OT ruulib
teema kohta nii palju, et härra miilitsaga kokkupuuteid olnud põhjusega ligi 30 (eestis kusagil 20), korra võetud mind maha leedus kiiruse eest ja peale pooletunnist jutuajamist ära pääsenud. lätis mendid mind rajalt maha võtnud kiiruse eest nii 8-9 korda, pooled neist olen saanud ära räägitud ja poolte eest saanud mõttetuid trahve (a'la 5-10 latti) aga üks jääb meelde, kui ma 170 'ga radarisse lendasin. siis mult lausa pigistati altkäemaksu, pidin andme neile oma "viimased" kroonid (800) + 85 latti vms. eestis olen umbes 20 'st korrast ära pääsenud ilusti pooltest (kindlustus, ülevaatus, vahtralehed - õnneks nendega enam probleemi pole). kiirusega eestis vahele jäänud ca. 2 aastat tagasi, lendasin radarisse 190 'ga. mendil olid nii suured silmad peas, nagu esimest korda näeks sellist kiirust. siis igatahes oli mingi jauramine, saadeti komisjoni ja arvestades seda, et miniimum trahv oli 3000 krooni ja raskendavad asjaolud puudusid ning kergendavates asjaoludes oli kirjas "puhtsüdamlik ülestunnistus" sain ma trahvi 6000 krooni. täitsa naljakas hakkas kohe.
ja kunagi ammu kui ma veel suht tatikas olin sain 1800 eeku lubadeta sõidu eest.
aga seeselleks, see nagunii kedagi ei huvita. sirtsu ajal on korra ainult politseiga kokkupuutunud, mingi nädalakese tagasi käisin tüdrukut ühe platsi peal sõitma õpetamas, siis sai seal ka natukene tulmutatud ja kutsuti patrull kohale. kontrollis paberid ära ja ütles, et ma enam eriti ei tülitaks inimesi oma sõidustiiliga

eriti hea oli mendi lause "noh, mõtlesid, et lased sierra peeneks jah?"
PS! vanematel automaatkastidel on lüliti tähtedega E ja S, siis need on Economy ja Standard (mitte sport

).