindriga käib soovitas küünlajuhtmeid käimise ajal maha kiskuda. Seda ma ka tegin ja kui neljandani jõudsin siis... juhtme küljest tõmbamine ei avaldanud mitte mingit mõju. Proovisin vana juhet ja sellega sama teema. Aga see tähendab ka seda, et see mootor käis ka ainult 2 silindriga (1., 2., ja 3. ära tõmbamisel jäi käima), mis on minu jaoks vägagi üllatav. Uskumatu masin ikka. Aga miks 4. ei käi ma ei tea, peab uurima hakkama. Läheduses polnud ühtki hingelist kes oleks sädet vaadata saanud ja tulin tulema.
kubilius kirjutas:teinekord ei anna kaitsmel klemmid ka lihtsalt ühendust, mõnikord võib kaitse tervegi olla ja piisab liigutamisest lihtsalt...
Jah, ongi nii, kaitsme pesa viga. Aitäh
E: Säde olemas. Miks 4. silinder tööd ei tee?
Pakuti välja liiga suured klapivahed näiteks. Õli ega jahutusvedeliku tase ei muutu seega kaanetihend nagu peaks. Küünlad vahetasin 1 ja 4 omavahel ära ja ikka ainult 4. ei käi.