Ford Sierra GT 2.0 -dohc- 92`

Kasutajate pikendused
Vasta
Priit
Moderaator

Re: Ford Sierra GT 2.0 -dohc- 92`

Postitus Postitas Priit »

seeme kirjutas:Auto liikleb Põltsamaa kandis ja tihti ka Tartus :)
Vot nüüd ma siis tean, kus ma seda autot näinud olen :) Kui Põltsamaa vahel sierraclub´i kirjaga sierrat näed, siis astu julgelt ligi, ma vahest ikka satun sinnakanti ;)
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
seeme
turist

Postitus Postitas seeme »

Sain kompu kilomeetrite peale, oligi keset seda väikene nupuke kuhu pidin peene asjaga korra surkima :P

Edit: Ühesõnaga paneb kompu tõsiselt segast, ei näita ta mulle kütusekulu hetkelist, ega ka keskmist. Nii kui sõitma hakkan viskab number 2 hetkelisesele küttekulule ning keskmiseks 2.8 ja see püsib koguaeg muutumatult. Sellepealt arvestab ta ka kui palju ma km sõita veel saan ning see näitab ka tänu sellele aia teibaid. See osa kus näitab kas uksed lahti või kinni,sealt näitab et mul enamus uksi koguaeg lahti ning ülemised need tosooli, õli ja muud tuled mis on ,need vilguvad enamus ajast ja osad ka põlevad( tosooli tase, õli tase jne) kuigi mul kõik OK. Ehk keegi oskab nõu anda selle kohapealt et miks ta niimoodi segast paneb? Peab hakkama vist juhtmestikku vaatama kompuutri tagant ning kõik andurid üle käima,sest soov oleks ikka saada see kompuuter korralikult tööle.
simp
kasutaja

Postitus Postitas simp »

polegi diislit vaja, et ökoauto oleks;)
ise vaataksin kompuutri massi üle ja näiteks ukseandurid kuna neid lihtne kontrollida(siis saab teada kas asi anduris või kompuutris)
Eesti majandus seisab hetkel suure kuristiku serval. Valides Keskerakonna astume suure sammu edasi.
seeme
turist

SAi täna siis lammutatud teda, pool armatuuri laiali võetud ja see mis mulle vastu vaatas oli kole sest mõlema kompuutri juhtmed on enamus mingi eelmise omaniku rats ja jubedad ühendused. Paljud juhtmed on millegipärast maha lõigatud ning enmus ka erinevat värvi ja tänu sellele ma ei oska neid uuesti ühendada ega ei oska ka otsida missugused juhtmed kuhu käivad. Enda pea enam välja ei jaganud tuleb vist pöörduda tuttava elektriku poole, või kuskilt netis ostida elektri skeem sierra oma
simp
kasutaja

Postitus Postitas simp »

skeemi peaksid manualist kätte saama
Eesti majandus seisab hetkel suure kuristiku serval. Valides Keskerakonna astume suure sammu edasi.
sierraman
kasutaja

Postitus Postitas sierraman »

seeme kirjutas: Kui keegi seda autot teab siis kuulan huviga kui oskad midagi juurde lisada

Pildid: http://fotoalbum.ee/photos/112siim/sets/1079399" onclick="window.open(this.href);return false;
Mina tean selle masina kohta rääkida niipalju, et lühikest aega tagasi müüs keegi "Maksim" Kohtla-järvelt seda masinat. Natukene aega enne seda oli veel keegi vist seda masinat müünud. Tahtsin ise seda veel vaatama minna, kuid keegi jõudis ära osta enne. Ilus isend paistab olema küll jah. Niiet edu.
seeme
turist

Seda tean ka et kohtla järvel see masin oli müügis suve kanti. Endal oli ka tohutu huvi seda vaatama minna siis aga ei olnud piisavalt raha. Nüüd aga sai kallimalt soetatud see sama isend ja ei kahetse :D .
Vasta