Teadmiseks tom sulle, ma ei ole kunagi olnud juhatuse esimees, lihtsalt puudub selline isik (seega võin juba rohkem möliseda

). Ma ei nõudnud seda kohta endale, see juhtus lihtsalt kuna keegi teine ei tahtnud ja vaja oli teha. Ka administraatori koht kukkus puht juhuslikult mulle sülle. Siiani kõik kritiseerijad on öelnud, et "ei aga ma ei taha ise teha".
Kui nüüd tõsiselt rääkida, siis põhikirjas on sees, et klubi maine kahjustamisel välja visata, seega mida te ootate? Muidugi miinus pool on see ju, et te peate siis hakkama otsima asendajat mulle.
Administraator on kah juhtiv positsioon foorumis, samamoodi ka moderaator, kui need vinguvad siis kah nagu peaks mainele halvasti mõjuma või mis? Seega peaks ka sellelt ametilt mind lahti laskma, kuid jälle mure, kellegil ju pole aega, liikmeid aga on igapäev vastu vaja võtta. Seega peate sellega ise tegelema hakkama. Jälle ei ole teil selleks aega nagu selgus ajal kui palju botte oli. Tom, sa oled administraator ja kui sa tahad mulle eeskuju anda, siis miks sa ise kaks päeva oled eite mänginud?