Ford sierra '90 2.0 dohc erki

Kasutajate pikendused
Suletud
Jaanis
fanaatik

Postitus Postitas Jaanis »

Kadedaks teeb kõigil nii heas korras Sierrad, roostet peaaegu polegi. Vaatan et oled uue tagumise poti taha pannud. Kuidas hääl on?
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

sierramen kirjutas:Kadedaks teeb kõigil nii heas korras Sierrad, roostet peaaegu polegi. Vaatan et oled uue tagumise poti taha pannud. Kuidas hääl on?
tegelikult on see seal koguaeg olnud :D kuid no häält midagi ikka teeb, kuigi võiks paremat teha:P
ja sa mainisid roostet, tegelikult on mul roostet(õnneks piltidel nii väga näha ei olegi :P ), esiuste külje-äärtes on põhiline koht ning ka karbid....muudes põhilisemates kohtades on roostet väga väga vähe, vb paar täpikest ainult
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

sierramen kirjutas:Kadedaks teeb kõigil nii heas korras Sierrad, roostet peaaegu polegi. Vaatan et oled uue tagumise poti taha pannud. Kuidas hääl on?
Ära põe mul hullemalt roostetab:P.

Mul kah tulekustuti aga teisekohapeal.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

nonii
tuli eile mu auto ka tallinnast tagasi ning nüüd läheb mu auto isegi soojaks :D (uus radiaator ning termostaat), vahetatud sai siis ka tagulaagrid, õõtshoob, käsipiduritross, esisilda sai veits regullitud ja sumbutit keevitatud, kindlasti oli veel midagi mida hetkel ei meenu :P ahjaa, talvekummid on ka all :D
Motorsport is a lifestyle
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

tegin autole kah pisikese jõulukingi, küürisin ta ilusti puhtaks ning kinkisin valged küljesuunatulede klaasid :P

pildid:
http://sierraclub.planet.ee/PC240001.JPG
http://sierraclub.planet.ee/PC240002.JPG
http://sierraclub.planet.ee/PC240003.JPG
http://sierraclub.planet.ee/PC240004.JPG
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Suht norm, vähem võiks mõlke olla ainult :wink: .

See antenn, noh võiks olematta olla, sierral maki antenn tagaaknasees et ega tal suurt otstarvet kah pole. Ja annab 90mnendate keskpaiga siksituuningu efekti.

Muidu näeb norm välja.

Häid Pühi!
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

tamar kirjutas:Suht norm, vähem võiks mõlke olla ainult :wink: .

See antenn, noh võiks olematta olla, sierral maki antenn tagaaknasees et ega tal suurt otstarvet kah pole. Ja annab 90mnendate keskpaiga siksituuningu efekti.

Muidu näeb norm välja.

Häid Pühi!
võiks vähem mõlke olla küll jah :P
kuule selle antenni pani jah isa külge kuna sellest sisseehitatud antennist polnud kasu eriti maanteedel.....oleks tegelikult katusele võind panna antenni kuid ei viitsinud lihtsalt eriti lammutama hakata
REIDAN
kasutaja

Postitus Postitas REIDAN »

erki kirjutas:kurat täna viisin siis sõbra pärnu sõjaväkke ning sõitsin selle sama autoga tagasi haapsalu kui nägin kurvi peal teel olevat väikest kotisarnast asja, mõtlesin et noh nagu ikka prügi vedeleb vahetevahel teel, et lasen auto keskelt läbi, aga raisk lendas vastu põhja nii et auto suri välja.....sain siis kuidagimoodi pidama ning lasin natukene autol seista...läks käima kyll kuid kui gaasi anda siis hakkab ainult podisema ning gaasi juurde ei anna ja tahab natukene välja ka surra.....ja nüüd ei lähe enam üldsegi käima.....jama lugu krt

ja siit ka moraal: olge selle prahiga ettevaatlikud mis sõiduteedel tolknevad!

Järgmist korda kui midagi juhtub helista 55983963. Slavka.
Ma elan ise Pärnus . alati aitan kui võimalik on . Ise töötasin autoremondi luksepana pooldest aastad. endal jub neljs serra hetkel 2.0L skorpa 88kw .mootoriga. pärnus ainuke musta värvi ja valged triibud üle terve kere lähevad , raske on mitte ära tunda. :)
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

skyline boy
turist

Postitus Postitas skyline boy »

pane porilapakad ette siis ei lähe auto nii mustaks. :wink: mul kah natuke sõidan ja auto porine..
Pinto Turbo
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

ära pane porilapakaid, need on nõmedad. sama hästi võid panna ju karbi laiendid (mõlemad otse alla).
kui pilte vaadata siis pori hakkab rattakoopa ülevalt äärest ja sinna ei ulata küll porilapakad
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

einu porilapakaid küll ei hakka panema, iseasi kui mingi rallikaga oleks tegemist
ega selle si*a eest ei aita tegelikult miski :P
Suletud