Tegelt mul on küll üks veel üle, tellisin neli tk igaks juhuks.Jaanus kirjutas:Pildid olemas. Homme üritan koju j6uda ja üles panna. Samas ka halb uudis: jupp läks katki. Kersti uut oleks vaja:D
Kui sul on uut vaja, siis saab.
Tegelt mul on küll üks veel üle, tellisin neli tk igaks juhuks.Jaanus kirjutas:Pildid olemas. Homme üritan koju j6uda ja üles panna. Samas ka halb uudis: jupp läks katki. Kersti uut oleks vaja:D
Võid ju sealtsamast bearingkits.co.uk poest tellida. Jupp £4.99, transport £5, kokku siis 10 naela on ca 163 krooni. Kohale tuli vähem kui nädalaga.Vavava kirjutas:Enam pole kuskilt kellegil pakkuda, tellida sellist asja?
äkki aitad mul tellida?kersti kirjutas:Võid ju sealtsamast bearingkits.co.uk poest tellida. Jupp £4.99, transport £5, kokku siis 10 naela on ca 163 krooni. Kohale tuli vähem kui nädalaga.Vavava kirjutas:Enam pole kuskilt kellegil pakkuda, tellida sellist asja?
Saab ikka.Vavava kirjutas:äkki aitad mul tellida?kersti kirjutas:Võid ju sealtsamast bearingkits.co.uk poest tellida. Jupp £4.99, transport £5, kokku siis 10 naela on ca 163 krooni. Kohale tuli vähem kui nädalaga.Vavava kirjutas:Enam pole kuskilt kellegil pakkuda, tellida sellist asja?
telli siis paar tk tagavaraks kahkersti kirjutas:Ei viitsiks kolmandat korda tellida