Ford sierra Xr4i, 1985., Tehnic
Re: Ford sierra Xr4i, 1985., Tehnic
ma mõtlesin et selline teha esiots http://www.carrating.org/car.php?1587" onclick="window.open(this.href);return false;
XR4 2.9i
Mul on ka üks cossu iluvõre üle, sellele autole sobib ette. Värv vist isegi oli sama.
Servad katki, vajab putitamist üksjagu.
Tegelt ostsin enda IS-le, aga ma arvan, et ilmselt ikka ei viitsi sellega mässama ja värvima jne hakata.
Kui oled huvitatud, siis ps.
Servad katki, vajab putitamist üksjagu.
Tegelt ostsin enda IS-le, aga ma arvan, et ilmselt ikka ei viitsi sellega mässama ja värvima jne hakata.
Kui oled huvitatud, siis ps.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
ta ei saa ju, selle jaoks on tohutut sponsorlust vaja
ongi
tööl ei käi ja kool vast raha ei jaga eriti praegusel ajal
nii kui kuskilt üle jääb läheb sierra alla 

XR4 2.9i
-
- Klubi juhatus
aga lühikesed tuled ja vastav iluvõre tulevad tasuta?
kõige lihtsam on sul olemasolevasse iluvõresse auk lõigata, vaata mõne pildi pealt vms, ja siis klaas riidega natuke sügavamaks vormida ning lisada taha mingi võrk
voilaa
kõige lihtsam on sul olemasolevasse iluvõresse auk lõigata, vaata mõne pildi pealt vms, ja siis klaas riidega natuke sügavamaks vormida ning lisada taha mingi võrk
voilaa
iluvõre on olemas mingi tuuning variant juba lühikestele tuledele.....võibolla teengi ise klaasriidega kui viitsiks jännata...materjali nagu on 

XR4 2.9i
vahepeal sai stanget külge proovitud

seejärel hakkasin sellisest sirgest 60mm torust summutit leiutama
kurve proovisin sisse painutada kuumutades kuid see osutus liiga keeruliseks ja tulemus ka polnud see mida lootsin....torupainutuspinki ka kellegil polnud seega tuli mõistust rakendada veel

vahepeale ühtegi sobivat reso ei leidnud ja ei viitsinud teha ka ja sellepärast ka ilus sirge toru
Lõpupüti tegin sellest paunast...mis kuulamisel tundus kuidagi tühi seest...lõikasin augu sisse ja oligi tühi. toppisin klaasfiibrit täis ja keevitasin kinni...ka see lai lehter ei sobinud minu stangega
ja saigi summar alla...madalatel pööretel müdistab vägevalt ja kõrgetel on selline tunne nagu mängiks Need For Speedi
nüüd tuleks tagumine stange korralikult kinni panna ja siis hakata mõlke siluma ja seest korrastama
seejärel hakkasin sellisest sirgest 60mm torust summutit leiutama
kurve proovisin sisse painutada kuumutades kuid see osutus liiga keeruliseks ja tulemus ka polnud see mida lootsin....torupainutuspinki ka kellegil polnud seega tuli mõistust rakendada veel
vahepeale ühtegi sobivat reso ei leidnud ja ei viitsinud teha ka ja sellepärast ka ilus sirge toru
Lõpupüti tegin sellest paunast...mis kuulamisel tundus kuidagi tühi seest...lõikasin augu sisse ja oligi tühi. toppisin klaasfiibrit täis ja keevitasin kinni...ka see lai lehter ei sobinud minu stangega

ja saigi summar alla...madalatel pööretel müdistab vägevalt ja kõrgetel on selline tunne nagu mängiks Need For Speedi

nüüd tuleks tagumine stange korralikult kinni panna ja siis hakata mõlke siluma ja seest korrastama

XR4 2.9i
-
- aktivist
Kiitus sellise suure töö eest. Sai isegi tehtud kooli kõrvalt olematust rahast.
häält kah väheke http://www.youtube.com/watch?v=-bQnetcLT4s" onclick="window.open(this.href);return false;
XR4 2.9i
pole paha..
mis sa iluvõrega oled otsustanud?
mis sa iluvõrega oled otsustanud?
'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
hetkel siis käsil põhi aga seekord seestpoolt

seda juhtmepundart peaks ka harutama veits sealt alt
ehk kaovad igasugused tuledega süüte sisse lülimised ja muu selline....uuem mk3 must armatuur tuleb ka sisse.

seda juhtmepundart peaks ka harutama veits sealt alt

XR4 2.9i
nii....vaadates kere lähemalt, otsustasin siiski ette võtta põhjalikumad korrastustööd

kuna polnud enne tiivaäärt vahetanud, keerasin selle külje kenasti lainesse sest poleks pidanud üldse nii suurt tükki vahetama(sellele arusaamale jõudsin siis kui olin ära lõiganud juba
)

Suurem lihvimine on tehtud ja nüüd tuleb veel mõned kohad klotsiga üle lasta ning siis krunt ja värv. Selline on ta siis täna
kuna polnud enne tiivaäärt vahetanud, keerasin selle külje kenasti lainesse sest poleks pidanud üldse nii suurt tükki vahetama(sellele arusaamale jõudsin siis kui olin ära lõiganud juba

Suurem lihvimine on tehtud ja nüüd tuleb veel mõned kohad klotsiga üle lasta ning siis krunt ja värv. Selline on ta siis täna

XR4 2.9i
Nii...sain siis lõpuks kiiruga enne kooli mingi krundi kihi ka selga...otsustasin hetkel jätta värvimatta kapotialuse ja ukse vahed..peamine et saaks väljast värvi peale kuna enamuse ajast peab ta mul väljas lageda taeva all seisma
aga mõned pildid siis.

aga mõned pildid siis.

XR4 2.9i
-
- Klubi juhatus
jõudu nokitsemisel