Sierra '90 2.0 dohc XR4i tann

Kasutajate pikendused
Suletud
karvaendel
kasutaja

Postitus Postitas karvaendel »

kas ta külma mootoriga hakkab ka vabakäigul jebima või aint soojast peast?
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

muidu käisin täna veel uurimas stangede jaoks värvi, hind oli 1600.-/kg, see minu jaoks suht kirves, muidugi on ka mitu korda kallimaid :wink: peab vist uuel aastal nädala enne kooli tööl käima, siis saab vast paraja koguse ära osta, kuigi peaks ennem seda tagumist stanget veel proovima, kuidas sobib, ma olen seda näinud ainult sedaanil ja ei oska ette kujutada missugune see minu auto küljes välja näha võiks.
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

maitea ma pole eriti uurinud miks, aga mul sooja seier üle m-i eriti ei lähegi maantee peal ja tuppa sauna teha ei saa :( ja tavaliselt lasen ikka tiba soojeneda ennem sõitu kh...aga minumeelest ka soojana jebib, sest kui auto käis ja rääkisin mingi 7-8 min juttu auto ja seier oli jõudnud o peale(papp ees), siis selle aja jooksul oli kuulda et 2 korda jupsis, ja seda mingi 2-3 sekundit ja siis jälle ok.
muidu ta jamab umbes nii jah nagu tirid ühe küünlajuhtme küünla pealt maha aga mingi paar sekki või annad korra gaasi ja korras :P eriti tglt ei sega aga noh alati võiks ju parem olla.
karvaendel
kasutaja

aa. Siis pole see. Mul sõbra dohc käis külmast peast nagu viis kopikat aga nii kui temp plussi jõudis suri ära. Kui gaasi peal hoidis siis toimis ilusti. Jama oli lamdaanduris, peale vahetust tiksus jälle igas asendis.
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

maitea mul on mootoriga igast jamad, aga see teine sierra mille pealt juppe kangutan - tal sama mootor ja töötas alati ilusalt ja kõik oli ok, kuigi kutt vahel tegi kooli ees raffale nalja ja sõitis ringi ainult piirajas :D ma enda sierraga ei julge vabsee midagi teha, jube kahju hakkab :lol:
karvaendel
kasutaja

Ega jah sama siin, piirajasse ei kipu laskma kuigi moto korralikult hooldatud. Aga vahel võib ikka sussi põletada ja loomulikult jäärada sõita siis on ikka klahvid sajani. Kunagi vähemalt sai Eestis jäärada sõita :roll:
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Spets stangevärvi eilähe mitte vähe vaid VÄGA vähe.

Tumehalli (nagu originaal) läks mul värvimiseks noh samasuur purk nagu on alecoq premium export varjandil. Et põhimõtteliselt selline potsku.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

ma põhimõtteliselt ei teagi mis mu auto suudab :P 2 korda asfaldil teisega kiirelt ringi olen pööranud ja kõik 8)
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

tamar kirjutas:Spets stangevärvi eilähe mitte vähe vaid VÄGA vähe.

Tumehalli (nagu originaal) läks mul värvimiseks noh samasuur purk nagu on alecoq premium export varjandil. Et põhimõtteliselt selline potsku.
püstoliga värvisid ?
poes öeldi et noh reeglina umbes 200g stange peale, aga ma ei tea miks ta nii suure hinnavaruga mulle ütles. ta ütles umbes nii et 1000.- eegu eest peaks ikka saama, koos lakiga nagu.
ja ühe värvija käest küsisin, ta ütles et kui ma nagu ise krundi panen, et aint värvida, siis koos värviga ca 1500.-
niiet on 2 varianti: kas on hind soolane või minul vähe raha :P
tamar
Moderaator

Nu plää :lol: 1500 eeku. Ma kavatsen ise auto värvida ära mingi sellise eelarvega (ÜLENI ja 3 kihti värvi).

Spets stangevärvi küll tonnaeest eilähe.

Aga sul stanged värvitud ennem tavalise värviga, siis osta sadolini autovärvi saad liitri mingi 300 eekuga. Värvima pead ise, siis saad selle 1500 eest kogu auto 3 korda värvitud.

Ma värvisin spets värviga, oli mastiksitaoline asi selline ja püstoliga kandsin peale.

Ütlen sulle 3 varjandi: ootad suve või otsid sooja garaazi kus värvid ise kogu auto või enda stanged üle, saad PALJU odavamalt. Läheb jooksma siis läheb, tõmbad kaltsuda nired maha, lased ärakuivada ja paberiga nühid jälle tasaseks. Ning värvid uuesti, niikaua kuni hää saab.

Jälle teemast välja jõuan otsapidi, autovärvimine on kallis kui lasta see kellegil teha, odav on kui teha ise.

EdU!
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

ma arvan et äkki sõltub ka värvitoonist? ma ütlesin talle et K9 oli selle sildi peal kirjas kus kerenr jpm on, sis otsis raamatust välja ja ütles 1600.-/kg, aga vb mõni teine toon hoopis odavam....et kui see 300.- liiter, sis äkki suur toonivahe sees?
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

Natuke siis veel mootori kohapealt. :D Selle gaasiklappi ühte otsa kinnitub jah gaasi tross, millega sa klappi liigutad, ja teises otsas on se potekas (potensiomeeter), mis saadab signaale gaasiklappi asendist juht plokkile, ja selle poteka sees on sellised poolkuu kujulised sektorid mille peal liigub kaks pisemat klemmi, Üks klemm vist saadab signaalis siis, kui on vaja tühikäiku hoida, ja teine saadab signaale pöörete peal, ehk siis täis koormusel (kui on bohcs--võin õigekirjaga eksida). kui mingi sektori osa on kulunud või mustus vahele sattunud vms siis hakkab se lollitama ja sellest võivad sellised ebaühtlased mootori pöörded tekkida

Aga mine käi säreveres Diagnostis ära, äkki saad abi ja asja korda. 8) :D :D

Ja selle värvi parandamisega on nii nagu on, aga ega seda ise nii hästi teha ei saagi, kui on aerosool värvid. lihtsam ja odavam ehk tulevikus ka kui lased kuskil kambris teha, siis ei jääks ka toonimised ja hajutamised näha. Hiljem ka omal hea vaadata. :)
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

eks ma lasen asjal vähe seedida jah, nagunii praegu rulli pole ja aastavahetus tulemas :D
tamar
Moderaator

Aga mine autoga kuskile kus sadolini autovärve müüakse. Tartus näiteks sepa turus on autopood seal müüakse. Mujal paraku öelda eioska aga neid kindlasti ka mujal müüakse.

Lähed sinna et näete et auto seisab õus et selliset värvi vaja. Võetakse nö kataloogike kust otsitakse samasugune värv välja ja siis ostatki selle. Mina võtsin sierra stangeliistu näiteks kaasa ja sellejärgi sain õige punase tooni.
fordsi
aktivist

Postitus Postitas fordsi »

türil on igasuguseid varjante sellise töö teostamiseks. kui huvi siis ps või 55 969 723. sadoliniga tänapäeval enam ei jännata , see oli 90 date alguse kuum teema nüüd ajad teised :wink:
jään fordide juurde
Suletud