Liiklus eeskirjade rikkumiste teema/portfoolio :)

vaba teema, mula ja pläma...
dts
aktivist

Postitus Postitas dts »

kexutaja kirjutas:
dts kirjutas:...Nood kutsusid takapihta end pulma ka veel - mul muidugi poh... kui üles leiavad peo koha, siis tulgu :D Igatahes - vedas...!
sellest järeldan et siis sierra klubi ka pulma oodatud kui koha ülesse leiame :twisted: :lol:
Hehee... :D
kexutaja
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas kexutaja »

dts kirjutas:
kexutaja kirjutas:
dts kirjutas:...Nood kutsusid takapihta end pulma ka veel - mul muidugi poh... kui üles leiavad peo koha, siis tulgu :D Igatahes - vedas...!
sellest järeldan et siis sierra klubi ka pulma oodatud kui koha ülesse leiame :twisted: :lol:
minu arust oleks ideaalne - järgmine klubi kokkutulek on dts'i pulm ses suhtes ega sa ei pääse välja pead sa meile niikuinii tegema :lol: :lol:
klubid.ee
dts
aktivist

Postitus Postitas dts »

kexutaja kirjutas:
dts kirjutas:
kexutaja kirjutas:
minu arust oleks ideaalne - järgmine klubi kokkutulek on dts'i pulm ses suhtes ega sa ei pääse välja pead sa meile niikuinii tegema :lol: :lol:
Ma peidan pulmapeo kuskile sügavale metsa sisse, kust keegi üles ei leia :roll:
Aga eks ma järgmisele kokkutulekule võtan siis omalt poolt mingi koguse siinse rahva lemmikjooki kaasa :wink: Muidugi võiks mulle öelda ka enne, et mis märjukes eelistatakse :roll:
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

dts kirjutas:
kexutaja kirjutas:
dts kirjutas:
kexutaja kirjutas: sellest järeldan et siis sierra klubi ka pulma oodatud kui koha ülesse leiame :twisted: :lol:
Ma peidan pulmapeo kuskile sügavale metsa sisse, kust keegi üles ei leia :roll:
Aga eks ma järgmisele kokkutulekule võtan siis omalt poolt mingi koguse siinse rahva lemmikjooki kaasa :wink: Muidugi võiks mulle öelda ka enne, et mis märjukes eelistatakse :roll:
no kui sina tood, siis ikka kõige kallimat, näiteks Hennessy't ja Bacardi't ja muid vingeid märjukesi :D kuid kuna ma arvan, et sa neid kaasa ei võta, siis võid kasvõi vedelat leibagi tuua 8)
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Saku on ice -- alates 14 eluaastast nr1 :lol:
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Jaanis
fanaatik

Postitus Postitas Jaanis »

tamar kirjutas:Saku on ice -- alates 14 eluaastast nr1 :lol:
Tüdrukutele maitseb see hästi :lol:
tamar
Moderaator

sierramen kirjutas:
Mõnitad? :roll:
kexutaja
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas kexutaja »

valge bacardi sobib hästi :lol: :twisted:
klubid.ee
Jaanis
fanaatik

Postitus Postitas Jaanis »

tamar kirjutas:
sierramen kirjutas:
Mõnitad? :roll:
Ei mõnita, lihtsalt tean tüdrukuid kes õllest ainult Saku Ice joovad. Ise eelistan Rocki või Originaali.
dts
aktivist

Postitus Postitas dts »

kexutaja kirjutas:valge bacardi sobib hästi :lol: :twisted:
Krt pulmad panevad nagunii majandusliku põntsu ja nüüd tahab klubi oma joogisoovidega ka veel vaeseks teha :lol: Tegelt vaatan, midagi kangemat võtan ikka kaasa :wink:
ghost

Postitus Postitas ghost »

