Ford sierra '90 2.0 dohc erki

Kasutajate pikendused
Suletud
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Re: Ford sierra '90 2.0dohc

Postitus Postitas Tarmo »

ega recaro võis ju fordilegi teha selliseid
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

tarmo kirjutas:ega recaro võis ju fordilegi teha selliseid
Recaro teebki fordile ka selliseid :lol:
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

cossudel, minu vanal ja kersti omal on ühesugused, ehk mitte sellised. Võib muidugi ju olla et mingi meistrimees on need teinud sierrale sobivaks pannes sierra raami alla
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

lahe, Ridala sprint läbi ning kokkuvõttes olen rahul, kõige tähtsam võit on see, et sai auto tervena koju tagasi toodud ning teine võit oli see et oma liigas( sierra liigas :D) sain esimese koha, enda klassis 8.koha, oleks kuiv ilm olnud siis oleks kindlasti paremini läinud, aga Oleks on paha poiss..
kui voorude parimaid aegu vaadata, siis edestasin järgmist sierra meest 5 sekiga, ilmselt oleks saanud kolmandal katsel veel parema aja kuna algus läks väga hästi, aga kuna need šikaanid mulle üldsegi ei meeldinud siis kaotasin ühes šikaanis auto välja suretamisega terve igaviku, no oma 6-7 sekundit jäi kindlasti sinna, ja oma auto põhja alla ei julge veel igaksjuhuks vaadata, äkki peab midagi veel remontima ka hakkama :) kuna oli märg ilm siis tekkisid kiiresti ka šikaanidesse sügavad rööpad, kuna auto on niigi madal siis nüüd sai veidi auto kõhualust kõvasti sügatud.
aga kokkuvõttes võin rahule jääda, tuli veidi kogemusigi juurde ning mis peaasi, teised sierramehed jätsin ilusti seljataha:)

ja kes tahab ise tulemusi vaadata siis seda saab teha siit: http://www.rally.ee/?a=a009&b=6679" onclick="window.open(this.href);return false;

Pilt
Motorsport is a lifestyle
vvallo
kasutaja

Postitus Postitas vvallo »

Sõitsid ilma põhjakaitsmeta ?
Teises ja kolmandas voorus oli pidamine võrreldes esimese lägaga ju päris hea, või tundus ainult mulle esimene voor libe ?
Oleks on jh paha, Oleks ma viimases voorus ilma esiratta puuteta(trahvita) tünnist mööda saanud oleksin samasse sekundisse tulnud mis sinu parimgi oli 2.17.xx vms. aga see on Oleks :D
Esisild võib vedada siis, kui tagasild juba veab!
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

kuule ma ei ole veel viitsinud põhjakaitset alla panna jah :D
eks varsti teen selle raske töö ka ära ning topin midagi sinna alla :P

ja esimene voor oli jah libedam kui teised, meie klassi ajal hakkas just vihma kallama
vvallo
kasutaja

Postitus Postitas vvallo »

keegi siin kuskil soovitas ka, http://www.karterikaitse.ee" onclick="window.open(this.href);return false; , saab sierrale mõledud kaitsme 1200- eeku eest koju kätte, 4 polti kinni ja olemas, ´töötab väga hästi, ei ole hellitanud just ja kõik terve.
libe pluss shikaanid oli suht kehv kooslus ikka, tünnid olid õhtuks suht mõlkis ikka :lol:
Esisild võib vedada siis, kui tagasild juba veab!
kersti
Klubi auliige

Postitus Postitas kersti »

Mul on see http://www.karterikaitse.ee-st soetatud jurakas.
Suht õhuke ja igatepidi rooste läinud aastaga, aga siiani on siiski oma ülesannete kõrgusel olnud. Ei ole muidugi suuremaid matse pidanud vastu võtma, nii et kvaliteedi kohta väga julgelt sõna ei tahaks võtta.
Paar korda on kõveraks läinud, aga siis jälle sirgeks painutatud.
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Erki su auto seisis täna kastani poe ees,need veljed väga hästi sobivad sellele ja yle üldiselt ilus 8)
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

vahepeal sai paigaldatud põhjakaitsme, algab eest radika juurest ning lõppeb peale käigukasti, materjal on alumiinium...ja eks see ole veidi legendaarne asi ka kuna kunagi oli see Muraka cossu all(siis kui ta cossuga rallit sõitis) ning kuna isa oli ta mehhanik siis võttis ta selle põhjakaitsme endale peale seda kui Murakas lõpetas cossuga sõitmise, ja nüüd lendas see vahva asjandus minu auto alla 8)
Kristjan
fanaatik

Postitus Postitas Kristjan »

Kuida haapsalus läks? Rada oli hea?
sierra mk I 5d
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

hei!
kuule rada oli väga hea, siuke pikk kiire kuid samas ka natukene nikerdamist, aga mitte eriti palju, väga hea oli. aga noh tulemus eriti hea loomulikult ei olnud kuna tead ju isegi et tavalise sierraga pole võimalik koha peale sõita, meie klassis oli 9 sõitjat, mingi neli 325bemmi, golf, clio sport, civic, audi ja sierra(mina), esimesel kahel katsel tegin spinni ning kolmandal läksin kindla peale välja ning kohad siis vastavalt 8,8,7 ja kokkuvõttes 8 :)

kui jõuan siis viskan ka mõne pildi siia üles.
Kristjan
fanaatik

Postitus Postitas Kristjan »

erki kirjutas:kuna tead ju isegi et tavalise sierraga pole võimalik koha peale sõita

No peab lootama, et tuleb ka päev kus e30 mehed katkestavad, golfid purunevad ja kõik ülejäänud diskvalifitseeritakse - vot siis sierrad säravad kogu hiilguses... :twisted:

Audiga sõitis Alari? Ridalas oli ta ju küll kiire ja raplas sierraga oli ka kiire aga haapsalus ajad ei olnud väga head.. tehnilised mured?
sierra mk I 5d
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

no eks ma sisimas koguaeg loodan et kõik katkestavad :D

audiga sõitis alari jah, eks ta oskab audiga kruusal lihtsalt paremini sõita, ja noh üks põhjus on see ka et me sõitsime ainukestena mingisuguste tavaliste rehvidega, ülejäänud võistlejad panid rõõmsalt slikkidega
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

paar pilti siis minu kulgemisest haapsalu rahvasprindil

Pilt
Pilt
Pilt
Suletud