Sierra 2,0iS, 85a- bomsch

Kasutajate pikendused
Vasta
Sigmar
Moderaator

Re: Sierra 2,0iS, 85a- bomsch

Postitus Postitas Sigmar »

Midagi teemasse :roll:
Pilt

No offence! :)
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Viimase kahe posti jätkuks.
No ei ole mul midagi tagaveolise vastu, aga minu hobiauto võiks ikka turboga olla. Mulle meeldib see vilin ja psst, psst hääl :o Seega tuleb raha koguda ja kas siis 4 ukseline 2wd cossu võtta või nissanite peale ringi kolida. Aga ärgem kuku siin fantaseerima, praegune reaalsus on 85kw :lol:
Sierra Is
Sigmar
Moderaator

Postitus Postitas Sigmar »

Bomsch kirjutas:Mulle meeldib see vilin ja psst, psst hääl :o
Ma ainul psshti pärast tahakski turbolooma :mrgreen:
Muide sirtsule võiksid ka kaalika vuhisema panna. Lugedes svenssonite projekte tundub see käkitegu (nagu teoorias ikka olema kipub).
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Sigmar kirjutas: Ma ainul psshti pärast tahakski turbolooma :mrgreen:
Muide sirtsule võiksid ka kaalika vuhisema panna. Lugedes svenssonite projekte tundub see käkitegu (nagu teoorias ikka olema kipub).
Tead ühe käkiteoga ma tegelen juba 4.-t aastat ja ei ole tunnet, et valmis hakkaks saama rahuldaval tasemel.
Sierra turbotamine läheks kallimaks kui asi väärt. Mis kasu olekski usaldusväärsest 85kw näiteks 160kw teha kui kõik muu selle jõu peale küljest pudeneb. Lihtsalt liiga palju remontimist nagu ennem olen ütelnud, ostan pigem kohe cossu ja keeran sellel 160kw 200kw peale ja ei peagi uusi kolbe ostma veel hakkama :P
Sierra Is
vixxu
turist

Postitus Postitas vixxu »

:mrgreen: :mrgreen:
Bomsch aga kuhu jäi sul see driftimise video??

Hea küll! Kuna mulle äärmiselt meeldis selle autoga hullata, siis lisan selle bomschile vastu tahtmist SIIA
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Üritan lihtsalt madalat joont hoida. Igas foorumis oma elu.
Sierra Is
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Eile lumega linna peal keerutades avastasin siis ühel hetkel, et tühikäik on täiesti kadunud kuhugi. Ju siis vana inimene polnud rotte välja lasknud ja nüüd rotisitt ummistas tühikäigumootori. Täna kiskusin selle maha, lasin WD40 täis, loksutasin, sorkisin traadiga pulgakese aukudes ja voilaa, tööle ta igatahes hakkas. Ja siis ma lollitasin erinevates väikepoodide tühjades parklates ja eesti oli jälle vaba.
Sierra Is
kersti
Klubi auliige

Postitus Postitas kersti »

Jajah, Vasalemma sa ju ilmselgelt ei viitsinud sõita. Pikk tee kah :) Vassas oli täna väga lahe, väga libe ja väga lõbus.
Aja oma sirtsule kark alla ja tule ka mõni õhtu, kuniks seda talve veel jätkub.
kriimsilm
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas kriimsilm »

kersti kirjutas:Jajah, Vasalemma sa ju ilmselgelt ei viitsinud sõita. Pikk tee kah :) Vassas oli täna väga lahe, väga libe ja väga lõbus.
kersti ma olin ka seal ja vist nägin seal sind kahh:D ainult mida need mendid seal tegid...ei tea...igatahes nemad tulid mina kadusin:D
suht sirge kurviline tee...
teemant saagimis puurimis tööd- hauakivid
kersti
Klubi auliige

kriimsilm kirjutas:
kersti kirjutas:Jajah, Vasalemma sa ju ilmselgelt ei viitsinud sõita. Pikk tee kah :) Vassas oli täna väga lahe, väga libe ja väga lõbus.
kersti ma olin ka seal ja vist nägin seal sind kahh:D ainult mida need mendid seal tegid...ei tea...igatahes nemad tulid mina kadusin:D
Mendid olid sõbrad :) Tulid küsisid, mis teeme. Ütlesime, et kihutame niisama. Siis uurisid, kas keegi on purjus. Vastasime, et see bemmimees vist on, igatahes spinnitab palju ;P Ja seejärel lugesid sõnad peale, et peale 11 peab vaikus majas olema, kuna siis külas on öörahu. Vastasime OK ja läksimegi kell 11 koju ilusti.
No problem.
Pollarid ise ka tegid paar spinni.
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

Ütle siis seda kah, et bemmi mees oli oma, muidu mõni arvab et panid kitse
kersti
Klubi auliige

tarmo kirjutas:Ütle siis seda kah, et bemmi mees oli oma, muidu mõni arvab et panid kitse
Oli oma ja oli teada, et ta ei ole midagi joonud. See oli lihtsalt situatsioonikoomika sabakeerutava tagaveolise kohta ja pollarid said sellest aru.
Aga aitab OT-st Bomschi teemas :)
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Sai Sierrat nädalavahetusel Koeru lähedal karjääris, FFE "ralli" raames sihtotstarbeliselt kasutatud, väikest viisi. Muljed väga positiivsed, äkki isegi jätan selle endale, lumel ja kruusal sellise hinna/fun suhtega vast paremat masinat ei leia. Peab vahetama sillajupid ja vedrustuse siis oleks väga popp pill juba. Mootor nurrub ilusasti, vahest tühikäik kalab, aga see on tühikäigumootori leotamise teema puhtalt. Ehk jäi masin ka korra mõne objektiivi ette siis saab mõne pildikese ka uppida.
Sierra Is
Jaanis
fanaatik

Postitus Postitas Jaanis »

Sul autol mootor töötab tõesti hästi. Sõitu peaksid veel harjutama (tagaveolisega) ja kui julgust ka kuskilt juurde tuleks oleksid juba esikolmikus kindlalt 8) .
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Julgust ei ole küll kuskilt juurde võtta :lol:
Teeks puksid, vedrustuse korda, siis saaks ka ehk enesekindlust rajal juurde kui auto ei kiiguks nagu ameeriklane iga lohukese peale. Harjutada muidugi tuleb ka palju, sest viimane tagaveoline auto millega sõidetud sai, oli 10a tagasi ja seegi kopikas. Selle kõrval Sierra on eriti mean machine.
Sierra Is
Vasta