OT ruulib ;)

teema kohta nii palju, et härra miilitsaga kokkupuuteid olnud põhjusega ligi 30 (eestis kusagil 20), korra võetud mind maha leedus kiiruse eest ja peale pooletunnist jutuajamist ära pääsenud. lätis mendid mind rajalt maha võtnud kiiruse eest nii 8-9 korda, pooled neist olen saanud ära räägitud ja poolte eest saanud mõttetuid trahve (a'la 5-10 latti) aga üks jääb meelde, kui ma 170 'ga radarisse lendasin. siis mult lausa pigistati altkäemaksu, pidin andme neile oma "viimased" kroonid (800) + 85 latti vms. eestis olen umbes 20 'st korrast ära pääsenud ilusti pooltest (kindlustus, ülevaatus, vahtralehed - õnneks nendega enam probleemi pole). kiirusega eestis vahele jäänud ca. 2 aastat tagasi, lendasin radarisse 190 'ga. mendil olid nii suured silmad peas, nagu esimest korda näeks sellist kiirust. siis igatahes oli mingi jauramine, saadeti komisjoni ja arvestades seda, et miniimum trahv oli 3000 krooni ja raskendavad asjaolud puudusid ning kergendavates asjaoludes oli kirjas "puhtsüdamlik ülestunnistus" sain ma trahvi 6000 krooni. täitsa naljakas hakkas kohe.
ja kunagi ammu kui ma veel suht tatikas olin sain 1800 eeku lubadeta sõidu eest.

aga seeselleks, see nagunii kedagi ei huvita. sirtsu ajal on korra ainult politseiga kokkupuutunud, mingi nädalakese tagasi käisin tüdrukut ühe platsi peal sõitma õpetamas, siis sai seal ka natukene tulmutatud ja kutsuti patrull kohale. kontrollis paberid ära ja ütles, et ma enam eriti ei tülitaks inimesi oma sõidustiiliga :P eriti hea oli mendi lause "noh, mõtlesid, et lased sierra peeneks jah?" :D

PS! vanematel automaatkastidel on lüliti tähtedega E ja S, siis need on Economy ja Standard (mitte sport :P).
tamar
Moderaator

dts kirjutas:
kexutaja kirjutas:valge bacardi sobib hästi :lol: :twisted:
Krt pulmad panevad nagunii majandusliku põntsu ja nüüd tahab klubi oma joogisoovidega ka veel vaeseks teha :lol: Tegelt vaatan, midagi kangemat võtan ikka kaasa :wink:

Paluks mulle paar suurt virsiku Nestead, lihtsalt muu alla enam eitaha liikuda... :lol:
dts
aktivist

Postitus Postitas dts »

ghost kirjutas: PS! vanematel automaatkastidel on lüliti tähtedega E ja S, siis need on Economy ja Standard (mitte sport :P).
Ikka sport nupp on. Armatuuris läheb vastav tuluke teemakohase kirjaga ka põlema :lol:
ghost

Postitus Postitas ghost »

dts kirjutas:
ghost kirjutas: PS! vanematel automaatkastidel on lüliti tähtedega E ja S, siis need on Economy ja Standard (mitte sport :P).
Ikka sport nupp on. Armatuuris läheb vastav tuluke teemakohase kirjaga ka põlema :lol:

hmm, kahtlane. ma olen näinud sellist kasti, kus lüliti juures tähed E ning S on kõrval. selle kohta räägiti mulle pikk jutt maha, et see on economy ja standard :D
aga võibolla tõesti siis sport. või on äkki lihtsalt erinevad kastid.
Visible
fanaatik

Postitus Postitas Visible »

ghost kirjutas:lendasin radarisse 190 'ga. mendil olid nii suured silmad peas, nagu esimest korda näeks sellist kiirust.
Ohsa kui vinge. :shock:
Oli ikka turvavöö ka lahti ? Kui see kinnitatud siis respekti küll ei saa.

Üldiselt ma ei saa aru miks peab foorumis enda idiootsustega hüppama ? Foorumites küll kõigil koguaeg juttu kuidas nad ikka 200 km/h radarisse püssis ja no mõni ikka paneb 220-230 km/h kohe, aga kui kuskilt lõppkiiruse võistlusele lähevad tuleb jälle 170 km/h ja kõik, ei tea miks seal siis enam auto liikuda ei taha ?
Muidu see 200 km/h juba nii läbi nämmutatud, võtaks nüüd ette ja räägiks juba, et kuidas keegi 300 km/h radarisse lendas ?
Vasta