vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
Priit
Moderaator

Re: Sügis käes sügis käes vihma taevast kallab...

Postitus Postitas Priit »

Räägime Tomiga nagu vanainimesed juba :lol: Pole hullu, sest eesmärk on õilis :P
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
TOm
Administraator

Postitus Postitas TOm »

ma kardan, et eesmärgiks ta jääb ka aint :D meid, vanureid, tallatakse maa alla varsti :D
powered by 2.0 Ohc
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

oh juudas, kuidas ma suudan selle vea korvata, vist ei suudagi
matsid jäävad matsideks ja järelikult ei sobi ma muuks kui tava foorumi kasutajaks. Kes oleks nii tore ja võtaks minu kohustused üle? TOm ju ei võta kuna temal pole aega muuks kui minu kritiseerimiseks. Ja pealegi pidavat kõik minust sitasti mõtlema ja lisaks teen ju maine ka klubil täis.
Kui keegi minu asemel tuleks siis saaks klubile kohe sitaks liikemid ja raha juurde, kuna minu pärast keegi ei liitu.
Edu teile edaspidiseks.
8)
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

tarmo kirjutas:oh juudas, kuidas ma suudan selle vea korvata, vist ei suudagi
matsid jäävad matsideks ja järelikult ei sobi ma muuks kui tava foorumi kasutajaks. Kes oleks nii tore ja võtaks minu kohustused üle? TOm ju ei võta kuna temal pole aega muuks kui minu kritiseerimiseks. Ja pealegi pidavast kuik minust sitasti mõtlema ja lisaks teen ju maine ka klubil täis.
Kui keegi minu asemel tuleks siis aaks klubile kohe sitaks liikemid ja raha juurde, kuna minu pärast keegi ei liitu.
Edu teile edaspidiseks.
8)
Nii kergelt loobudki ve :shock:
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
TOm
Administraator

Postitus Postitas TOm »

ära põe, vana ei talu pinget, uhkus sai riivata kuna mina (temast veidi noorem) julgesin paluda tal foorumis natuke viisakam olla.

ei ole keegi millestki loobunud...pole klubi töökorraldust iial kritiseerinud.
powered by 2.0 Ohc
Tanel
sõltlane

eii kui teised teaks kui huvitav hetkel on :mrgreen: Hommikuks hall habe igaljuhul mul ees juba :lol:
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Priit
Moderaator

tarmo kirjutas:oh juudas, kuidas ma suudan selle vea korvata, vist ei suudagi
matsid jäävad matsideks ja järelikult ei sobi ma muuks kui tava foorumi kasutajaks. Kes oleks nii tore ja võtaks minu kohustused üle? TOm ju ei võta kuna temal pole aega muuks kui minu kritiseerimiseks. Ja pealegi pidavast kõik minust sitasti mõtlema ja lisaks teen ju maine ka klubil täis.
Kui keegi minu asemel tuleks siis saaks klubile kohe sitaks liikemid ja raha juurde, kuna minu pärast keegi ei liitu.
Edu teile edaspidiseks.
8)
minu poolt oli arutelu pigem üldine, kedagi konkreetset silmas ei pidanud...
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

Teadmiseks tom sulle, ma ei ole kunagi olnud juhatuse esimees, lihtsalt puudub selline isik (seega võin juba rohkem möliseda :D). Ma ei nõudnud seda kohta endale, see juhtus lihtsalt kuna keegi teine ei tahtnud ja vaja oli teha. Ka administraatori koht kukkus puht juhuslikult mulle sülle. Siiani kõik kritiseerijad on öelnud, et "ei aga ma ei taha ise teha".
Kui nüüd tõsiselt rääkida, siis põhikirjas on sees, et klubi maine kahjustamisel välja visata, seega mida te ootate? Muidugi miinus pool on see ju, et te peate siis hakkama otsima asendajat mulle.
Administraator on kah juhtiv positsioon foorumis, samamoodi ka moderaator, kui need vinguvad siis kah nagu peaks mainele halvasti mõjuma või mis? Seega peaks ka sellelt ametilt mind lahti laskma, kuid jälle mure, kellegil ju pole aega, liikmeid aga on igapäev vastu vaja võtta. Seega peate sellega ise tegelema hakkama. Jälle ei ole teil selleks aega nagu selgus ajal kui palju botte oli. Tom, sa oled administraator ja kui sa tahad mulle eeskuju anda, siis miks sa ise kaks päeva oled eite mänginud?
8)
kinqpool
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas kinqpool »

me,me, me, pick me..
eih. tegelt ei taha, et Tarmo välja visatakse, arvan et kuna me kõik ühe marginduse ohvrid siis ärme kakle...
Str.is näeb seda piisavalt ja kuhu see viib?kuhugi...
nii et peace and lets be friends anyway
http://www.rehvibox.ee" onclick="window.open(this.href);return false; rehvitööd sinu koduuksel!
kersti
Klubi auliige

Postitus Postitas kersti »

Just just, aitab kahh.
Tarmo sobib hästi oma kohale, viitsib asju ajada jne. Miinus ehk jah see, et kipub liiga kergesti tuure üles võtma, aga noh, igaühel meist ju omad väiksed vead. Mina pooldan kahe käega tema positsiooni juhatuse liikme ning administraatorina, kuna ta suhtub Sierraclubi tegemistesse huvi ja kirega.

Kui nüüd Tarmol ja Tomil omavahel veel midagi klaarimata, siis palun tehke seda messengeris või PS teel 8)
Priit
Moderaator

kersti kirjutas:Just just, aitab kahh.
Tarmo sobib hästi oma kohale, viitsib asju ajada jne. Miinus ehk jah see, et kipub liiga kergesti tuure üles võtma, aga noh, igaühel meist ju omad väiksed vead. Mina pooldan kahe käega tema positsiooni juhatuse liikme ning administraatorina, kuna ta suhtub Sierraclubi tegemistesse huvi ja kirega.

Kui nüüd Tarmol ja Tomil omavahel veel midagi klaarimata, siis palun tehke seda messengeris või PS teel 8)
Raske on paremini asja kokku võtta! Au ja kiitus :wink:
Tanel
sõltlane

Uskuge mind kui need kaks venda msn ajada siis head see ei teota :mrgreen:
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tanel
sõltlane

Kes ytleb mis mootor see seal on :P Pilt
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Priit
Moderaator

tann15 kirjutas:Kes ytleb mis mootor see seal on :P
tavaline karpaga OHC ? Pole enam meeles täpselt, kas on samasugune kui vanemate sierral oli. Tundub küll sarnane. 77kW peaks olema sel juhul
Jaanis
fanaatik

Postitus Postitas Jaanis »

kersti kirjutas: Kui nüüd Tarmol ja Tomil omavahel veel midagi klaarimata, siis palun tehke seda messengeris või PS teel 8)

Päris huvitav on lugeda, aga siin ei aita nüüd muud midagi kui tuleb korraldada üks ühine saunaõhtu. Viskad leili, rüüpad õlut ja ajad oma asjad korda. Kordades parem kui arvutitaga kirjutada.
Vasta