trumli asemel ketaspidurid

Sillad, rehvid, veljed ja mis muu kõik auto all
Jaanis
fanaatik

Postitus Postitas Jaanis »

Lugesin terve teema läbi ja ikka aru ei saanud kas siis Scorpa tagasild istub üks ühele (kinnitused) Sierrale või on vaja mingid kinnitused ringi teha? :oops:
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

minuarust skorpa tagasillal on veel taga ka stabilisaator varras, mida vähemalt vanematel sierradel ei ole, vb uuematel on. ma ise jään ikka sierra ketastega tagasilla juurde.
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

stabika varras on ju hea asi mitte halb :idea: :!:
xr4
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas xr4 »

mu xr4jal on ka stabikas taga aga selline peenike :(

Siis Estexil peaks olema XR4ja tagasild aga rummud ja muu kola scorpa oma(rummud, kettad ja suppordid), kui ma nüüd ei eksi :roll:

Ja ketaste kohta nii palju et kui sa sõidad nagu pensionäär siis pole ima et tagumised kinni roostetavad, ja võrreldes trummel piduriga nõuavad kettad rohkem hoolt IMO
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

sai siis ka endale eile üks 92a 2.0 Dohc sedaan sierra toodud varuosadeks, sellel siis lõpuks on all see kaua otsitud ja oodatud ketastega tagasild :D :D
kevadel tuleb siis hakata seda oma vanale sierrale alla installima 8)
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Jaanis
fanaatik

Postitus Postitas Jaanis »

xr4 kirjutas:mu xr4jal on ka stabikas taga aga selline peenike :(

Siis Estexil peaks olema XR4ja tagasild aga rummud ja muu kola scorpa oma(rummud, kettad ja suppordid), kui ma nüüd ei eksi :roll:

Ja ketaste kohta nii palju et kui sa sõidad nagu pensionäär siis pole ima et tagumised kinni roostetavad, ja võrreldes trummel piduriga nõuavad kettad rohkem hoolt IMO
Isegi minu Sierral on taga peenike stabikavarras. See on rohkem naljanumber seal all, aga võibolla on tast kasu kah :?
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

ketaspiduri ja abs-iga on ju kõik kallim...kui vaatad kuskilt netist varuosade hindu, siis on ikka vahe sees kas maksad ntx rattalaagri eest 331.- või 520.- :twisted: või ketta eest paarsada rohkem :( või klotside eest maksta võrreldes trumliga pea poole rohkem. mul paari kuuga juba teine tagaratta laager minemas. täna ostsin ära aga igalpool järjekorrad :?
kersti
Klubi auliige

Postitus Postitas kersti »

hmm mu sierral ntx on abs ja taga ketaspidurid ja vb isegi oleks kallim neid juppe sinna osta, aga ega neid ju nii tihti vaja ei lähe. Ma ei mäleta isegi, millal viimati pidurisüsteemis midagi vahetama pidi. Töötab nagu mishka (ptui, ptui). Esimesi rattalaagreid näiteks on küll vahetatud, aga tagumised on pikalt kestnud.
Samas pidurdab väga hästi ja pidurid ei ole kunagi üle kuumenenud ka.. vb liiga vähe valu andnud neile ka, ei tea
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

ja pealegi jääb lund ketaspiduritega vähem veljepeale kui rajalt tuled. üle 70 algul ilma puhastamatta sõita ei saanud ;)
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

TO: tann aga mine särka ja vaheta Aini juures ära, seal vähemalt head tõstukid ja ka tööriistad. ei pea ise kuskil puu pakku otsas autot kõõlutama, ja ootama millal midaki kuskilt keala vajub :P :P :P
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

ma praegu lähen sõbra juurde:D tal pole midagi teha ja sis mõtlesime et pusime natuke, tal peaks kõik vajalik olemas olema....eks sis homme kirjutan kas tulin sealt jala tagasi või arbuus ees :]
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

nuh eilne rattalaagri vahetus siis: 3,5 tundi ja 4 õlut kõigest...ja veel sai tagurdustule lamp ära vahetatud ja numbritulede juhtmed isoleeritud ja ära kuivatatud.
xr4
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas xr4 »

tann kirjutas: või klotside eest maksta võrreldes trumliga pea poole rohkem.
noh jah õnnelikud olete, mul taga suurem trummel kui tavalisel, millele enam klotse poest ei leia- tootmisest maas :roll:
kolleeg
kasutaja

krt

Postitus Postitas kolleeg »

xr4, mul sama saatus ootamas, seega jama majas. Peab hakkama ise vist klotse meisterdama, nagu vanal heal "vene" ajal tehti :?
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

mul sõber tegi oma 72. aasta opelile ka ise, ostis seda klotsi kattematerjali ja neetis külge.
Vasta