TOm kirjutas:tänapäeval pole see enam üldsegi mitte haruldane nähtus
päris purjus alakad ja alla kahekümnesed täisealised tunduvad kõige nõmedamad üldse, kui ise kaine oled nädalas 4 ööl pean sellistega tegelema...tüüpidel on meri põlvini ja enda arvates rammu rohkem kui swarzil ja stallonel kokku.
teine huvitav seltskond on purjus edukad ärikad.
krt teist nädalat juba topelt vahetust, väsitama hakkab, sai siis täna ennast vähe maha laetud peale 1,5 vahetust. Miks nii lühike vahetus? sest hapnik sai otsa
kohe näha, masu aeg
Algust sai tehtud päris noorelt,see võis olla nii 11-12 vanuselt.Alustatud sai veini ja sampusega,hiljem sai tehtud siidrit kui ka õlut.Viin ja liköör tuli hiljem mängu kui olin 18 aga brändi pole mulle kunagi meeldinud.
tere kõik see fordi pere. enne kui hakkasin rummi koolaga jooma käisin oma dislaga,millel on ilmselt lsd talverõõme nautimas ja kuna keavast sain suht head talvekad(siim o käest) 13" pakiauto naeltega ja unustasin ,et üks neist on purunenud ja asendatud mingi rehviga , siis sain kokku peatee märgiga mis lõppes minu jaoks suht õnnilikult. ainult stangest jäin ilma. aga muidu külma puhul kõigile head hõõgveini ja veel paremat rummi koolaga .
minu meelest on kõige parem kümnene BEAR adekolonniga segada 1:1, ja koos kirsiga, tuleb selline jook, et ise ka imestad, panin talle ka nime Bloody Mary, sõbrad ka kiidavad.