Vot ei saa mina aru miks need Sierrad inimestele nagu pinnuks silmas on. Terve parkla oli tühi, aga üks suutis mu auto ikka kinni püüda. Nimelt kui mina poes olin suutis üks vene meesterahvas oma Hiluxiga mul tiiva kortsu ajada. Vähemalt oli niivõrd mees, et ootas ära ja maksis asja suuremalt jaolt kinni. Vahetust vajab siis umbes pool esitiivast, suunatuli, stanget vähe remontida ning alumine liist läks ka katki.
Tiivaotsa alumine äär on niivõrd kokku pressitud, et välja seda kahjuks ei tõmba. (Pildilt pole seda hästi näha)
Viimati muutis OnkelMats, 03 Jaan 2013, 12:53, muudetud 1 kord kokku.
Nii, sai täna kiirelt kanali peale auto aetud ja oh õnnetust. Nutt tuli lausa kurku. Alustame summutajast. Kui vana omaniku jutu järgi mäletan siis pidi olema läbi vaid üks väljalaskekolde tihenditest. Tegelikult on kogu süsteem kokku pandud vist 150 erinevast jupist, remonditud on teibi ja traadiga - no wonder, et läbi ajab igalt poolt. Järgmiseks ''ilusti'' ära tehtud keretööd. Karbid on keevitatud niipalju, et väljast ilus oleks, auto alt oli aga lihtsalt plekid väänatud vanade karbikohtade peale. Tagumised poolraamid olid ka lapitud - stiilselt, lipp lipi peal, lapp lapi peal... Ainuke pluss, mis siiani leidnud olen on see, et nii esi kui tagasilla detailid on seisukorras hindega ''5''. Ootame kevadet...
E: Mõnda aega tagasi selgus veel ka see, et auto on olnud korralikumas avariis, sest kõik parema külje detailid on seestpoolt punased, tagatiivalt pahtel ka lahkuma hakanud.
Kiire küsimus targematele - Kas selle nö õhutusnipli vahelt võib survega jahutusvedelikku niimoodi välja tulla, et praktiliselt 1-2 sõiduga on paisupaak jälle tühi. Maja ees loik maas kuid voolikud ja radikas on väljast kuivad...
''The Sierra works in mysterious ways..'' Millegipärast peale kerget salongiradika pesu ja uue õhutusnipli paigaldamist on vedelik ilusti sees. Vana õhutusnipli alt tuli välja üllatus kui nägime, et toru oli plastmassi täis topitud. Vot ei tea.