Sierra 2.0 -dohc- vvallo
Re: Sierra 2.0 -dohc- vvallo
liigendiga ehk selleks, et kui amordikann on viltu saab reguleerida (universaalsed vms.) (võin ka eksida)
0 esiveolist, 8 tagaveolist.
strutiga pole kahjuks veel tegelda jõudnud, kuigi vajadus on alles.
Sellest nädalast jälle ülevaatus olemas ja reaalselt liiklemas tallinnas see nädal, üks summuti tihend läks läbi, nii et on kuulda suht hästi
Käigud jamavad ikka/jälle, teine käik lülitub Ulme kehvasti.
Lisatulesid on keegi oma sierrale ette pannud ? Kuidas kinnitanud olete ? Peaks hankima ja installeerima novembriks, saaremaale rahvarallile kuri plaan minna.
Sellest nädalast jälle ülevaatus olemas ja reaalselt liiklemas tallinnas see nädal, üks summuti tihend läks läbi, nii et on kuulda suht hästi

Käigud jamavad ikka/jälle, teine käik lülitub Ulme kehvasti.

Lisatulesid on keegi oma sierrale ette pannud ? Kuidas kinnitanud olete ? Peaks hankima ja installeerima novembriks, saaremaale rahvarallile kuri plaan minna.
Esisild võib vedada siis, kui tagasild juba veab!
käisin täna laitses sõitmas. 3 ringi aeg kiskus summuti lahti kinnitustest. OK, elan üle. 5 ring, käigukang jäi pihku
Selgus, ka miks teine käik ei tahtnud hästi lülituda, kangi kinnitus splint, oli üks välja tulemas kohe ja nüüd täna ta välja tuligi.
Ühesõnaga minu poolest tunnist raja kasutusest sai sõita kuskil max 15 minutit, ülejäänud aja toppisin autole juppe külge tagasi
aga liigub hästi vähemalt 

Selgus, ka miks teine käik ei tahtnud hästi lülituda, kangi kinnitus splint, oli üks välja tulemas kohe ja nüüd täna ta välja tuligi.
Ühesõnaga minu poolest tunnist raja kasutusest sai sõita kuskil max 15 minutit, ülejäänud aja toppisin autole juppe külge tagasi

Kuskil kella ühe ajal paugutasite seal ? Kui nii siis ma nägin ka selle Sierra ära. 

Ei olnud mina kahjuks
ma läksin 18.00 peale alles.

vvallo kirjutas: Lisatulesid on keegi oma sierrale ette pannud ? Kuidas kinnitanud olete ? Peaks hankima ja installeerima novembriks, saaremaale rahvarallile kuri plaan minna.
kõige lihtsam on vast fixusest 130 eegi eest plaat võtta mis nr alla käib seal kõrvad küljes. pilti ei leidnud, aga kood on 375-kt. Odavam variant mis ma kunagi kasutasin olid ehituspoest ostetud montaazi 90kraadised nurgad. lased neid kaks kruvidega nr'i alla ja siis nri alus peale. nendega on vaja head tuge ülevalt, sest puutepind stangega on väike ja võivad jääda värisema.
sierra mk I 5d
Lähen ka selle nr. aluse plaadi süsteemi peale.
Ega keegi oska öelda kui pikad kojamehed sierral on ? Tahaks ära osta sierra seisab kaugel garaazis, pole õrna aimugi mis pikkuses need on
Nv. lähevad küünlad, kkk tihend, mootori õli+filter, kasti õli, õhufilter, kojamehed vahetusse ja lisatuled ette.
Istmed peaks ka üle vaatama, sellest istmiku ja seljatoe vahelisest liigendist on nagu loks mõlemil istmel sees,,.. saab neid üldse sealt tihedamaks muuta ? Tehnilises sikutavad neid istmeid päris tugevalt ikka.
Ega keegi oska öelda kui pikad kojamehed sierral on ? Tahaks ära osta sierra seisab kaugel garaazis, pole õrna aimugi mis pikkuses need on

Nv. lähevad küünlad, kkk tihend, mootori õli+filter, kasti õli, õhufilter, kojamehed vahetusse ja lisatuled ette.
Istmed peaks ka üle vaatama, sellest istmiku ja seljatoe vahelisest liigendist on nagu loks mõlemil istmel sees,,.. saab neid üldse sealt tihedamaks muuta ? Tehnilises sikutavad neid istmeid päris tugevalt ikka.
Ma ka päris 100% kindlusega öelda ei julge, aga äkki olid mingi 51-52cmvvallo kirjutas: Ega keegi oska öelda kui pikad kojamehed sierral on ? Tahaks ära osta sierra seisab kaugel garaazis, pole õrna aimugi mis pikkuses need on![]()

Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
V6ta vana kaasa,v6i siis teine varjant kojameeste pakendi taga on kirjas mis autole sobib.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
mina kasutan 51cm championi omasid ~90eeku tükk
sai proovitud ka odavamaid aga üle 3kuu ei kest. kui juhtus mõni tugevam tükk mustust klaasil olema, siis jättis kojamehekummile sälgu sisse ja järgmine puhastus oli triip.
lõpuks oli klaas ikka must ja hägune, lasid siis veega üle ja kojamehega või ei vahet pold ikka samasugune.
sai proovitud ka odavamaid aga üle 3kuu ei kest. kui juhtus mõni tugevam tükk mustust klaasil olema, siis jättis kojamehekummile sälgu sisse ja järgmine puhastus oli triip.
lõpuks oli klaas ikka must ja hägune, lasid siis veega üle ja kojamehega või ei vahet pold ikka samasugune.
€-contact
50cm pakkuja võitis
Mul läksid need samad vist, raamiga championid ~100 eeku tk tuuris maksid.
nv. saigi uued küünlad, kkk tihendi, õhufiltri, kojamehed, summuti keevitatud ja uued tihendid kõhualla.
Lisatuled ette, mis hetkel täistulede pealt lülituvad... on sellest midagi et täistuledest võtan + ?
See nädalavahetus veel õlivahetus teha, rehvid üle vaadata ja Saaremaa rahvaralli jaoks valmis

nv. saigi uued küünlad, kkk tihendi, õhufiltri, kojamehed, summuti keevitatud ja uued tihendid kõhualla.
Lisatuled ette, mis hetkel täistulede pealt lülituvad... on sellest midagi et täistuledest võtan + ?
See nädalavahetus veel õlivahetus teha, rehvid üle vaadata ja Saaremaa rahvaralli jaoks valmis

selgus peale mõõtmist, et siiski olid 50cm ei tea, miks 51 meelde jäänud.
€-contact
no pea asi et läbi relee võtad, muidu vist savivvallo kirjutas:50cm pakkuja võitisMul läksid need samad vist, raamiga championid ~100 eeku tk tuuris maksid.
XR4i

ma võtsin tulede juurest pistikust lihtsalt täistulede voolu ja panin lisakatele uue massi, kas see on potensiaalne auto maha põletamine või ei juhtu midagi ?
ei ole elektriga absoluutselt sinapeal. lisakates 55w pirnid.