K: kas on kasu või niisama löriseb

Kapotialused jutud
madis585
turist

Re: K: kas on kasu või niisama löriseb

Postitus Postitas madis585 »

Endal on ka all keskel resonaator ja lõpus otse läbi pütt, toru peaks ka jämedam olema kui originaal. Kahjuks ei oska öelda kas minek on parem kui originaaliga, aga lärmi teeb kindlasti kõvasti :) . Kui on mingi pikem sõit, siis väsitab korralikult ära see lörin.
Pilt
kaabakas
fanaatik

re: K: kas on kasu või niisama löriseb

Postitus Postitas kaabakas »

madis585 kirjutas:Endal on ka all keskel resonaator ja lõpus otse läbi pütt, toru peaks ka jämedam olema kui originaal. Kahjuks ei oska öelda kas minek on parem kui originaaliga, aga lärmi teeb kindlasti kõvasti :) . Kui on mingi pikem sõit, siis väsitab korralikult ära see lörin.
Hehe:D mul on ainult tagant otse läbi! aga üleminek on 2x ehk siis väga hull hääl ikka! täitsajube:D pikksõit väsitab mõnusalt ära! :mrgreen: Õnneks kui muusika põhja lükkan siis ei kuule sumpat õnneks! aga kuhu sa lõpuks jõuad nõnda? Kõrvakuulmist pole :D
Ford Sierra 2.0 karpa 3 ukseline mk2
madis585
turist

Postitus Postitas madis585 »

Nii hull ei ole, et peaks muusika põhjas olema et midagi kuuleks. Saab normaalselt ikka kuulata :mrgreen:
Pilt
kaabakas
fanaatik

Postitus Postitas kaabakas »

No minuoma suht jube:D pläriseb nagu ei tea mis asi:D aga eks ma üritan mingit filtrit otsa teha olen muidu ajutiseid filtreid teinud aga need kõik mingid ajutised olnud tahaks midad vägevat mis on ikka asja väärt!
Ford Sierra 2.0 karpa 3 ukseline mk2
Vasta