Jah, sujuvalt on aastake mööda läinud ja kalendritrükkimise hooaeg jälle käes
Ja ikka oleme sama vana probleemi ees, kust saada kalendripäise jaoks pilt? Tomi eelmisel aastal teemaks olnud pilti ma ei suutnud leida, seega peaks vist ikka uue pildi tegema. Kui meil sobivat suurt pilti pole, siis oleks variant erinevatest väikestest sierra piltidest päis kokku kompunnida.
siis kui see üldkoosolek toimub ning klubi liikmed kohale tulevad siis võiks suure grupi pildi teha kus liikmete autod(sierrad) ning liikmed ise ka kõrval on....ning arvutiga võiks hiljem ka nimed lisada...aga selle pildi võiks kuskil ilusas looduspaigas teha
see oleks minu arust päris hea pilt mis oleks meie klubi kalendris
grupi pilt on hea mõte küll tegelikult, kuid selle peaks tegema võimalikult varakult, ja loodus kaunid kohad on sellised kuhu mul raske pääseda
ja kuna kummid on kulunud ja stange katki siis varsti tuleb mul niikuinii talve pakett peale
noh kui eelmise aasta hooaega vaadata siis on meil aega umbes 1 kuu veel pilti otsida. edasi on siis kuuaega tellida siis peaks veel mahtuma ju hooaja sisse.
kogus ma arvaks et on kuskil 15-20
aga kas selist kalendrit ei saaks et iga kuu on uus pilt,
näiteks valime välja siit foorumi kasutajate seast 12 ilusamat autot ja
teeme korralikud pildid, siis saabki iga kuu näha erinevat sierrat.
See 12 auto süsteem oleks täitsa põnev.
Samas suur kalender, nagu plakat ja siis seal pisikesed pildid igast autodest ?
Nojah 12 ilusama auto valimiseks peaks siis konkursi tegema ?
Noo aga viimane hetk tegelt teha veel pilte ?
Enamikel meil digikas olemas, kui ei siis sõbral-tuttaval ikka on.
Ja eipeagi olema ju sellised pildid mis oleks nagu kuskilt autokataloogist võetud
Aga 12 autot mnjah enamik meist tahaks enda autot sinna
kersti kuskil mainis kui hea kvaliteediga pilt pidi olema et jääks printides ilus ja iga seebikarp seda ei võimalda, aga tamar sa tule enda super hyper (lugesin kuskilt et olid mingi peene ostnud vist ffe'st) digikaga tartusse meid pildistama
eks kui endal ei ole head digikat siis kuskilt ikka saaks laenata,
aga see piltide valimine tuleks jh kuidagi hääletuse teel sest tahtjaid oleks palju.
Oot misjaoks 12 autot.
Kui teeme Trio kalendri, siis tuleb ainult üks A4 mõõdus pilt ning sinna 12 autot mahutades muutuks vist pilt liiga segaseks?
12 erinevat suur pilti küll trükkima vast ei hakka, kuna läheb tõesti liialt kalliks maksma.
Ja kui teha plakati formaadis kalender, siis võib neid autosid sinna mahutada niipalju kui kulub ja soovi on, aga miinuseks on see, et plakati trükkimise organiseerimine on minu jaoks keerulisem kui Triokalendri tgeemine.
Seega pooldaks siiski Triokalendrit.