Sierra sai lombivett

Kapotialused jutud
juhanp
kasutaja

Re: Sierra sai lombivett

Postitus Postitas juhanp »

Vesi oli veidi alla uksepakku, aga õhuvõtt on stange taga ja auto esimene osa tekitab siiski laine, et saigi sealt vee sisse
2.0 OHC 91.a
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

Bomsch kirjutas:
Tarmo kirjutas:
Bomsch kirjutas:Kuidas see vesi mootorisse oleks pidanud saama? Imes summutist sisse või?
ei aga see ei ole ju võimalik sest bomsch pole kuulnud/näinud sellist varianti :lol:

bomschile teadmiseks veel, et na mootor on pmst pump, vahet pole siis mida ta pumpab kas õhku või vett
räme feil igaljuhul selliselt autospetsilt
juhanp kirjutas:Sõitsin tänases uputuses vaikselt suuremast veest läbi, auto suri paugust välja ning starterit andes tegi ainult pooliku klõpsu või ei vedanud lihtsalt...
No ma lähtusin ikka kunde jutust, et sõitis VAIKSELT ja suurem vesi oli minu eelduste kohaselt ukseääreni või midagi sellist. Sellisel juhul ei peaks veel imema vett sisse õhuvõtust. Kui nina kusagil veeall oli kuni klaasini siis on muidugi normaalne.
ega sul vist ei ole aimu kuskohast sierra õhku võtab? vesi ei pea selleks olema akna äärteni, isegi mitte tuledeni. vaikselt või mitte vaakum on ikka ju :D pigem oleks kiiresti sõitmine aidanud ja see oleks vee eemale pritsinud. feil
aga eks räuskama oled jah kõva nagu peeter oja hommiku programmis, väljaspool hommikuprogrammi/foorumit täitsa mõistlik inimene.
marekw
kasutaja

Postitus Postitas marekw »

[uote="Tarmo"]
Bomsch kirjutas:
Tarmo kirjutas:
Bomsch kirjutas:Kuidas see vesi mootorisse oleks pidanud saama? Imes summutist sisse või?
ei aga see ei ole ju võimalik sest bomsch pole kuulnud/näinud sellist varianti :lol:

bomschile teadmiseks veel, et na mootor on pmst pump, vahet pole siis mida ta pumpab kas õhku või vett
räme feil igaljuhul selliselt autospetsilt
juhanp kirjutas:Sõitsin tänases uputuses vaikselt suuremast veest läbi, auto suri paugust välja ning starterit andes tegi ainult pooliku klõpsu või ei vedanud lihtsalt...
No ma lähtusin ikka kunde jutust, et sõitis VAIKSELT ja suurem vesi oli minu eelduste kohaselt ukseääreni või midagi sellist. Sellisel juhul ei peaks veel imema vett sisse õhuvõtust. Kui nina kusagil veeall oli kuni klaasini siis on muidugi normaalne.
ega sul vist ei ole aimu kuskohast sierra õhku võtab? vesi ei pea selleks olema akna äärteni, isegi mitte tuledeni. vaikselt või mitte vaakum on ikka ju :D pigem oleks kiiresti sõitmine aidanud ja see oleks vee eemale pritsinud. feil
aga eks räuskama oled jah kõva nagu peeter oja hommikuprogrammis, väljaspool hommikuprogrammi/foorumit täitsa mõistlik inimene.[/quote]

LOL :D
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Ja jaa, Tarmo, kundel on kirjas allkirjas, et OHC. Palun, panen pildi OHC-st, pole mingeid torusid kuhugi alla, seepärast imestasingi.
Pilt
Sierra Is
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Sinu antud pildil on originaalis samamoodi see toru olnud,näed koopas auk sees,kopsikust tuleb läbi koopa ja stange alla kuskile.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
contact
sõltlane

Postitus Postitas contact »

täpsemalt öelda vasaku suunatule alla.

üks aga jääb?! mis moodi see gramm vett õhufiltrist läbi tõmmatakse? kas sõidetakse ilma õhufiltrita??
€-contact
Tarmo
Klubi juhatus

Bomsch kirjutas:Ja jaa, Tarmo, kundel on kirjas allkirjas, et OHC. Palun, panen pildi OHC-st, pole mingeid torusid kuhugi alla, seepärast imestasingi.
Pilt
feil :lol: aitama ei hakka juba?
erx
aktivist

Postitus Postitas erx »

Mida te ilgute ma ei saa aru, vahet pole kus see toru on. Järgmine kord ei ole lihtsalt mõtet vette ronida.
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Tarmo kirjutas: feil :lol: aitama ei hakka juba?
Ja jah, mul on nii piinlik, et ma ei ole, erinevalt sinust ,viitsinud endale Sierra tehasemanuaali ja komplektsust elus pähe õppida.
Nendel masinatel mida mina olen näinud, on selline fail toru ammu minema visatud ilmselt.
Sierra Is
Tarmo
Klubi juhatus

ega seda vist manualis polegi kirjas
Vasta