Sierra MK1 84a.1.6 kolmeukseline alar64
-
- aktivist
Re: Sierra MK1 84a. kolmeukseline alar64
Mina eelistaksin 2,9 mootorit. Sellel on juba lambdaga pritse, käib ilusti ja võtab kütet ka vähem, vähemalt paberil on mõned Nm ka rohkem. Muud vahet erilist polegi, kui siis see, et need 2,8 pärinevad reeglina vanematelt ja rohkem sõitnud autodelt ja suurem tõenäosus et ressurss on läbi.

kui sprint siis vaata kikkis 2L pinto muu kola unusta ära.
sierra mk I 5d
ma kardan et 2.0 pinto ei saa talvel piikidega hakkama 

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
mis 3,8 mootor? exploreri 4,0 on cologne pikendatud vajant nagu aru olen saanud
3.8 on mahtuniversaalide peal. voya jne. plokid neil samad.
Autoremont ja varuosad pärnus.
58171849 - Janar
58171849 - Janar
-
- Klubi juhatus
chrysleril ja fordil plokid samad?
nüüd paned sa küll väga võssa
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Cologne_V6_engine" onclick="window.open(this.href);return false;
nüüd paned sa küll väga võssa
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Cologne_V6_engine" onclick="window.open(this.href);return false;
fordi essex v6 mootor on see muidu http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Essex ... anadian%29" onclick="window.open(this.href);return false;
58171849 - Janar
58171849 - Janar
Vaielda tahaks ikka ju. Voyageri pealt seda vaevalt leiab. Windstar on ikka hoopis teine pill ja seal on terve nimekiri pillidest ju, kõige populaarsem neist (vähemalt siin pool suurt lompi) on Mustang. Palju uhkem oleks öelda ka, et mul Mustangi mootor, mitte Explorer või Windstar 

Mis tarka te mulle 2.0 dohc kohta ütlete
hea minekuga ja öko kui korralik on. tõukurid kui ei tiksu siis varsti hakkavad ja igasugune jõu juurdesaamine unusta ära.
Uhkem või mitte, ma ütleks ikka, et mul on mingi bussi oma
Uhkem või mitte, ma ütleks ikka, et mul on mingi bussi oma

58171849 - Janar
58171849 - Janar
Praegune mootor kuusakoskikaup.Teise silindri keps otsustas et tuleb ilma kaema,paar tükki veel aga ei tea millised,käis igatahes lõpuks nii kaua kui jõud otsa sai ,vist ühe pütiga. 

Plaan paigaldada siis 2.9 moto Scorpa pealt,ainult et AUT. kastiga on isend.Mille kast ning hooratas sobiksid kõige paremini.
Tooriku omanikul vedeleb veel 2.0 -dohc- koos manuaal kastiga ning siduriga,kas see läheks.
Küsin sellepärast et pole ise veel midagi lammutanud ning uurin maad veel
Tahtmistest muidugi nii palju et tahaks järgmine kevad vähemalt sõitma saadagi,enne vaja keret keevitada ning toorik laiali kiskuda.Alla lähevad veel Scorpa sillad mis on ees ja taga ketaspiduritega.
Tooriku omanikul vedeleb veel 2.0 -dohc- koos manuaal kastiga ning siduriga,kas see läheks.
Küsin sellepärast et pole ise veel midagi lammutanud ning uurin maad veel

Tahtmistest muidugi nii palju et tahaks järgmine kevad vähemalt sõitma saadagi,enne vaja keret keevitada ning toorik laiali kiskuda.Alla lähevad veel Scorpa sillad mis on ees ja taga ketaspiduritega.
-
- Klubi juhatus
sobib 2,9 hoortas ja kast kõige paremini.
dohc'ga mõlemal on neil mt75 kast, kuid kinnitused ei pidanud kõik klappima ja võll pidavat kah ühel lühem olema (v6'l vist)
dohc'ga mõlemal on neil mt75 kast, kuid kinnitused ei pidanud kõik klappima ja võll pidavat kah ühel lühem olema (v6'l vist)
Sai siis täna vanarauda ära viies koju kaasa toodud 2.9 manuaalkast koos hooratta ja siduriga,kaasa haarasin igaksjuhuks õhulugejad ja õhutorud.
Sellega tekkis ka selline küsimus et kas automaat kastiga mootoril on kasti võllilaagri koht olemas väntvõllil.
Kohe kohe paari päeva jooksul peaks garaazi ka scorpa toorik jõudma,kus kõik vajaminevad jubinad sierrale peale lendavad
Sellega tekkis ka selline küsimus et kas automaat kastiga mootoril on kasti võllilaagri koht olemas väntvõllil.
Kohe kohe paari päeva jooksul peaks garaazi ka scorpa toorik jõudma,kus kõik vajaminevad jubinad sierrale peale lendavad

koht on võllil ikka olemas. laager ainult vaja uus panna sinna