tann15 kirjutas:Ja mna s6idan suvekatega,pole isegi talvekaid vaatama hakkand ahh vähemalt saab drifti tegemist täiendada
Ma vaatan, et sa valid valed asjad millega siin "ässa" panna. 2 nov järgmine rajapäev tuled sõitma ka või kired siin jälle niisama?
Ja kristjan,ma lihtsalt ei saa vastu panna ja pean sulle seda ytlema,et küll sa mind varsti rajal näed aga arvatavasti mitte selle aasta numbri sees enam,kuna vaja varsti mootort vahetama hakkata jne ja talvel minust erilist vastast ei ole ma arvan,aga kui ilmad lubavad ja olen eestis m6ne rajapäeva ajal siis miks mitte aga srry selle rajapäeva pärast kll ei pane 3k laevas6idu peale magama,ma saan aru et enamus ei usu sedagi et s6itagi oskan,aga see teie endi mure tulen siis kui pean seda sobivaks ja kui keegi tahab veel midagi vastu haukuda,siis lahendame edaspidi need probleemid ps´is.
Aga päikest teile
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD / Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tarmo kirjutas:reede öösel ja laupäeval lubab lörtsi ja 7nov reede lubab jäided sadada ning 8nov päeval
- kraadid on laupäeval ja 10-12nov juba märgitud
tarmo tegeleb aktiivselt ilmaennustamisega?
aga ses suhtes on ju küll kehvasti kui 8nov. päeval -kraadid, meil siin haapsalus sel ajal rahvasprint ning mul pole ühtegi norm. seisus talvekat mida alla visata..
Sünoptikute esialgsete prognooside kohaselt ei tule talv sel aastal tõenäoliselt varem kui jaanuaris. Seda kinnitab ka rahvakalender.
Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi sünoptiku Svetlana Maslova sõnul on peagi saabuva novembri õhutemperatuur sel aastal tavapärane, see tähendab, et ööpäeva keskmine temperatuur jääb vahemikku 0…+2,7 kraadi, kirjutab Põhjarannik.
Sademeid on oodata 46-80 millimeetit, mis on sademerikka novembri norm. Tõenäoliselt tuleb nii sooja- kui külmalaineid, kuid need kompenseerivad teineteist, mis kajastubki novembri keskmistes temperatuurinäitajates.
Ka eelmise aasta november mahtus selle kuu normi piiresse. Samas oli ülemöödunud aasta november kahe kraadi võrra soojem. 2005. aasta november oli aga kolm kraadi soojem. “Seepärast võime öelda, et viimaste aastate tendents liigub selles suunas, et november muutub soojemaks kuuks,” rääkis sünoptik.
Sünoptikute detsembrikuu ilmaennustuse järgi püsib esimesel talvekuul õhutemperatuur selle kuu keskmistest näitajatest veidi kõrgem. Ilmaennustajad peavad normiks 0…-4,5kraadist temperatuuri. Sademete hulk detsembris — ilmajaama prognoosi kohaselt on oodata vihma — ületab samuti normi. “Detsembris on tõenäoliselt valdav tsüklonaalse iseloomuga ilm: puhub edelatuul, mis toob endaga kaasa Balti mere või Atlandi ookeani sooje õhumasse. Seepärast on oodata rohkem sademeid ja kõrgemat õhutemperatuuri,” selgitas Svetlana Maslova.
Seepärast ei ole talve enne jaanuari tõenäoliselt oodata. Eelmise aasta detsember oli normist 4 kraadi soojem. 2006. aastal olid esimese talvekuu temperatuurinäitajad tavapärasest 6-7 kraadi võrra kõrgemad. 2005. aasta detsember aga oli normikohane.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD / Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi Ford Mondeo mk1 1.8 16v