fordsi kirjutas:saab keegi kiiresti aidata. poisil koolis vaja kirjutada (comic sans ms )kirja suurus 14 tähtedega. kurat ei ole ise nii kinnas raaliga , tegin kõik endast oleneva , aga ei salvesta mu poja kirja. oskab keegi kommenteerida. aitähh
Ee.. aitaks, aga ei saanud hästi probleemist aru. Ehk siis, avad Wordi, valid fondiks Comic Sans MS, kirja suruseks 14 ja kukud trükkima. Kui kirjatöö valmis, siis salvestad ja voilaa.
Või mis koha peal sul tõrge tekkis?
Visible kirjutas:Uuriks, et ehk kellegil head ideed Sierra vea otsimisel. Nimelt tagumises nurgas käib pidevalt mingi imelik "krook" läbi kui kuskilt august läbi sõita ja üldse ebatasasel teel. Eriti hull siis kui keegi veel taga istub, siis üsna tihedalt käib see hääl läbi. Ei hakanud täna lahti harutama autot aga kui suur on tõenäosus, et selleks võib olla pooleks läinud verdu ? Kunagi tuttaval oli sama hääl pidevalt tagusillas ja temal oligi probleemseks kohaks pooleks läinud vedru.
Ma lihtsalt uurin, et ehk on kellegil hiljuti olnud sellist jama, ei loodagi saada siit mingit ime asja, lihtsalt nagu mõtteainet õhtuks.
Mul oli esivedrud kuldsel pooleks siis tegi ka sellist häält
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD / Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi Ford Mondeo mk1 1.8 16v
tann15 kirjutas:Krt lukku andi juba,al101 niikaua saidki end rahuldada,paar tunnikest
tann15, sa ei ole tõesti normaalne, sa ehitaja nagu aru saan? Sul selle ehitaja ajud vist, kes ehitajate maine ära rikuvad.
Tee teene ja ole vait su jutt ei ole isegi mitte enam naljakas vaid hakkab su inin juba pinda käima,looda et ma su leivaautot kuskil ei kohta,puhun ümbere
Tunned ennast kõvamehena seda ülbet ila ajades siin?
Minu teada, kogu sõimu eoseks oled sa ise.
Kuid ma pean nagunii magama minema, vaja vara tõusta nii, et jah.
Aga sulle tann15 viimane soovitus, mine palun ravile, ka viinaravile AA-sse.
al101 kirjutas:Tunned ennast kõvamehena seda ülbet ila ajades siin?
Kusjuures ma ei tea mis see soome keeles on Kui ütled siis lähen
al101 kirjutas:Tunned ennast kõvamehena seda ülbet ila ajades siin?
Kusjuures ma ei tea mis see soome keeles on Kui ütled siis lähen
Visible kirjutas:Uuriks, et ehk kellegil head ideed Sierra vea otsimisel. Nimelt tagumises nurgas käib pidevalt mingi imelik "krook" läbi kui kuskilt august läbi sõita ja üldse ebatasasel teel. Eriti hull siis kui keegi veel taga istub, siis üsna tihedalt käib see hääl läbi. Ei hakanud täna lahti harutama autot aga kui suur on tõenäosus, et selleks võib olla pooleks läinud verdu ? Kunagi tuttaval oli sama hääl pidevalt tagusillas ja temal oligi probleemseks kohaks pooleks läinud vedru.
Ma lihtsalt uurin, et ehk on kellegil hiljuti olnud sellist jama, ei loodagi saada siit mingit ime asja, lihtsalt nagu mõtteainet õhtuks.
ennem kui sinnani jõudsin kus sa vedru pakkusid siis mõtlesin ise juba vedru peale. Minu panus läheb seega siis vedrule