Ford Sierra 1,8 Ohc 1988 | kaups

Kasutajate pikendused
Suletud
tamar
Moderaator

Re: Ford Sierra 2.0 GL | kaups

Postitus Postitas tamar »

Nii ei andnud orgunnida, et ´´vanaisa tegelt ostis omale või vanaema´´ vms ?

Endal 11a esimese auto ostsin isikliku, ema oli vastu aga isa lubas :lol:
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
kaups
Moderaator

Postitus Postitas kaups »

käisin siis täna pilte tegemas
http://kaubi.planet.ee/?dir=./pildid/Sierra(L)/

olen täna isale 3 meili saatnud, et ta paneks oma sõna maksma ja et ta ikka ei müüks seda tagasi, ehk on asjast tolku.
Ema saab küll kreepsu, kui isa tuleb koju arvamusega, et see sierra jääb alles.
0 esiveolist, 8 tagaveolist.
intrega
turist

Postitus Postitas intrega »

Velg on küll kena,
Niimodi ei anna orgunnida et näiteks vana omanik ei taha enam tagasi osta vms? :)
kaups
Moderaator

ja ilma tast olengi, teema lukku. :cry:
tamar
Moderaator

Teema avatud, et hakka aga siis täiendama.

PS alati võimalus piiratud load teha omale... :wink:
kaups
Moderaator

Piiratud lubade mõte on olnud küll aga ei teagi, ilmselt ei hakka raha raiskama, aga homme on plaanis auto puhtaks pesta ja seest tolmuimejaga korda teha :lol:
Uuendus seegi!

aga RS esistange lisa ja rool vast tulemas millalgi :P
tamar
Moderaator

Teed piiratud ära nüüd ja pärast maksad ca 1300eeku et saada õiged load. 2a pärast autokool läinud kõvasti kallimaks, seega mõtekas ära teha.
kaups
Moderaator

peab mõtlema selle peale veel!

täna sai siis auto puhtaks pestud.
mõningaid polstreid kergitades tuli välja et tööd on ikka tublisti, roostet on suht palju :roll:
põhi tahab tegemist, otstarbekas oleks välja vahetada kõik tiivad, küljelaiendeid ei julge veel ära võtta kuna arvatavasti sealt ei ole ka midagi head loota!
Külmast peast tahab mootor ka välja surra, enne käivitamist tuleb bena ka ise pedaaliga üles pumbata, lubade tegemiseks mul küll vast raha ei jagu :roll:

E: Tuleb hakata keldris ruumi tegema ja sisu tühjaks loopima, põhja augud neetidega kinni lappima ilmselt, uued tagumised tiivad ja küljekarbid saab oma 1k-ga, mõtlesin et saan töölt 2 nädalat puhata aga peab vist ikka veel käima :P
kaups
Moderaator

Natuke värskemaid pilte ka..

Esiots näeb ilma RS lisata suht kõrge välja..
Pilt
See kellelt ostsin on vahepeal tagastane ära vahetanud aga paremaks ei ole midagi läinud, RS lisa ripub ka rõvedalt kruvidega kinni.
Pilt
Keldrist sai ka mingi raadio sisse vaadatud täna.
Pilt
Istmekatte alt leidsin ka sellise asja:
Pilt
Visible
fanaatik

Postitus Postitas Visible »

Keevita ikka parem korralikult põhi ära, see neetide värk ikka jama ja jutt, et ainult korraks ka tavaliselt ainult jutt on, kuna enamusel need needid sinna jäävadki. :D
kaups
Moderaator

täna sai siis sisemus tühjaks tehtud, ma ei arvanud üldse et see pilt nii nutune on! :|

juhipoolne..
Pilt
kundepoolne..
Pilt
Pilt
Pilt

pagasnikust ei olegi vaade kõige hullem õnneks
Pilt
isegi korralikult täis tagavararatas oli olemas!

peale sisu tühjendamist käisin vanemate autoga poes jäätise järel ja tegin pausi, see järel haarasin keldrist kruvikeeraja ja hakkasin RS lisasi eemaldama:

