Teemas kirjas ju.
Bensupumba kaitse välja. Küünlad maha, gaasipedaal põhja fikseeri ära. Siis survemõõtja peale ja starterit.
K: Sierra OHC kompresioon.
Re: K: Sierra OHC kompresioon.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
Veidikene teemaväline küsimus aga oskab keegi öelda, millisesse vahemikku peaks jääma korras DOHC mootori kompresioonid ?
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
nad peaks laiaslaastus kõigil korras mootoritel samas augus olema, va diislid
Ma ka kontrollin surved ära 2-l dohc mootoril, see millel paremad on, selle võttan ette ja teen oma rohelise jaoks täielikult korda. 

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Palju tehas 85kw OHC mootoril surveastmeks annab?
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
9,2:1 ?
Kui tehase oma on 9,2:1, siis palju kannatab surveastet tõsta, et bensiini 98-ga detoneerima ei hakkaks? Ühest targast raamatust lugesin, et kui kasutada oktaanarvuga 100 bensiini, siis võib surveaste olla 11,5 või 12,1. On sellised numbrid reaalsed või mitte meie tanklates müüdav kütusega (Statoili 98)?
Noh nüüd nii palju sain targemaks, et minul üle 11,5 pole kohe mitte kindlasti vaja seda surveastet ajada kuna nukkvõll pole just kõige äkkilisem. Kui oleks rinka nukkvõlli lasknud teha, siis oleks võinud surveaste isegi sinna 12 ja pisut peale olla.
Järgmise kuu algul lähen oma vidinatega meistri juurde ja ta lubas ise kõik uuesti üle mõõta ja välja arvutada ning lõpuks mulle öelda kui palju surveaste olema peaks.
Järgmise kuu algul lähen oma vidinatega meistri juurde ja ta lubas ise kõik uuesti üle mõõta ja välja arvutada ning lõpuks mulle öelda kui palju surveaste olema peaks.