Ford Sierra 2.0 74kw 1989 a. Müüdud
Re: Ford Sierra 2.0 74kw 1989 a.
Ei nohh vaja teha veel põhi natuke pahtlit ja krunti värvi siis pigimatti ja kapra kallal nokitseda! süüdet tuleb ka sättida natuke paugub kahtlaselt! enne vaatan küünlajuhtmed üle!
Ford Sierra 2.0 karpa 3 ukseline mk2
Segu tuleb ka muidugi natuke vähemaks panna! muidu jäärajal raha lendab tuulde:D
Viimati muutis kaabakas, 07 Nov 2009, 18:45, muudetud 1 kord kokku.
parem oleks.
sa mootori plokki ei taha osta?:D nookurite ja klappidega! klapisääretihend täiesti heas korras!
Viimati muutis kaabakas, 12 Nov 2009, 13:01, muudetud 1 kord kokku.
ei taha tahx vana ikka korda saada see on ilge püss!pole raha ka nõnda võtta
nja ega mul ka paha pole sain halva käiguvahetusega 13sec sajani usun et 12 saaks kätte kui oleks meest kes oskaks arvestada ilma tahokatta põõrdeid:D
normaalne jh.tule tee minu oma korda paneb joonele:D
heheollu21 kirjutas:normaalne jh.tule tee minu oma korda paneb joonele:D

Eem! Ma ei tea kaua ma veel siin foorumis püsin! Kuna plaan soetada 328i e30 või ford sierra 2.0i EFI ohc! Eks me näe Se sirtsu läheb kindlalt Müügiks! Aga tahaks ikkagi sierrat soetada järgmiseks ka
BMW on võõras teema! Sierradega vähemalt natukene-gi kogemusi!

Ülikõva teema tõesti sul. Messengeri installimise peale pole vahest mõtelnud?kaabakas kirjutas:Eem! Ma ei tea kaua ma veel siin foorumis püsin!
Kahju, et kavatsed foorumist lahkuda, põnev oli seda autoteemat lugeda.

Aga edu sulle oma tegemistes.
Sierra Is
kaabakas kirjutas:sa mootori plokki ei taha osta?:D vänt koos nookurite ja klappidega! klapisääretihend täiesti heas korras!

XR4 2.9i
Vaadates antud kasutaja teisigi selleteemalisi postitusi, siis mina saan asjast nii aru, et ta ajab nukkvõlli ja väntvõlli segamini omavahel.
SE ASI AJAB MUL JUHTME KOKKU!!!Visible kirjutas:Vaadates antud kasutaja teisigi selleteemalisi postitusi, siis mina saan asjast nii aru, et ta ajab nukkvõlli ja väntvõlli segamini omavahel.

kui autoga tegeled peaks endale mootori põhikomponendid selgeks tegema...aga üleval sa mõtlesid siis ilmselt plokikaant koos nukkvõlliga jne..
XR4 2.9i
jäi silma selline koht nagu... taho ja pöörded.
kui kurt ei ole, siis kuuled ju ära kus mootor hakkab ühtlasemalt(mingis kindlas rütmis kloppima või kuidas nüüd seda öelda, peda põhja vajutad küll aru saad mida mõtlesin) tööle kõrgetel pööretel. kui nii jääb siis oled hiljaks jäänud käigu vahetusega
kui kurt ei ole, siis kuuled ju ära kus mootor hakkab ühtlasemalt(mingis kindlas rütmis kloppima või kuidas nüüd seda öelda, peda põhja vajutad küll aru saad mida mõtlesin) tööle kõrgetel pööretel. kui nii jääb siis oled hiljaks jäänud käigu vahetusega

€-contact