Pilt
Pilt
Pilt

tulede alt võtsin selle liistu ka ära, kuna üks nurk oli katki ja see häiris mind, homme jätkan sisu tühjendamist, eemaldamisele lähevad siis uksepolstrid ja tagumiste iste seljatoed.
Põhja kohta niipalju et isegi isa arvas et see on tubli mitu päeva keevitamist.
aga mul sõber ükspäev mainis et mul kodust 6-7 km kaugusel seisab 2 sierrat, üks luukpära, teine valge sedaan, valge sedaani kere pidi päris korras olema, mõnipäev orgunnin ennast siis sinna ja vaatan põhja üle, äkki annab asjad ringi tõsta vms, aga need pidid seal päris tehnikat täis olema, et elektrilisi lisasi pidi olema rohkem kui rubla eest, ühel olevat peal 2.0 DOHC mis on kokku lastud ja teisel töökorras aga ilma küünalde ja ilma küünlajuhtmeteta 2.8ne mootor, eks ma millalgi lähen neid imeasju vaatama ja uurima.
GTO
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas GTO »

selle kere taastamisel pole enam erilist mõttet odavam ja parem on uus kere otsida.... :roll:
Sigmar
Moderaator

Postitus Postitas Sigmar »

Kui keevitus käes seisab, siis kõik on tehtav..
kaups
Moderaator

Homme ma sisu rohkem ei lammuta ja ilmselt läheb see hõbedane vanarauda juba enne aasta lõppu...

Hea uudis on aga see, et see valge sedaan millest ma rääkisin, on VÄGA heas korras kerega, käisime isaga selle venna juures kelle põllu nurga peal see seisab, selline vanem 60ndates mees, tuleb välja et need sierrad tema venna omad, vend on aga joodik ja teda me täna kätte ei saanud, valge on juhipoole ette nurka väikse laksu saanud aga mitte midagi hullu. pmst autod seisavad seal ja kes tahab saab sealt omale juppe võtta. Vana lubas teada anda kui vennaga kontakti saab et siis räägime edasi.
Plaan siis järgmine et kui selle sealt kätte saab siis teen kahest ühe, siinkohal on mul ka küsimus et kas niimoodi saab et ma võtan hõbedase tehnilise passi aga ARKis muudan passis kerenumbri ära? valgel ei olnud numbreid küljes ja ilmselt neid ei ole ja hõbedase passiga oleks asi lihtsam siis.
kõrval seisab veel ka rohekas MKI sierra, RS stangelisade ja luugiga ja 2.8 V6 mootoriga, selle seest võtan endale ilmselt ka laekaga keskkonsooli :P

mõned pildid siis ka:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
klapikambrikaanel on mõrad sees, minu oma tahaks ka mootorivahetust seega tuleb vaadata mis sellel DOHCil täpsemalt viga on!

laekaga keskonsool millest ma rääkisin:
http://i303.photobucket.com/albums/nn13 ... 100014.jpg

MKI mis seal veel seisab.
Pilt
MKI omanikud, kui soovite siis sellel on stangelisasi küljes, tuled olid kõik terved, pagasnikuluugil ka kummist tiivake, võin ka need sealt ära sebida :P

uhh, sai pikk jutt, vaevalt on mul 1 sierra nädalakese olnud kui juba hangin teise. 8)
Viimati muutis kaups, 08 Dets 2008, 00:43, muudetud 1 kord kokku.
Dexter
Klubi liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dexter »

sierrale omaselt on roostest turvatala alumine ää ja seega ka küljekarbi alaäär ning ka põranda äär :lol:

nii kahjuks ei ole võimalik passe vahetada-sul tuleks vahetada kere vin kood (suure ümber oleva jupiga) ja ka see valge tuleb hõbedasekks värvida, peale selliseid toiminguid ongi sul passid vahetatud 8) -kui peale sellist tegu ei soovi ma sellest kellelegi iitsatada (ei ARK ega üv punkt, rääkimata teistest autodega tegelevatest üksustest)
Suletud