Klubi ametlikuks
Kaks inimest teevad asutamiskoosoleku, mis protokollitakse, sõlmivad asutamislepingu ja kinnitavad põhikirja. Edasi notari juures tõestatakse valitud juhatuseliikmete allkirjad ja siis antakse dokumendid registreerimiseks kohaliku Maakohtu juures asuvale registrile.
Siin ka materjali: http://www.ngo.ee/4652
Siin ka materjali: http://www.ngo.ee/4652
Siis võiks see asi nii välja näha, et kõigepealt kooskõlastame siin foorumis põhikirja, keegi paneb Tallinnas notariaja kinni. Valime kaks Tallinna meest juhatuseliikmeteks, kes siis notaris käivad ja registrisse asja sisse annavad. Riigilõiv on 300.- MTÜ-l ja notari tasu oleneb notarist. Talinna mehed sellepärast, et enne saab 2 inimest seal kokku kui 2 Võrus või Pärnus.
Ise arvan, et seda kohta võiks pakkuda näiteks kasutajale ''Sierramen'', siiamaani mina aru saanud, et vend alati platsis kui kuskil midagi toimub. Rohkem siiski seda näidanud Sr.org Drifti päevad, mis oleks ka igati positiivne, et üks oleks vend kes sõitudes kaasa ka lööks kui midagi toimuks.erki kirjutas:no kas tallinnas on piisavalt aktiivseid ja asjalikke liikmeid?

ennast pakkuda ei saa sest ei ela tallinnas kuigi käin tihit... nii üle päeva või nii... oktoobris soome minek seega jään mõneti ajast maha vast natukeseks kuni seal netti sisse saan vms... noh ühendust ikka hoiame ja eestis ikka käima hakkan nv-del kuid nii umbes talve lõpuni olen talvises ilusas soomes suusatamas

Põline kiviaegne igavikuline Sierra klubilane 

ma küll ei hakkaks ennast pakkuma kuna minu töö graafik on suht tihe ja ma veel ei tea kuidas mul koolis tunnid hakkavd olema aga muidu võiksin olla ka teiseks inimeseks peale sierrameni (hea mõte tema üheks panna ) ja notar on ka mul tuttav olemas aga ma opeaks temaga ühendust võtma ennem.
jah nüüd siis endal hetkel puhke nädal ja ma saand viimased särgid üle homme ära mis minu käes veel on nii et sorry neile kellele ei ole saat eks ma üritan kopenseerida seda kuidagi
jah nüüd siis endal hetkel puhke nädal ja ma saand viimased särgid üle homme ära mis minu käes veel on nii et sorry neile kellele ei ole saat eks ma üritan kopenseerida seda kuidagi

ennem maga kaineks ja siis sõida kohe mõnuga
põhimõtteliselt võin ise ka ennast pakkuda välja...mul oleks aega tegeleda sellega küll, aga kas see olex väga paha, kui juhatuse liikmel sierrat polex
mul siiski plaan ta maha myya ja mingi ökopill soetada
juhatuse liikmed peaxki olema sellised kel aega tegeleda ja kes satuvad vähemalt korra 2-e päeva jooksul foorumisse

juhatuse liikmed peaxki olema sellised kel aega tegeleda ja kes satuvad vähemalt korra 2-e päeva jooksul foorumisse