Homme ma sisu rohkem ei lammuta ja ilmselt läheb see hõbedane vanarauda juba enne aasta lõppu...
Hea uudis on aga see, et see valge sedaan millest ma rääkisin, on VÄGA heas korras kerega, käisime isaga selle venna juures kelle põllu nurga peal see seisab, selline vanem 60ndates mees, tuleb välja et need sierrad tema venna omad, vend on aga joodik ja teda me täna kätte ei saanud, valge on juhipoole ette nurka väikse laksu saanud aga mitte midagi hullu. pmst autod seisavad seal ja kes tahab saab sealt omale juppe võtta. Vana lubas teada anda kui vennaga kontakti saab et siis räägime edasi.
Plaan siis järgmine et kui selle sealt kätte saab siis teen kahest ühe, siinkohal on mul ka küsimus et kas niimoodi saab et ma võtan hõbedase tehnilise passi aga ARKis muudan passis kerenumbri ära? valgel ei olnud numbreid küljes ja ilmselt neid ei ole ja hõbedase passiga oleks asi lihtsam siis.
kõrval seisab veel ka rohekas MKI sierra, RS stangelisade ja luugiga ja 2.8 V6 mootoriga, selle seest võtan endale ilmselt ka laekaga keskkonsooli
mõned pildid siis ka:

klapikambrikaanel on mõrad sees, minu oma tahaks ka mootorivahetust seega tuleb vaadata mis sellel DOHCil täpsemalt viga on!
laekaga keskonsool millest ma rääkisin:
http://i303.photobucket.com/albums/nn13 ... 100014.jpg
MKI mis seal veel seisab.

MKI omanikud, kui soovite siis sellel on stangelisasi küljes, tuled olid kõik terved, pagasnikuluugil ka kummist tiivake, võin ka need sealt ära sebida
uhh, sai pikk jutt, vaevalt on mul 1 sierra nädalakese olnud kui juba hangin teise.

0 esiveolist, 8 tagaveolist.