trumli asemel ketaspidurid
mu xr4jal on ka stabikas taga aga selline peenike
Siis Estexil peaks olema XR4ja tagasild aga rummud ja muu kola scorpa oma(rummud, kettad ja suppordid), kui ma nüüd ei eksi
Ja ketaste kohta nii palju et kui sa sõidad nagu pensionäär siis pole ima et tagumised kinni roostetavad, ja võrreldes trummel piduriga nõuavad kettad rohkem hoolt IMO

Siis Estexil peaks olema XR4ja tagasild aga rummud ja muu kola scorpa oma(rummud, kettad ja suppordid), kui ma nüüd ei eksi

Ja ketaste kohta nii palju et kui sa sõidad nagu pensionäär siis pole ima et tagumised kinni roostetavad, ja võrreldes trummel piduriga nõuavad kettad rohkem hoolt IMO
sai siis ka endale eile üks 92a 2.0 Dohc sedaan sierra toodud varuosadeks, sellel siis lõpuks on all see kaua otsitud ja oodatud ketastega tagasild

kevadel tuleb siis hakata seda oma vanale sierrale alla installima

kevadel tuleb siis hakata seda oma vanale sierrale alla installima

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Isegi minu Sierral on taga peenike stabikavarras. See on rohkem naljanumber seal all, aga võibolla on tast kasu kahxr4 kirjutas:mu xr4jal on ka stabikas taga aga selline peenike![]()
Siis Estexil peaks olema XR4ja tagasild aga rummud ja muu kola scorpa oma(rummud, kettad ja suppordid), kui ma nüüd ei eksi![]()

ketaspiduri ja abs-iga on ju kõik kallim...kui vaatad kuskilt netist varuosade hindu, siis on ikka vahe sees kas maksad ntx rattalaagri eest 331.- või 520.-
või ketta eest paarsada rohkem
või klotside eest maksta võrreldes trumliga pea poole rohkem. mul paari kuuga juba teine tagaratta laager minemas. täna ostsin ära aga igalpool järjekorrad 

hmm mu sierral ntx on abs ja taga ketaspidurid ja vb isegi oleks kallim neid juppe sinna osta, aga ega neid ju nii tihti vaja ei lähe. Ma ei mäleta isegi, millal viimati pidurisüsteemis midagi vahetama pidi. Töötab nagu mishka (ptui, ptui). Esimesi rattalaagreid näiteks on küll vahetatud, aga tagumised on pikalt kestnud.
Samas pidurdab väga hästi ja pidurid ei ole kunagi üle kuumenenud ka.. vb liiga vähe valu andnud neile ka, ei tea
Samas pidurdab väga hästi ja pidurid ei ole kunagi üle kuumenenud ka.. vb liiga vähe valu andnud neile ka, ei tea