Sierra turbotamine?

vaba teema, mula ja pläma...
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Re: Sierra turbotamine?

Postitus Postitas Tarmo »

http://www.sierraclub.ee/foorum/viewtop ... =12&t=3820" onclick="window.open(this.href);return false;
GTO
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas GTO »

al101 kirjutas:
GTO kirjutas:Kuss ei haugu.

inimene kes ei tea turbodest ega autodest mitte midagi hoidku madalat profiili siin.

Huvitav, mida ma siis valesti väitsin?
Sa GTO oled lihtsalt mõttetu ülbik nagu näha, sa ise tahad lihtsalt

Loll loom!kui vähegi vaatad siis olen turboklubis kasutaja palju kauem kui sina, erinevalt sinust ei hakkanud ma miskit saasta ajama (ala 2,3 sierrale turbo peale) kus sind välja naerdi, (ma saaks aru et bensu sierra si turboga on tehasest vähe välja tulnud ja on kallid, aga kuradi diisli käkk millele on olemas bolt on 2,5DT mis toll ajal maksis vaevu vanaraua hinna ja need mootorid on nagu öö ja päev. ja sa lammas ikka pead igalpool jonnima. ja autode alal ei ole sina õige mees minuga vaidlema. (muide minupoolt peale aretatud turbo mazda 323file toimib siiamaani ilusti ja jääbgi tööle kui asju mõistlikult kasutada. aga sa loll ei usu nagunii :evil:
AlarT
sõltlane

Postitus Postitas AlarT »

Huvitav sa ainult sõimad, aga ühtegi minu poolt valesti väidetud asja sa praegu välja ei too, mis ma siin konkreetses teemas, oleksin turbo kohta valesti väitnud, et sa siin paukuma tuled.
Sõimamine on tõesti kõva argument, ülbust jääb sul ülegi ma vaatan, kuid mõistusega on teine lugu.

Minu poolt ka kaebused kasutaja GTO suhtes, Tarmole, GTO solvab ikka mõnuga mind, taolise käitumise eest sain mina bänni siin klubis, huvitav, kas GTO ei peaks sama saama?
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

rohkem tarka juttu ja vähem üksteise sõimamist ja näpuga näitamist
GTO
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas GTO »

see teema on nagunii paras solk arvestades palju liigub kasuliku infot sierra turbotamise kohta igalt poolt, siis ei leia sellel teemal mõttet. peace. 8)
Kristjan
fanaatik

Postitus Postitas Kristjan »

GTO kirjutas:see teema on nagunii paras solk arvestades palju liigub kasuliku infot sierra turbotamise kohta

Ei ei sinu postid siin teemas on väga informatiivsed. Ühes postis oli mainitud mazda 323f'i ja turbot ühes lauses, selle järgi kritseldan ka midagi valmis vabalt. Pane siis pilte selles kurikuulsast mazdast ja räägi paari sõnaga mis lahendused on jne jne.

Tule nüüd maapeale, inimene küsis mis tema väljatoodud punktides valet oli. Ei tea teie ajalugu ja ei tea ka eelnevataid teemasid, aga viisakas oleks küsimusele vastusega vastata mitte täiesti mõtetut posti teha.
sierra mk I 5d
Vasta