No offence!

Ma ainul psshti pärast tahakski turboloomaBomsch kirjutas:Mulle meeldib see vilin ja psst, psst hääl![]()
Tead ühe käkiteoga ma tegelen juba 4.-t aastat ja ei ole tunnet, et valmis hakkaks saama rahuldaval tasemel.Sigmar kirjutas: Ma ainul psshti pärast tahakski turbolooma![]()
Muide sirtsule võiksid ka kaalika vuhisema panna. Lugedes svenssonite projekte tundub see käkitegu (nagu teoorias ikka olema kipub).
kersti ma olin ka seal ja vist nägin seal sind kahh:D ainult mida need mendid seal tegid...ei tea...igatahes nemad tulid mina kadusin:Dkersti kirjutas:Jajah, Vasalemma sa ju ilmselgelt ei viitsinud sõita. Pikk tee kahVassas oli täna väga lahe, väga libe ja väga lõbus.
Aja oma sirtsule kark alla ja tule ka mõni õhtu, kuniks seda talve veel jätkub.
Mendid olid sõbradkriimsilm kirjutas:kersti ma olin ka seal ja vist nägin seal sind kahh:D ainult mida need mendid seal tegid...ei tea...igatahes nemad tulid mina kadusin:Dkersti kirjutas:Jajah, Vasalemma sa ju ilmselgelt ei viitsinud sõita. Pikk tee kahVassas oli täna väga lahe, väga libe ja väga lõbus.
Aja oma sirtsule kark alla ja tule ka mõni õhtu, kuniks seda talve veel jätkub.
Oli oma ja oli teada, et ta ei ole midagi joonud. See oli lihtsalt situatsioonikoomika sabakeerutava tagaveolise kohta ja pollarid said sellest aru.tarmo kirjutas:Ütle siis seda kah, et bemmi mees oli oma, muidu mõni arvab et panid kitse