Ford Sierra 2.0 OHC 74kw Universaal 1991

Kasutajate pikendused
Suletud
Priit
Moderaator

Postitus Postitas Priit »

ma olen kah kunagi selle termostaadi korpuse puruks keeranud :oops: kusjuures mõra ei olnud üldse näha... aga ma sain jõgeva romulast kohe uue jupi umbes 30kulli eest :P
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Black66
kasutaja

Postitus Postitas Black66 »

Huh, täna sain siis asja kokku ja käima jälle.
4 korda võtsin termostaadi korpust maha, ei jäänud pidama. Proovisin erinevaid spets silikoone, ei midagi. Kõige parem siiski vana hea spets tihendipapp ja vene tavott, peale seda sain korralikult asja pidama. Jubedalt läks aega, 3,5 tundi, vahepeal juba viskas siibrisse, pidin peaegu nurka viskama auto, aga kurat, asja sai. :)
Dexter
Klubi liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dexter »

aga mis sa panid ainult silikoni???nii jah ei pruugi pidama jääda kuna orig on ju tihediga ja ta võis sul kuskile vastu minna ning jäigi vahe sisse..mina isiklikult teen selliseid asju ikka silikon-tihend-silikon....kus orig ikka tihend vahel sinna panen ka vahele...
Black66
kasutaja

Noh, vahepeal olen siis vasakute uste sisemised uste käepidemed ostnud ja külge pannud ning vasaku esiukse lukusti sai kah vahetatud.
Nüüd sai soetatud omale Ghia laetulede paneel ja esimene käetugi, päeval siis üritaks paika saada mõlemad. Lisaks sai hangitud klaasriiet ja vaiku, saan küljelaeindid ära prandada. (Küljelaeindid on muideks samasugused, nagu Sierraclubi esilehel välimuse all asuvad teadmata mkI kitilgi) Lisaks liigub siis silmapiirl ka esistange lisasid, tannu ning ühe teise isiku omasid vaatan hetkel. Cossu style iluvõre plaanis teha, sai selleks ka teine iluvõre soetatud. Keretöödega kavatsen kah alustada.

Üritan siis lähiajal pilte kah teha, kui midagi muutub.

Black. :)
Black66
kasutaja

Nonii, kui täna ilm õhtul vähegi kannatab, lähen kruvin Cossu 14" veljed alla. Siis teen pilti kah. Lähiajal hakkan tegelema rooste eemaldamisega.

Black. :)
Black66
kasutaja

Kaua lubatud pildid. Üks pilt ka ise installitud Ghia laetulede paneelist.
Pilt
Eile sain siis veljed kah alla, mõningaid pilte autost valges kah.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Mõned stiilipildid kah.
Pilt
Pilt
Miku
Klubi liige

Postitus Postitas Miku »

sobivad kyll siia.. mõtlesin et ei j22 ilus..
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
xr4
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas xr4 »

täitas vinks vonks, rooste ei karju ega midagi :D
Black66
kasutaja

Tegelikult ikka siitsealt karjub. Vasaku külje tagumine tiivaäär ja tagaluuk vasakust servast. Õnneks ei midagi hullu, tuleb lihtsalt käsile võtta. Ütleme nii, et läbi ussitanud ei ole, lihtsalt roostes paarist kohast. :wink:

Veljed võiks kah mõnipäev ära leotada ja puhtaks pesta. :D
Black66
kasutaja

Sai siis eile liigutud Sierraga alevivahel, ja avastasin, et auto on minu jaoks liiga väike. :D Just. Istmed väikesed, rool täiesti üles tõstetud, iste lõpuni taha lükatud, siis kannatab sõita. Hetkel vist mängib rolli minu suur kasv ja parajalt mõnus laius kah. Igatahes, kurat, ma ei saa small size familycaridega sõita :D
Ühesõnaga, plaanis mingi aeg maha müüa ja osta suurem auto.
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Kui väike siis sõida korra mõne sitröön c3, jaaris vms sellise pisikese asjaga ja enam sa ei ütle et väikene on. :lol:
Black66
kasutaja

Nendes on ees kusjuures sigapalju ruumi, rohkem kui sierras. :wink:
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

mul on tuttaval yaris ja ma küll ei ütleks et seal on ees ruumi rohkem
Black66
kasutaja

tarmo kirjutas:mul on tuttaval yaris ja ma küll ei ütleks et seal on ees ruumi rohkem
Väikeauto kohta piisavalt.
Sierra aga samas ei ole enam mingit Fiesta mõõtu, aga no kurat, ruumi minu jaoks vähe. Nii et peab ikkagi suurema vaatama, hetkel pole väga lugu kah samas.
Black66
kasutaja

Auto nüüd juba kuskil nädalakest paar maal olnud, minu õnnetuseks läks selle nädala hakul siduritross. Tegi teine juba tükkaega häält. Tõmbas kusjuures poolkuu kah ribadeks. Ega minul asjast eriti lugu ei olnud, saan ka ilma sidurita sõidetud, kahjuks pidin aga ema maale nüüd ilma autota jätma (Tema ilmselt ei saa ilma sidurita lihtsalt sõidetud), ise tulin bussiga linna. Sai ka uus tross ja poolkuu ära ostetud.
Rooste eemaldamisega pole muidugi alustanud, nagu ka arvata võis, aega lihtsalt pole, maal muidugi palju toimetusi.
Küll aga imestas mind selline asi, et panin pagi täis, sain vast sõita kuskil 175km ja väidetavalt on gramm üle poole paagi alles. Võtab suhteliselt kukalt sügama, kas tõesti nii vähe saabgi siis sõita või näitab mul seier aiateibaid. Igatahes, auto üritan järgmise nädala jooksul jälle normaalselt liikuma saada, kui hästi läheb, ehk saab suve lõpuks roostestki lahti.
Suletud